Senaste aktivitet av vänner tillzallaxx
Star Wars: The Rise of Skywalker (2019)
krank-mma 2019-12-30Riktigt, riktigt bra. Star Wars har alltid, från den allra första filmen, varit en lättsam serie äventyrsfilmer i en miljö som präglas av "skitig scifi". Berättelserna har alltid varit väldigt simplistiska. Episod 4-6 handlade inte om politik, utan om att Campbells tusenansiktade hjälte återigen tog sikte på den traditionsenliga sagoresan – denna gång i rymden. Episod 4-6 hittades också på allt eftersom; det fanns aldrig någon röd tråd. Lucas kom på saker han tyckte verkade balla och slängde ihop dem. Vill man ha djuplodande politiska intriger är detta FEL FILMESERIE. Rise of Skywalker är en alldeles utmärkt rymd-matinérulle med högt tempo, snygga effekter och väldigt många plotmässiga säckar som knyts ihop på ett tillfredsställande sätt. Man kan klaga på en hel del saker i den här filmen om man verkligen vill, men den ÄR i grunden en film som till 100% följer originaltrilogins känsla och stämning och genre. Tycker man inte om Star Wars-film föreslår jag att man löser det problemet genom att låta bli att titta på Star Wars-film.