Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

Den blodiga stranden


Kultfilm med John Saxon i huvudrollen som en polis som utreder några mystiska dödsfall på en strand i Kalifornien. Det visar sig att det är ett blodtörstigt monster som lever i sanden som drar ner badgästerna i sanden för att sedan sluka dem.


Originaltitel Blood Beach
Regissör Jeffrey Bloom
Manus Jeffrey Bloom, Steven Nalevansky
Genre Skräck, Mysterium, Action, 80-tal
Skådespelare John Saxon, David Huffman, Burt Young, Otis Young, Marianna Hill, Lena Pousette
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 44
Filmnummer 3501

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2019-08-14
Mördarstranden anfaller. Mer drama än monster, men den duger.
Gordyal
2015-08-28
Rätt så torftig och intetsägande film som verkligen känns som en halvbeige tv-produktion. Då och då glimmar den till utan att någonsin bli särskilt intressant. (4/15)
Bumbi78
2015-04-19
När det kommer till den här typen av skräckisar finns det betydligt roligare filmer att sukta efter. Blekt och småtråkigt när människor dras ner under sanden av något man ej alls får se förrän på slutet - och lika så bra var nästan det. Ett gott försök måhända, men knappast minnesvärd.
Noseman2005
2015-02-26
Inte så blodigt som titeln antyder, men trots det en fokuserad och mer välgjord rulle än man kan tro. En stark trea i betyg förvånar även mig, men så får det bli. 6/10
Fläskkäft
2014-10-23
Skön B-rysare från tidigt åttiotal. Inledningen utlovar kalkonvarning men jag tycker ändå att det är en skön stund framför tv:n. Monstret sparas ända in i det sista och det får ju en att hela tiden undra vad som pågår där under sanden. Burt Young är på gott humör och drar olämpliga vitsar och den alltid lika coola John Saxon tar sin roll på fullaste allvar och höjer även denna film med sin närvaro.
CinemaniaC
2012-03-03
På titeln kan man tro det rör sig om en Troma-rulle men så är det inte som tur är. Rätt blodfattig skräckis och en del luckor i manuset störde en del. Det positiva var Gil Melles stämningsfulla musik och Burt Young som skönt skrävlande polis.
dudson
2011-08-11
Ett Sömnpiller Inte ens John Saxon kan rädda filmen från att få flera säckar Sand i maskineriet....Burt Young är väl egentligen den här filmens Stjärna..Så som han Bufflar på och Gormar Hahaaaa...
Bonanza
2005-01-07
Bra idé, och John Saxon är alltid John Saxon