Om sanningen ska fram

Utspelar sig på en undergroundtidning i Boston och beskriver de känslomässiga problem som personalen drabbas av i samband med att tidningen ska säljas till en tryckerimagnat.

Originaltitel Between the Lines
Regissör Joan Micklin Silver
Manus Fred Barron, David Helpern
Genre Drama, Komedi, Romantik, 70-tal
Skådespelare John Heard, Lindsay Crouse, Jeff Goldblum, Jill Eikenberry, Bruno Kirby, Gwen Welles, Stephen Collins, Lewis J Stadlen, Jon Korkes, Michael J Pollard, Lane Smith, Joe Morton, Richard Cox, Marilu Henner, Raymond J Barry, Robert Costanzo, Gary Springer, Susan Haskins, Charles Levin, Guy Boyd

jonbo
2019-05-27
Ensemble-film som förvisso har bra insatser men som i slutändan inte lever upp till särskilt mycket.
Tonti
2018-02-04
Inte så hemsk egentligen men väldigt mycket ingenting, lite som filmens svar på Neil Daimond. Jeff Goldblums fysik i unga år är fascinerande.
Bomkia
2014-07-06
Bakom scenerna på en alternativ tidning sker det en bunt förvecklingar. Ingen direkt start->slut historia, utan mer några mindre händelseblock som puttrar fram. Sevärt, med många skådisar som man känner igen, även om man inte kan placera alla. 3+