nya casino utan svensk licens

2.1

Black Water

Två systrar och den ena systerns man åker på en fisketur med guide i Mangroveträsket i norra Australien. Något går väldigt fel och nu är det en kamp om överlevnad i träskets mörka vatten.

Filminfo

Originaltitel Black Water
Regissör David Nerlich, Andrew Traucki
Manus David Nerlich, Andrew Traucki
Skådespelare Maeve Dermody, Diana Glenn, Ben Oxenbould, Fiona Press, Andy Rodoreda

Kimchi
2018-07-15
Förhållandevis realistisk skildring av vad som i verkligheten drabbade tre unga grabbar. Bitvis riktigt spännande.
amam
2017-10-08
De lyckas få den verka mer realistisk än många andra filmer i samma genre vilket är bra, skådisarna gör ett bra jobb och de är inte fega med manuset. Tyvärr så tyckte jag ändå inte att den var direkt spännande eller underhållande. Stark tvåa, på gränsen till en trea.
Slips
2015-12-21
WOW! Den bästa krokodilfilmen jag har sett! Jag är verkligen chockad att den inte har fått bättre betyg. Jag ger den 5 i betyg för jag har inte sett någon bättre krokodil-film än så här än Kändes så verklig. Och därför var den så himla läskig. Så himla bra skådespel och krokodilen kändes så verklig till skillnad från andra filmer som skapar overkliga stora datagjorda monster till krokodiler. Jag har tex sett territoy / Rouge som många verkar tycka är bra. Jag tappade intresset för filmen ganka fort. Men den här filmen "Black water" känns verkligen som en verklig händelse med verkliga människor och verklig krokodil och man har lätt för att känna sig in i den, Kändes som man var där påriktigt. Och jag satt klistrad framför filmen och ville bara se vad som skulle hända . spelar inger roll att dom mest sitter uppe i träd, för så skulle säkert en verklig sån här händelse se ut också. Oförutsägbar, otillgjord, verklig och bra film. Jag såg Black water först och ville verkligen hitta den och köpa den men den var svår att få tag på. Så då köpte jag hem Territory istället som jag hade hört mycket bra om, köpte hem den utan att ha sett den först, och jag vart så besviken. Jag ville ha black water. Nu har jag båda. Territory kommer jag nog göra mig av med
Heeliiaa
2014-03-09
Nej herregud vad den här filmen inte var bra. Kan inte fatta att den fått helt okej betyg ändå. Nej usch.
Djason
2013-08-08
Blir ju ganska spännande trots att filmen mest utspelar sig i ett litet träd i ett träsk. Filmen vinner mycket på att krokodilscenerna är riktigt snygga och att skådespeleriet från damerna är bra.
Xenox
2012-08-29
Mycket spännande och bra skräckthriller. Svag fyra.
ThePatient
2012-08-29
Det som var häftigt med den här filmen var att den var gjord så verklighetsnära, lite åt det naturalistiska hållet, vilket funkade pga. att skådespelarna var skiiitduktiga. Det är så ovanligt för den här typen av film och kändes ganska spännande. Bra!
BarryHero
2012-08-07
En del bra sekvenser men overlag inte tillrackligt for att na upp till en trea.
Sibiria
2011-10-15
Förutom att krokodilen var lätt psykotisk och manipulativ så var detta en oväntat spännande film.
WinDrop
2011-08-23
Helt okej, lite småläskig och opp med fötterna i soffan! Tjejskräck skulle jag vilja kalla den, för de blir lite väl filmat ur ett kvinnoperspektiv, att dom hela tiden blir till mer offer, oavsett vad som ev. händer med en man.