2.2
2.2
Som hund och katt
Som hund och katt handlar om kampen om herraväldet på jorden, ett krig som hittills kunnat avstyras genom en ohelig allians mellan djuren. Nu tycks denna period av bräcklig fred ha tagit slut. Den maktgalne och stridslystne perserkatten Mr. Tinkles har brutit djurens vapenvila för att göra en massiv attack mot "människans bästa vän". Hundarna som gör allt för att skydda människorna, har i dessa dystra tider dessutom fått en av sina bästa hundagenter utslagen av katterna.
Originaltitel | Cats & Dogs |
Regissör | Lawrence Guterman |
Manus | John Requa, Glenn Ficarra |
Genre | Komedi, Animerad, Familjefilm, 2000-tal |
Skådespelare | Jeff Goldblum, Elizabeth Perkins, Miriam Margolyes, Alexander Pollock, Tobey Maguire (röst), Alec Baldwin (röst), Sean Hayes (röst), Susan Sarandon (röst), Jon Lovitz (röst), Charlton Heston (röst) |
Hemma hos en helt vanlig familj i USA så forskar fadern med en formel som ska ta bort allergin för alla hundallergiker.
Hundarna skyddar familjen och gör allt för att försöka hålla dem maktlyst... Läs mer »
Nop, töntig film....
En handling som kunde ha funkat mer som en tecknad eller data-animerad film, men den här blev ingen vidare bra resultat och cgi:en var så dåligt gjord. Lawrence Guterman som gjorde den här filmen gjorde också Son of Mask, vilket förklarar den dåliga cgi:en, dock så var den här filmen harmlös i jämförelse med Son of Mask. Den starkaste minnet jag hade av den här filmen var att Jeff Goldblum var så otrolig bisarr och brydde sig knappt, de var som att han var på en annan planet!
Låt inte barnen se den här filmen! Barm har svårt att förstå ändå hur en beter sig mot djur, den här filmen gör det bara värre.
Tyvärr. Ödsla inte din tid på denna!
En film som denna som så desperat försöker vara smart och charmig blir nästan sämre än vad den egentligen förtjänar. Bra röstskådespelare men utan en hållbar story, som hade kunnat bli bra, fallerar den totalt. Ett ordentligt misslyckande helt enkelt. Plus dock för hyggliga animationer.
Dålig barnfilm.
Rutten skit.