Alla kommentarer avwescan
Bra intrig av James Ellroy | |
Leende guldbruna ögon | 2008-01-13 |
Bra ide' - dåligt genomförd. | |
Semestersabotören | 2008-01-13 |
Javisst Tobias - Tatis bästa och den tål att ses om idag. Det gör tyvärr inte hans senare filmer, som var roliga när det begav sig. | |
Gråta med ett leende | 2008-01-13 |
En mycket stark film på ett svårt tema. Laddad med gripande känslor från första rutan till den sista. Dessutom spännande men aldrig sorglig.
Spanska istället för den vanliga bräkiga amerikanskan. Skönt! | |
Sierra Madres skatt | 2008-01-09 |
En klassiker om girighet som förtjänar att inte glömmas bort.
Story av den mystiske B Traven Regi John Houston
Två verkliga tungdviktare | |
På farlig mark | 2008-01-09 |
Tänk att Steven är mijömedveten. Vem kunde ana det, så mycket bly som han sprider i naturen.
Här med Michael Caine. Då måste man höja till en etta | |
Spinal Tap | 2008-01-09 |
mycket träffsäker fakedokumentär full av humor.
Ett måste. | |
Rock Star | 2008-01-09 |
Den vanliga förutsägbara framgångssagan men oavsett vad man tycker om genren, måste man stå på knä för musiken Komplettera den här filmen med att se " Spinal Tap " | |
Vikingarna | 2008-01-08 |
Hollywood ser på vikingar men Kirk D. är med och det är värt en extra poång | |
Impressionisterna | 2008-01-08 |
Bra film men tänk vad mycket troligare den hade blivit om den gjorts med franska skådisar som talade rätt språk.
Specialeffekter ??? | |
Zorn | 2008-01-08 |
Om man nu gör en film om Anders Zorn borde fokus ligga mer på honom som målare i stället för pigtjusare. | |
Zero Kelvin - Kärlekens fryspunkt | 2008-01-04 |
Visst, det här är utan tvekan Stellans bästa rollprestation och filmen är mycket mycket bra. Ett relationsdrama som överträffar det mesta i en miljö som man sällan får vara med om på film.
Slutbilden går inte att glömma. Jättemycket femma i min bok ! | |
Orions Bälte | 2008-01-04 |
Spännande historia | |
Insomnia | 2008-01-04 |
Ett jättebra manus som ledde till en remake i Hollywood. Den blev bra men den här är ett strå vassare, tack vara den provinsiella stämningen. | |
Hotel St. Pauli | 2008-01-04 |
Som sagt - En norsk orgie i sex, droger, pretantioner och penisvåld.
Amanda Ooms första långfilm och hon klarar sig hyggligt | |
Flåklypa grand prix | 2008-01-04 |
Unik animationsfilm som håller hela vägen ut trots sitt tidiga produktionsår. | |
Svarta nejlikan | 2008-01-04 |
Lovvärt initiativ och bitvis bra men varför väva in en falsk och ovidkommande kärlekshistoria ?
Tror man att det är nödvändigt för att intressera oss i publiken ?
| |
Arvet | 2008-01-02 |
Storyn bra , skådisarna bra men den är filmad med mycket tele och e kamera som aldrisätts på stativ. Alla bilder skakar och det blir jobbigt i långden Ett poängs avdrag | |
Apornas planet | 2008-01-02 |
Filmen lyfter i slutscenen om man inget anat tills dess men hur sjuttsingen har någon kunnat ge sig på att avslöja detta på det nya konvolutet och därmed sabbat överraskningsmomentet ? | |
Woody Guthrie - Lyckans Land | 2008-01-02 |
Woody var enligt allt befintligt material om honom ett energiknippe och ett kvicksilver utan dess like.
Hur någon kunnat komma på att låta en zombieskådis som David Carradine gestalta honom förblir en gåta. Detta gör att filmen faller platt till marken i mina ögon. | |
Dagbok från en motorcykel | 2008-01-02 |
Lever mycket på att man vet hur det gick sedan och den betydelse Che fick. Det räcker långt men slätar inte över en seg början. | |
Rom – öppen stad | 2008-01-02 |
Den här filmen måste ses med sin tid som bakgrund och med tanke på det nyskapande i neorealismens sätt att tidigt föra ut filmskapandet ur ateljeerna | |
Mannen utan minne | 2008-01-02 |
En märklig film i all sin enkelhet | |
Pistvakt | 2007-12-30 |
Pistvakt på teatern - Lysande !
Pistvakt på TV - komiskt och mysigt !
Pistvakt på film - sorgligt, överspelat och enfaldigt. Vart tog humorn vägen. Vem vill se Svartlienbröderna i ett Norendrama ? | |
Fitzcarraldo | 2007-12-29 |
Härligt med en bra film som, verkligen skiljer sig från alla andra | |
På gränsen | 2007-12-29 |
Befriande med denna ovanliga och bildsköna miljö för en thriller | |
Wallander - Pyramiden | 2007-12-28 |
För att fylla ut den tunna berättelsen, får Wallander som vanligt ihop det med en dam, som han kan prata bort en del av filmen med.
5 spännande minuter i slutet annars intet. | |
Master and Commander - Bortom världens ände | 2007-12-28 |
Snyggt gjort men vad handlade den om ? | |
Skuggor på Manhattan | 2007-12-28 |
På sin tid en hedervärd föregångare i både story och filmteknik men håller inte riktigt idag | |
Ödets makt | 2007-12-28 |
Två dåliga skådisar i en trist film med ett slut som inte kom som en chockartad överraskning.
Nästa sida »