Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Eagle Eye


Jerry Shaw och Rachel Holloman blir sammanförda under chockartade former. De känner inte varandra, men genom mystiska telefonsamtal från en kvinna de aldrig träffat, tvingas de utföra en rad uppdrag mot sin vilja. Och de kan inte komma undan - genom all den tekniska utrustning som finns i vår vardag, kan den mystiska kvinnan övervaka Jerry och Rachel dygnet runt och kontrollera deras handlingar.


Originaltitel Eagle Eye
Regissör D J Caruso
Manus John Glenn, Dan McDermott, Hillary Seitz, Travis Wright
Genre Drama, Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, Billy Bob Thornton, Rosario Dawson, Ethan Embry, Eric Christian Olsen, Michael Chiklis, Madylin Sweeten, William Sadler, Cameron Boyce, Anthony Mackie, Anthony Azizi, Lynn Cohen, Bill Smitrovich, Charles Carroll
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4099
Filmnummer 59707

Recensioner

Skapad 2019-11-13 av Ramza
En dag när Jerry Shaw kommer hem från jobbet är hans lägenhet smockfylld av vapen, sprängämnen och massvis av dödskallemärkta tunnor. Hans mobiltelefon ringer och när han svarar är det en kv...   Läs mer »

Kommentarer


Andreas_
2021-05-02
Blev en trea i betyg men det är en mycket svag 3:a och 2:an är nära, detta är en film man blir lite kluven av, det är bra tempo och action och man är nyfiken på vad som ska hända tills någonstans i mitten på filmen då man får svaren och man inser att detta saboterade egentligen filmen totalt men tack vare bra skådisar, både Shia LaBeouf, Michelle Monaghan, billy bob Thornton och Rosario Dawson som håller filmen flytande när manuset flyger ut genom fönstret och det dyker upp ett plot hole efter plot hole och hjärnan måste stängas av för att kunna se färdigt, men som sagt, tempot är bra och det blir då aldrig tråkigt heller trots alla brister filmen uppvisar och att storyn blir nog bland det fånigaste jag varit med om, men på något vis så funkar det när jag bara stänger av hjärnan och hänger på i karusellen, så detta funkar om man inte är ute efter en smart riktigt välgjord film utan mest bara lite spännande dum action med många bra skådisar, om man dessutom inte upptäcker alla brister i form av plot holes eller bryr sig om den fåniga storyn så kanske man t.o.m uppskattar filmen, så jag är kluven som sagt, kan varken rekommendera eller dissa helt...så ja betyget blir en mycket svag 3:a
HerrNenne
2020-09-04
Full fart. Jag älskar ju Michelle Monaghan. Ganska korkad smart sak i filmen dock.
Hanness
2020-01-24
Barnfilm.
Litsne
2018-09-16
Den känns lite daterad på något ställe och storyn är förstås fånig, men på något sätt gillade jag den ändå.
Stygga-Vargen
2016-11-08
När jag såg den första gången tyckte jag den var helt okej. Har sett om den ett par gånger och nu kan jag inte begripa hur jag kunde gilla den. Den här filmen är skitseg och skittråkig.
cosinusfi
2016-08-28
Hopplock av andra filmer. Funkar på bakfyllan.
Murvel48
2015-11-24
Rätt tröttsam action.
annihilat0r
2015-07-22
"Eagle Eye" är en småtrevlig thriller att följa, ganska intensiv och spännande. Genererar den moderna thriller-känslan – vilket faktiskt är en långt mer sällsynt företeelse, än vad man kan tro.
QuiNonStultus
2015-06-18
Nära en trea, dock. Shia LeBeouf och jag drar inte jämnt, och folk som Thornton et al får liksom ingen plats. Dessutom rätt orealistiskt. Samtidigt en latjo premiss, och kul att tillslut ha en film där en faktiskt Mamma-karaktär faktiskt "får till det"!
siggelund
2015-02-08
Funkar ok som bakfylleunderhållning, men konceptet känns lite tröttkört.
Visa äldre kommentarer »