Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.3
av 5

Boa vs. Python


FBI är på jakt efter en jättelik pytonorm som sluppit lös och använder som medel en ormforskares lika stora boaorm.


Originaltitel Boa vs. Python
Regissör David Flores
Manus Chase Parker, Sam Wells
Genre 2000-tal, Science Fiction
Skådespelare David Hewlett, Jaime Bergman, Angel Boris, Kirk B R Woller, Adamo Palladino
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 362
Filmnummer 23193

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2015-05-07
Det hörs ju på titeln att detta är skräp, så där kan man inte missta sig. Manliga män, våpiga avklädda kvinnor och två dåligt animerade ormar som ryter och morrar. the Asylum hade antagligen varit stolta om de hade producerat den.
LTT86
2014-01-05
Är det här seriös? Jag väntade 1 timme och 21 minuter på striden mellan Boa och Pyton och fick en väldig kort, skit fight!? Hela filmen gick ut på att byggde upp den korta stunder med en massa onödiga och ointresserade prat. Tar en massa ovettiga och ologiska beslut som får en att undra om dom försöker vara för vuxna eller för barn. Och bygger upp med karaktärer som inte gör ett skit i filmen och dör utanför skärmen som vi inte kan se. Jag titta hellre på striderna mellan Cartman och Kyle från South Parks Cartoon Wars avsnitten. Den var mer underhållande än det här skitfilmen.
Infernali
2010-12-02
Endast för kultureliten.
Boondock_saint
2010-07-01
Usel, men rolig.
Prauter
2010-06-17
Jag har knappt ord för den här filmen. Boa vs. Python är en film som av någon outgrundlig anledning försöker vara en seriös film, men uselheten genomsyrar hela produktionen. Jag hade ju givetvis noll förväntningar på den här filmen, förutom att kanske tycka att det är så dåligt att det blir kul. Men problemet är att det blir aldrig kul. Jag har aldrig sett så många ologiska beslut komprimerade på 90 minuter i hela mitt liv. En ens ge denna filmen en etta är ett hån mot alla andra filmer jag gett en etta.
Kurganen
2010-01-26
Man skulle kunna tro att den här rullen förmår mig som tittare att skratta, i alla fall le, åt uselheten. Men icke. Inte ens i sällskap av en god vän blev Boa vs. Python en angenäm upplevelse. Det är så osannolikt alltihop och dumheten firar triumfer av sällan skådat slag. Frågan VARFÖR David Flores fått tillgång till filmbolagets VISA-kort är en gåta. Det är inte bara det att filmen, trots goda avsikter och hårt arbete, blivit något annat, något sämre än tänkt. Det här är i grunden så oskickligt och obegåvat. Flores är klant. En värdelös klant. När en film är gjord med så stort allvar som Boa vs. Python och resultatet är en påse hundbajs, då övergår den underhållande uselheten till en osmaklig sörja som stjäl tiden ifrån dig. Jag kan verkligen inte rekommendera den här filmen till någon. Min vän erbjöd mig att få behålla filmen men jag var tvungen att neka. Det finns inte något i den här filmen som grundar ett underlag för att se om den eller tipsa någon annan.

2010-01-26
Jag trodde att jag gjorde något bra när jag slängde upp Boa vs Python på disken och räckte kassörskan två tjugolappar. Jag trodde alltså att filmen skulle vara så dålig att den blev rolig och att man därför kunde uppskatta den tillsammans med några vänner. Boa vs Python är dock så dålig att det inte ens blir roligt. Redan vid inledningsscencen knäpper man händerna, blundar och önskar att det hela ska ta slut.
TheHorrorfan
2010-01-17
Nej verkligen dålig -.-
ami86
2009-12-29
Vilken obeskrivligt dålig film! Kan inte tänka mig att detta skulle tilltala annat än efterblivna 13-åriga pojkar.

2009-10-19
Kan inte sätta en 1a eftersom det var flera år sen jag såg denna.
Visa äldre kommentarer »