nya casino utan svensk licens

Älskar, älskar inte

Daisy och hennes mormor Nana delar sina historier med varandra. Daisy om hennes romans med Ethan och sina problem i skolan pga hennes judisk ursprung och Nana om åren i gettot och koncentationslägret.

Filminfo

Originaltitel I Love You, I Love You Not
Regissör Billy Hopkins
Manus Wendy Kesselman
Skådespelare Jude Law, Claire Danes, James Van Der Beek, Jeanne Moreau, Kris Park, Robert Sean Leonard, Julia Stiles

mb_morgana
2012-08-25
En av de sämsta filmer jag sett. Innan jag såg denna tyckte jag att Claire Danes var en helt ok skådespelerska men efter denna blir jag lite smått illamående varje gång jag ser henne (till min sambos stora nöje ;-) ). En film där det inte ens är nöjbart att skratta åt allt banalt á la t.ex. barbarfilmer.
ZerI2k
2010-01-11
Konsig film, men bra. Bandet mellan flickan och mormor var vackert. Helt klart sevärd.
-_Louise_-
2010-01-11
Det här är ju inte särskilt bra... Det enda som lyfter filmen är Jeanne Moreau, hon är fantastisk. Claire Danes är fruktansvärt jobbig att se på, jag vet inte om det är karaktären eller om det är hon som skådespelerska men hon är outhärdlig. Jude Law är en favorit men detta var mkt intetsägande.
jossebjork
2009-07-29
vad ska man säga..drogs in i handlingen då jag vaknade av att tvn stod på..men slutet, vad ska man säga?!
MsA
2009-03-15
Ok men inte så mycket mer.
MrsRatched
2009-03-15
Mindes den som bra och gripande, men nu kändes den mest småfånig med dålig dialog. Så blir det med tiden. Godkänd dock.
Galatea
2009-03-15
rätt bra film. men det förstördes.
visalisa
2006-11-14
Claire Danes ser ut som om hon ska börja gråta när som helst... hela filmen!
Edithea
2006-10-27
jag stör mig så på danes.
ModestyBlasie
2006-04-29
Jude law snygg i filmen, men det hjälper inte när filmen är bara okej