Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

American Hustle


Den briljante svindlaren Irving Rosenfeld tvingas tillsammans med sin medbrottsling och älskarinna Sydney Prosser samarbeta med en FBI-agent för att avslöja andra bedragare, gangstrar och politiker.


Originaltitel American Hustle
Regissör David O Russell
Manus David O Russell, Eric Singer
Genre Drama, Kriminalare, 2010-tal
Skådespelare Christian Bale, Bradley Cooper, Amy Adams, Jeremy Renner, Jennifer Lawrence, Louis CK, Jack Huston, Michael Peña, Shea Whigham, Alessandro Nivola, Elisabeth Röhm, Paul Herman, Saïd Taghmaoui, Matthew Russell, Thomas Matthews, Adrian Martinez, Anthony Zerbe, Colleen Camp, Steve Gagliastro, Christopher Tarjan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4148
Filmnummer 106672

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av Mat1az
David O. Russel levererar ett 70-tals osande svindeldrama med stabila skådespelarinsatser, nominerad till tio Oscars (fick ingen). Trots bra insatser från skådespelarna känns det dock som att film...   Läs mer »

Skapad 2019-12-10 av saggesaliv
American Hustle är filmen som är delvis baserad på ABSCAM: en operation av FBI under 70-talet som drog ner sex kongressmän för att ha tagit mutor. Först måste jag säga, jag hade inga som hels...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av marieherdensjo
Irving Rosenfeld (Christian Bale) tittar sig i spegeln och kammar omsorgsfullt över sin flint i inledningsscenen till American Hustle. Precis som han mycket noggrant döljer de kala fläckarna på si...   Läs mer »

Kommentarer


amam
2023-09-08
Bra skådisar, osympatiska karaktärer. Ganska själlös film, saknar hjärta. Svag trea.
KyLLo
2022-09-25
Intressant kostym och scenografi samt många klassiker i soundtracket, men filmen känns varken trovärdig, spännande eller underhållande. Det är mer som att den försöker efterlikna någon annan.
svältaren
2022-08-31
Som nån av Scorseses segare rullar, ungefär.
Starlette
2021-03-26
Blir mest bra i slutet av filmen. Blev inte jätteimponerad i början. Dock stabil med bra skådisar som kan sin sak.
dudson
2021-02-19
Satans underhållande vilding till film. Detta är bara så wacky galet att man endast kan le konstant.") Då spec till alla skruvade karaktärer. Bale snor verkligen all skärm-tid. Karln gör sin roll fruktansvärt bra! Resten av gänget är åxå extremt övertygande i sina flippade roller ...
BarryHero
2020-10-14
Härlig film som långt ifrån tar sig själv på stort allvar med otroliga skådespelarinsatser från framför allt Christian Bale som är väldigt underhållande i sin roll. Gillade i övrigt dialogen, karaktärerna, och de många härliga musikmontagen med låtar som A Horse with No Name, Yellow Brick Road, och White Rabbit. Sen vet jag inte om storyn var glasklar alla gånger men i denna filmen var annat viktigare än själva handlingen. Minst sagt underhållande cirka 140 minuter.
bnw
2018-04-12
Första filmen jag såg med Jennifer Lawrence. Här är hon riktigt bra, och rätt olik sig mot hur hon brukar vara annars. Kompetent rulle.

2017-11-13
Denne var jo riktig bra. Begynner litt svakt for at mot slutten bli magnifikk. Kan bli en femmere ved omtitt. 4/5
AjaxSwan
2017-05-31
Nja, hade kanske för höga förväntningar och var lite för trött, men filmen nådde inte alls den standard som jag trodde att den skulle uppnå. Visst, den är välspelad, hyfsat orginell, innehåller en hel del komik, men det lyfter ändå inte riktigt. Stark trea, inte mer. (6/10)
wasteoftime
2016-12-23
Det finns mycket som skulle kunna vara bra här, men det känns så väldigt avslaget. Det saknas nerv. Det är liksom välgjort, men jag kan inte känna någon spänning, jag vet inte om det är narrativet som gör det, eller vad, men ja, som mat utan salt, läsk utan kolsyra, eller ett däck utan luft, helt enkelt. Absolut inte dåligt, men fanken inte bra heller. 0,0 får den ändå, mest för att den är såpass välgjord.
Visa äldre kommentarer »