nya casino utan svensk licens

1.6

The Bite

Ett ungt par, Clark och Lisa, på resa genom USA ignorerar militära varningar och tar en genväg genom Texasöknen. Allt verkar lugnt bortsett från massor av ormar. Clark blir biten, och till en början verkar det inte så farligt.

2025-09-06
En omtitt på oklippt snygg bd kan göra underverk. Underskattad road movie/body horror där logiken aldrig går ihop, men med äckliga effekter och mysig stämning kommer man en bit.
dudson
2025-08-15
Skön rulle med kult-faktor. Får verkligen Near-Dark vibbar av den. Nästan samma stuk till handlingen. Fast inga vampyrer dock" Annars en creepy mörk feeling som ligger över hela filmen. + att det var några schyssta Gore-Effekter som verkligen var bizzara#) Samt att Svensken Bo-Svensson spelar Lant-Sheriff. Stark 3a till The-Bite 3+
menschenfeind
2013-04-27
Tar nästan en timme innan den kommer igång, men sista biten är helmysig bodyhorror med fint ljus och härlig musik. Gillade den mer än The Curse.
johnnie_cino
2010-10-03
En kombination av roadmovie med den typiska ökenmiljön och skräck. Här kretsar handlingen kring ett nyförälskat par på en kärlekstripp som slutar illa. Pojkvännen muterar under filmen till något monsterliknande. Flickvännen får utstå en hel del prövningar i ganska lättklädd tillstånd som det sig bör i en film av B-klassen. B-film som nämnt den är, så är den rätt ologisk. Innehåller ganska typiska karaktärer som en bonntölpig sheriff, en bystig "big mama" till kvinnlig långtradarchaffis som får en bordelltant att te sig kysk, den bibelfanatiska familjen (med en enerverande flickunge som är perverterande fixerad vid äckliga sår) m fl. I sin helhet är filmen väldig ojämn, men i sin enkelhet och dålighet rätt så underhållande av bizarro-sort. Inte minst finalen som är av hederlig gore.
NoWireHangers
2010-09-20
Storyn är totalt nonsens men specialeffektsscenerna hade vi väldigt roligt åt. Dock inte lika kul i övrigt.
amam
2009-02-24
Jag hade samma hopp som de tidigare kommentarerna med att se en B-skräckis från 80-talet. Tyvärr så är det mest bara en massa bilåkande och dialog med tråkiga skådisar.
theFeber
2008-07-07
Finns det en etta! Vore kul å se om den är ännu sämre :) Seg film och lite väl överdriven. Lite smårolig ibland dock.
Docklands
2008-01-08
Otroligt seg film det här. Sista 10min var rätt roliga, men det är väl allt.
jessl0h
2006-10-24
Dåligt och uselt. Nästan så man kräks :P
solmannen
2006-07-07
Vafan, jag gillade den. Kanske inte direkt spännande eller äcklig, men den var ju rolig :)