Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

RecensionFöräldrafällanAnnie bor hos sin mamma i London och Hallie hos sin pappa i Kalifornien. Dom har aldrig träffat sin andra förälder. Dom båda barnen åker på ett åttaveckorsläger, och där träffas dom. Till en början så är dom värsta fiender. Dom förstör för varandra, retas, och är taskiga. Men så tillslut förstår dom att dom är syskon, ja, till och med tvillingar!! Båda tjejerna blir väldigt förvånade och uppspelta över att veta att dom inte är enda barnet, att dom har en tvilling!

Tillslut kommer Hallie på en idé. Varför inte byta plats så dom får träffa sin andra förälder!? Dom lär sig mer och mer om varandra, hur den andra är i sättet, och klipper håret m.m. Dom bestämmer sig även för att när föräldrarna förstår att det är fel barn så måste dom ju byta tillbaka, och då träffas dom igen! Men det blir inte så lätt som dom tror. När dagen kommer när dom byter, så förstår dom att deras föräldrar har förändrats. Tjejernas pappa har blivit kär! Och inte i vem som helst, utan i en tjej som flickorna ogillar väldigt mycket. Därför måste dom snabbt få ihop föräldrarna igen, och det blir lättare sagt än gjort...

Filmen är ganska förutsägbar, men jag tycker att det är en av dom bästa filmerna jag har sett! Filmen är en komedi, och Lindsay Lohan är jättebra i rollen som båda tjejerna. Dock är hon ju yngre än nu, men redan då en duktig skådis. Om du gillar romantiska, roliga och lite halvknasiga filmer så är dethär en film för dig!!! Filmen är en av dom bästa filmerna jag har sett, och jag tror nog att den passar mest för 10-12-åriga tjejer!