Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

This Is Martin Bonner


Martin har just flyttat till Reno, Nevada där han ska arbeta med att återanpassa interner till ett liv i frihet. Han kommer i kontakt med Travis som nyligen blivit frisläppt. Tillsammans bygger de trevande upp en ömsesidig vänskap.


Originaltitel This Is Martin Bonner
Regissör Chad Hartigan
Manus Chad Hartigan
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Richmond Arquette, Robert Longstreet, Demetrius Grosse, Paul Eenhoorn, Sam Buchanan, Tom Plunkett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 23
Filmnummer 106989

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Horibe
2014-01-06
Underbar amerikansk liten indiefilm om att bara leva och framförallt ta sig upp från skiten igen. Lågmäld, filsofisk och träffsäker. Fantastiskt skådespel och intressanta karaktärer. Det enda minuset är att filmen är för kort...Jag vill ha mer mer mer..
Bozze80
2013-11-11
En enkel historia utan egentliga nyheter, men tack vare de lysande insatserna av Eenhoorn och Arquette så lyfter den enormt. Deras insatser gör att man känner en värme och glädje som inte hade varit möjlig annars. Känns dock märkligt att jag inte har något minne av att ha sett dem förut, borde ju logiskt sett inte ha varit första gången de gjorde en bra insats...
AlbinWesley
2013-11-11
Briljansen ligger i alla de små vardagliga sakerna hos Martin Bonner, medan hans motroll som just blivit frigiven efter tolv år av fängelse försöker att över huvud taget finna sin vardag. Det är djupt mänskligt, inte sällan väldigt roligt, och alldeles lysande utfört. Båda huvudrollerna spelas oerhört övertygande vilket ger dem stark sympati. Detta är så klart nyckeln i ett drama som aldrig flyttar fokus från sina karaktärer.