nya casino utan svensk licens

1.4

Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet

Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons Båtvarv. Men denna gången är det lugnt, menar Janne Andersson. De sista båtmotorerna till Italien är levererade. När betalningen väl är i hamn, är varvet skuldfritt. Allt verkar ordna sig för Andersson. Dottern Petra kör turister i en gammal ångslup på Göta Kanal medan hon berättar myten om kanalbyggaren Baltzar von Platens hemlighet, och kanotisten Svante är ute på sin årliga tur på kanalen. Skall vi äntligen få veta vad han gör här år efter år? Men så slår den italienska maffian till. Det kommer inga pengar? Kronofogden jagar Andersson men blir också själv jagad. Båtar sjunker, båtar exploderar, andra kör på land. Pengar kommer, pengar försvinner. Allt är som vanligt på Göta Kanal.

Skapad 2019-11-10 av frienatic
Göta kanal 3 försöker ta oss på ett vattenäventyr som expanderar det lilla, lilla universum som skapats i de två första filmerna. Eftersom manusförfattarna verkar ha exakt noll egna idéer så...   Läs mer »

NoWireHangers
2025-04-13
Varken första filmen eller tvåan som kom 25 år senare är särskilt bra, men den här filmen är verkligen krystad. Härenstams karaktär har förvandlats från att va en klant till en riktig idiot. Vi har två nya usla karaktärer: Sommerfelds, som tycks ändra personlighet flera gånger under filmen, och Eric Ericsons som bara är irriterande patetisk. Man har också helt bytt koncept, från båtrace till nån sorts ”Göta Kanal-National Treasure”. Man småskrattar åt några scener men oftare suckar man bara åt hur misslyckade de flesta av filmens försök att vara rolig är.
bnw
2023-08-12
Man ser redan på förtexterna vad man kommer få; ingen som helst kvalitet någonstans. Absolut ingenting är bra här (med undantag av Eva Röse och kanske Loffe). Manuset är helt kasst, ingen som helst förståelse för karaktärerna från tidigare (vad fan har hänt med kronofogden??). Att det tydligen är samma person som skrivit manus till 1 och 3 är bortom obegripligt. Ingen som helst förståelse för riktiga människor, för övrigt. Vad tusan hände med kronofogdeassistentens personlighet helt plötsligt? Supertrötta "roliga" situationer, försök till att återupprepa tidigare lyckade grejer som faller platt... Och så insprängt småsekvenser när de plötsligt vill vara Indiana Jones och Da Vinci-koden. Nej. Bara nej.
Rele
2022-10-05
Den tredje Göta kanal filmen. En dålig film med väldigt tunn och dålig manus. Jag ger en etta.
sodomiten
2019-01-04
Redan efter fem minuter förstod jag att jag skulle få dela ut en etta till den här filmen.
Nalleman
2018-01-28
Varför gjordes denna film överhuvudtaget? Antagligen för att försöka mjölka ur ännu lite pengar ur ett tidigare koncept. En skymf mot publiken är filmen i alla fall.
Tenchi
2018-01-13
Pinsamt usel. Finns inget som är bra med den här dyngan. Hur kunde den ens få producerats?
2017-09-20
Denna usla film är ju inte ens värd att skriva en kommentar till!!! Eva Röse borde ha hållit sig till barnprogram det är det enda hon duger till, knappt det heller....
Jamesa
2017-04-28
Nej, nej, nej.
Barneyk
2017-03-21
Så himla dålig men jag tycker ändå den har en viss charm. Inte alls nog för en tvåa. Men ändå.
deswhip
2017-01-04