billiga elavtal

billiga elavtal

The Company You Keep

Jim Grant har gjort en hyfsad karriär som småstadsadvokat. En dag ber en vän till honom att hjälpa en kvinna vid namn Sharon Solarz som blivit arresterad. Jim vill inte ta sig an fallet och vill heller inte ange varför men blir inblandad ändå. Sharon är misstänkt för ett mord som begicks på 70-talet i samband med ett bankrån och journalisten Ben Shepard börjar nysta i historien. Han hittar trådar från det förflutna som pekar mot Jim.

Baserad på romanen The Company You Keep av Neil Gordon från år 2003.

Originaltitel The Company You Keep
Regissör Robert Redford
Manus Lem Dobbs
Genre Drama, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie, Susan Sarandon, Nick Nolte, Chris Cooper, Terrence Howard, Stanley Tucci, Richard Jenkins, Anna Kendrick, Brendan Gleeson, Brit Marling, Sam Elliott, Stephen Root, Jackie Evancho, Matthew Kimbrough, Lochlyn Munro

Murvel48
2023-05-27
Imponerande skådisregister men det blev mycket snack och lite verkstad om något som inte var särskilt intressant.
kirseberg
2019-08-10
Bygger bra spänning men exploderar aldrig.
Rele
2022-09-08
En sevärd film med flera duktiga skådespelare. Jag måste höja mitt betyg till en stark trea.
LizzyElisabeth
2017-04-03
Lite långdragen, svårt att hänga med i
Gordyal
2015-12-26
En sådan där typisk trea. En alldeles lagom film som är alldeles lagom underhållande hela tiden utan såväl direkta toppar som dalar. Tung rollbesättning - det känns som att halva Hollywood passerar revy. Många små flirtar med den superba men ack så underskattade Sneakers. Trevlig filmupplevelse, även om "upplevelse" känns aningen missvisande. (8+/15)
DonActive
2014-08-14
Otroligt tråkig och seg film trots en fantastisk ensemble. Enda som imponerar är Nolte (som vanligt) och faktiskt LaBeouf som jag gillar mer och mer i sådana här roller. Men i det stora hela föll denna story ganska så platt..
Andreas_
2014-06-25
Robert Redford har verkligen lyckats samla eliten framför kameran, för det är väldigt många superskådisar med i denna film. Alla gör verkligen ett toppenjobb oxå, så det är verkligen en fröjd att se. Tyvärr har många väldigt små roller och kommer inte riktigt till sin rätt, men alla som även har små roller gör det väldigt bra. Tyvärr tycker jag inte Redford lyckas formulera fram någon spänning eller någon speciell dramatik utan allt är som bara lunkande framåt och blir lite små segt emellanåt. Hade förväntat mig mycket mer med så många bra skådisar med, men dom lyckas tyvärr inte höja filmen något nämnvärt. Det är dock väldigt bra musik som höjer pulsen en aning genom filmen, men så kommer strax dalarna igen och det blir långsamt och lite små segt. Något som dock är värt att nämna förutom Redfords egna suveräna skådespeleri är att han har verkligen lyckats ta fram det bästa ur Shia LaBeouf, han gör verkligen sin roll med mycket energi och det ser verkligen ut som han trivs framför kameran med Redford bakom. Summeringen är att det är många bra skådisar i en annars lite små seg historia som inte alls är något märkvärdigt men ändå helt okej en söndagskväll, och betyget blir en medel 3:a
ellaine
2014-03-05
Tyvärr var den lite för seg. 3-
Gigi1943
2014-03-03
Gillar självklart alla skådisarna (mest Nolte i detta fall), men vad har hänt med skönheten Redford (som jag alltid varit hermligt förälskad i), har han varit utsatt för en "skönhetsoperation" som misslyckats eller är han brännskadad!!! Förlåt! Man ska veta att jag tycker att gamla människor är vackra så det har ingenting med hans åldrande att göra, men han ser verkligen konstig ut, det kan inte vara ett naturligt åldrande, sorry att jag säger så. Tyvärr tycker jag filmen var ganska tråkig och fladdrig hit och dig. Var var de och varför och hur? Många frågetecken, men ändock kul att se.
Wolger
2014-02-27
Vilka underbara skådespelare ... En fröjd att se. Mycket bra film.