Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

RecensionJumper



zzzzzzzzzzz... *vaknar* Åhh, jag som tänkte skriva en liten recension...

Jumper är en film om en ung pojke som upptäcker att han kan teleportera sig fram och tillbaka i rummet. Det visar sig att han är en så kallad \"jumper\", en bland många. Dessa har funnits i flera århundraden, dock så upptäcker han också att det finns en organisation som gör allt för att förgöra alla jumpers. Nu startar en katt och råtta lek som tar huvudpersonerna runt om i världen, varv på varv.

[-]Dumunderhållning! Hål som elefanter springer igenom på höjden, dumunderhållning i dess allra, allra sämsta betydelse. Hayden Christiansen måste onekligen tillhöra sin generations absolut sämsta och värsta skådisar. Jag hoppas verkligen att omgivningen nu slutar att ge honom roller, han är verkligen oerhört talanglös. Tyvärr så är han redan ett namn vilket gör att han lär bli inblandad i fler filmprojekt och skjuta även de i sank.

Filmen är riktigt, riktigt tråkig, dock med häftiga effekter och en grundhistoria som egentligen borde ha kunnat ge filmen en chans att i alla fall ta sig över den normalt redan låga ribban för genomdum serietidningsaction, men nej - filmen är en riktig brutal plåga att ta sig igenom... Att Samuel L Jackson har lånat ut sig till denna smörja är inte direkt överraskande – han har väl den senaste riktigt bra filmen drygt 10 år bakom sig (Long Kiss Goodnight)? Sedan har han radat upp ganska monotoma, småtrista roller.

Lite mer förvånande är det att regissören till filmen, Doug Liman, har en så pass bra film som The Bourne Identity bakom sig och Mr. & Mrs Smith som också är rimligt bra – kanske är detta månne ett olycksfall i arbetet? Ett rejält olycksfall också...

zzzzzzz *somnar igen*

*risk för whiplashskador*