nya casino utan svensk licens

Before and After

Jacob blir misstänkt för mordet på sin flickvän. Hans föräldrar får ett dilemma, ska de berätta vad de vet för polisen, eller ska de undanröja bevisen.

Filminfo

Originaltitel Before and After
Regissör Barbet Schroeder
Manus Ted Tally
Skådespelare Meryl Streep, Liam Neeson, Edward Furlong, John Heard, Alfred Molina, Daniel Von Bargen, Ann Magnuson, Alison Folland

Merwinna
2024-01-30
Bra film på det sättet att den fick en att tänka "hur skulle jag ha gjort i samma situation?".
jonbo
2019-06-13
Bra ingredienser men dåligt resultat.
KyLLo
2014-01-17
Börjar lovande, men större delen av filmen fängslas jag inte av manuset. Så tyvärr blir det en tvåa.
Kosmoskorven
2011-06-08
Gick ned som så mycket annat. Rätt intetsägande.
Råtta
2008-08-21
cheese.
Heartsick
2006-12-27
En tvåa för att Furlong är snygg.

2006-05-12
Bra skådisar och intressant historia, men filmen som helhet känns ganska b.. ändå sevärd, men kunde helt klart varit snyggare, med bättre dialog och ett vassare manus. Furlongs syrra var extremt lik trummisen i Hanson förresten!
origC-J
2005-08-17
Tyckte den var en positiv överraskning (till skillnad från de flesta andra visst...). Neesons karaktär är ju paranoid som en medlem av Montana-milisen. Fann detta vara en intressant historia om lojalitet och kritik mot rättssystemet, med lite thrille-känsla instucket här och var.
chris_lambert_
2005-07-12
seg men det funkar
FilmGuden
2005-07-10
Lite svag trea. Hyggligt intressant och Liam Neeson är fantastisk som han brukar vara. Dock är Edward Furlong lika medioker som oftast.