Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

Cutting Class


Den vackra Paula uppvaktas flitigt av den missförstådda killen Brian. Strax efter det att Brian blir avstängd från skolan blir rektorn brutalt mördad. Paulas pojkvän Dwight skyller genast på Brian, men är han verkligen skyldig?


Originaltitel Cutting Class
Regissör Rospo Pallenberg
Manus Steve Slavkin
Genre Komedi, Kriminalare, Thriller, Skräck, Mysterium, 80-tal
Skådespelare Brad Pitt, Roddy McDowall, Jill Schoelen, Donovan Leitch, Martin Mull, Brenda James, Nancy Fish, Dirk Blocker, Mark Barnet, Robert Glaudini, Eric Boles, Robert Machray, David Clarke, Norman Alden, Tom Ligon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 107
Filmnummer 20960

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


dudson
2022-07-10
Ploj skoj slasher med en tvär ung Brad. Man kan undra vad han gör i plugget då han är runt 25bast här"). Annars en härligt charmig rulle med mkt svart humor samt en del blodiga /annorlunda mord-varianter..// Sen var det tur man har denna pärla på blå-stråle.=grym bild.
henrikj
2021-09-08
Ej underhållande skräp men kul att se en purung Brad Pitt som till skillnad från samtliga andra i den här filmen faktiskt kan skådesspela.
Bumbi78
2019-10-12
Cutting Class är en skräpfilm och självklart är det enbart Brad Pitt som gett den ett slags kultstatus. Slasher/skräckkomedi byggd mer på staplade scener än en hållbar story - inte lyckat alls, men funkade hjälpligt 1989. Rätt underhållande trots allt.
amam
2017-06-05
Stark tvåa. Som vanligt är det himla kul att se en kändis i en tidig roll i en skräckis, i det här fallet Brad Pitt. Jill Schoelen var också hyfsat bra i sin roll som hjältinnan.
Läskientekopp
2010-02-28
Rörigare film får man leta efter. Bara tanken på att försöka kombinera "komedi" med en typ av thriller känns ju ogenomtänkt.
Tocca
2006-09-09
Händer ganska ofta i serier men inte ofta jag ser mikrofondopp i filmer, och det är ungefär den klassen denna film håller. Skrattretande dålig.
Sammy_M
2006-05-25
Detta måste vara Brad Pitts första Film.
superjudgen
2004-04-27
"not until your grades improve" - oslagbart! filmen hade nog varit roligare om roddy behållit apmasken på, men det var iaf ett schysst användningsområde för stjärnbaneret, undrar om det var symboliskt...