Alla kommentarer avvan-yek

Aurora2012-05-11
Nog för att jag gillar Puius hyperrealism och att han inte bryr sig om konventionellt berättande. Men den här filmen är alldeles för lång.

Fast and Furious 52011-10-05
Bra bilscen.

Slavens hämnd2011-07-27
Detta är inte bara en omedveten parodi på Conan Barbaren, det är även ett hån mot filmen som konstform. Urbota dum film med väldigt hög kalkonhalt.

Dödande kärlek2011-07-24
Film noire med fantastiskt foto!

The Ghost of Lord Farquaad2010-07-27
För en hundring kan jag avslöja vad den 4:e "dimensionen" innefattar.

Zardoz2010-03-15
Extremt värdelös film.

One 2 Ka 42010-02-25
Såg den på Indiens största biograf i Jaipur för tio år sen. I mitten av filmen var det en paus då man kunde köpa samosas i foaljén. Lite töntig film, men fin musik.

Kvinnan i sanden2010-02-22
Vackert filmad. Men alldeles, alldeles för lång.

Hansel and Gretel2010-02-13
Den visas på MoMa-utställningen i NY just nu. Verkade knasig det lilla jag såg.

Välkommen Mr Chance!2010-01-23
Mest samma sak hela tiden.

Julie & Julia2010-01-09
Tycker att Meryl Streep äger totalt.

District 92009-09-17
Extremt förutsägbar och ganska intetsägande. Gick från att vara en övertydlig kommentar på apartheiden till att bli en splattrig actionrulle.

Fast & Furious2009-09-03
Tomgång.

Stardust Memories2009-06-30
LOL@Hedning

Ran2009-05-22
Tyckte skådespelandet och dialogerna var överdrivet dramatiskta, jag har inga problem med när japanerna gormar men jag tyckte det kändes lite stelt. Sen var fotot inte så fantastiskt som jag hade förväntat mig - efter de mäktiga förtexterna blir det aldrig riktigt lika vackert igen. Manuset eller kanske grundidén var bra dock - mycket intriger. Allt i allt en långsam besvikelse.

Good Night, and Good Luck.2008-09-14
En snygg film om ett viktigt ämne. Men den var lite tråkig alltså.

Hellboy: The Golden Army2008-09-10
Fjantig. Inget av föregångarens mörker lever kvar. Innehåller en massa element direkt stulna från andra filmer. Värdelös story. Är ett rent slöseri med tid.

Necrobusiness2008-08-22
Tycker tyvärr den var rätt seg och att karaktärerna framställdes onyanserat. Intressant att få se lite polskt rättsväsen dock.

Memories of Murder2008-06-17
Känns som att filmen vill lite för mycket. Och spretigheten känns lite nybörjaraktigt. Ibland är det intressant och tänkvärt, ibland kollar jag bara på klockan.

Mysterious Skin2008-05-12
Bröt precis tusenstrecket! Filmen är i varje fall väldigt obehaglig men klart sevärd. Även om jag kan tycka att dialogen kan kännas fabricerad ibland.

Allt du skulle vilja veta om sex men varit för skraj för att fråga2008-04-09
Lite väl buskis. Men sista kortfilmen gör hela verket sevärt!

Vargens tid2008-03-27
Lite seg va?

Dune2008-02-22
Kalkonkrydda.

Blues Harp2008-02-05
Blev dessvärre inte särskilt imponerad. Engagerade inte och kändes amatörmässig på sina håll.

Herr Lazarescus död2008-02-02
Hyperrealistisk. Välspelad. Även om det tillhör filmens syfte tycker jag längden är obehaglig. Stark trea.

Cube 2: Hypercube2008-01-27
Hyperdåligt.

Fanny och Alexander2007-12-30
För det mesta filmad teater, men ibland mer än det. Lite drömsk. Och för det mesta snygg.

Den yttersta domen - livsdramat Andrej Rubljov2007-12-20
Kan vara den sista spiken i Tarkovskij för min del. Jag orkar inte med fler 2-3 timmars filmer som behandlar mäns plågsamma kval med sin Herre. Och bara för att det är långsamt är det inte alltid vackert.

Prag2007-11-15
Mads är kung. Som alltid.

Harmonica – En hämnare2007-11-09
En av de bästa inledningarna någonsin. Kanske höjer till en femma, det får smältas lite.

Nästa sida »