Senaste aktivitet av vänner tillBadCharlotte
Devour (2005)
Mikkie 2009-09-21jag är ju ett crazy ackles fan och det enda som är bra med denna filmen är faktiskt.... ackles.
Garden State (2004)
Mikkie 2009-09-21helt klart en femma. garden state har varit en av mina favoritfilmer rätt så länge nu, och jag blir aldrig trött på den. kanske är det för att jag gillar zach braff så mycket och blir alltid så... (försöker hitta rätt ord) men jag blir glad när jag ser han spela för han kan göra så mycket, man är ju van vid att zach ska vara så som jd i scrubs är. men helt klart en femma, soundtracket är helt fantastiskt också.
Juno (2007)
leavethepast 2008-03-11Härlig sarkastisk humor från Ellen Pages sida, älskar verkligen den, och dessutom en bra historia. Den träffar.
Kärlek på menyn (2007)
leavethepast 2008-02-07helt okej film, dock är den för förutsägbar. Inte direkt rolig heller. Suck.
Supersugen (2007)
leavethepast 2008-02-02Helt okej film att kolla på, dock inte den bästa komedin jag sett. Den har sina ljuspunkter, men det känns som om det tar alldeles för lång tid tills man äntligen får se festen. Men härlig på sitt sätt ändå.
Ett öga rött (2007)
leavethepast 2007-12-19Alltså, bra tanke bakom filmen och det finns flera sanningar om Sverige i den också, men den tråkar ändå ut en i längden. Det händer inte tillräckligt mycket och den känns lite väl överdriven. Men fin film.