Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avtobbiaszz


Home2012-08-28
En 5:a har aldrig varit så självklar
 
Avatar2012-02-18
Att inte regissera en spelfilm på nästan 10 (tio!) år, för att sedan komma "tillbaka" med Avatar gör att jag börjar tvivla på James Camerons välmående. På 10 år känns det som att man borde kunna knåpa ihop ett bättre manus, som inte innehåller fler hål än Sonny i Gudfadern! Effekterna är väl givetvis rätt uppseendeväckande - i 10 minuter, sen undrar man varför smurfarna inte är så smurfiga längre. Det är tyvärr synd att dagens publik är så lättmanipulerad och gillar sånt som man blir tillsagd att gilla. Tack för ordet!
 
Melancholia2012-02-16
Första timmen, en 1:a + Andra timmen, en 5:a = Hela filmen, en 3:a!
 
Slumdog Millionaire2012-01-26
har inte sett filmsatan
 
Drive2012-01-24
Funderar på att höja alla mina andra 1:or, till tvåor och lämna Drive som ensam etta. Synd att inte betyg 0 eller -1 finns.
 
E.T.: The Extra-Terrestrial2011-10-27
mer överskattad film får man leta länge efter (förutom Avatar då)
 
Avatar2011-08-31
Taggen89: Verkar som att Cameron har gjort om VÄLDIGT mycket i uppföljaren... Kommer vara samma jävla skitfilm med lite ändringar (kanske). Den största frågan dock är om det kan bli sämre än "1:an"? Förhoppningsvis läggs projektet ned innan uppföljaren är klar!
 
Spirited Away2011-06-07
JAG. HATAR. ANIME.
 
Devil2010-12-23
oj, oj, OJ!
 
Avatar2010-11-06
Vilken jävla skit-rulle! Nu har dom sagt att det blir en tvåa och trea så nu kan vi ju lägga ner hela verksamheten med allt vad film heter.....Hoppas att skiten läggs ner innan uppföljarna släpps.......
 
Avatar2010-09-17
Det här är troligen den sämsta film som någonsin har gjorts. 1. Miljöerna är inte mer imponerande än i Sagan om Ringen-trilogin, och där är det mesta uppbyggt för hand. 2. Skådespelarinsatserna är så urusla så att hela rollistan till "Epic Movie" hade gjort ett bättre arbete. 3. Manuset är så värdelöst och ihåligt att man blir mörkrädd. 4. Filmen gör så att "Goal"-filmerna inte längre kan klassas som förutsägbara. Man kan avslöja allt som kommer att hända i filmen bara genom att titta på fodralet till filmen. 5. Han (Cameron) hade troligen gjort ett större intryck på människan om han skänkt filmens budget till någon naturfond. 6. Hoppas att studion blir sprängd innan han hinner göra en 2:a till den här skiten. Summa summarum kan man alltså säga att det här är det värsta som någonsin har gjorts i filmväg. Det är så pinsamt dåligt att man blir förbannad och det är tyvärr synd att folk är så lätta att underhålla nuförtiden. Jag ska också sätta på mig en blå kroppsstrumpa, hoppa upp på ett par styltor, springa ut i skogen och spela in allt så kanske jag också kan tjäna lite lätta pengar.
 
Avatar2010-07-11
ett hån mot övriga filmvärlden. en sån hög med dynga att det kommer dröja länge innan något slår den. världens kanske sämsta och mest överskattade film. se den INTE!
 
Avatar2010-03-08
En av de mest överskattade filmer någonsin. Miljöerna är storslagna, men precis som Prauter säger så är det inte i närheten av Sagan om Ringen, och där har man inte använt sig av 37000 datorer för att bygga upp miljöerna. Själva filmen i sig är alldeles för lång och seg, och den är så förutsägbar att Goal-filmerna till och med hamnar i skuggan. Sist men inte minst så är den inte alls revolutionerande inom 3D-effekterna. När jag i somras såg "My bloody Valentine" på bio, blev jag bra mycket mer imponerad av 3D:n där än vad jag blev under detta sömnpiller till "storfilm". Dessutom tycker jag att man borde kunna åstadkomma lite mer när filmen kostade 3 miljarder att tillverka.
 
Pearl Harbor2010-01-21
herregud, ett riktigt botten-napp! Denna och Matrix trilogin är nog årtusendets mest överskattade filmer......
 
Matrix Revolutions2010-01-13
Denna (katastrofala) trilogi består av filmer som görs, bara för att man ska förstå hur bra andra filmer är..... ett riktigt bottennapp, som misshandlar filmbranschen.....
 
Matrix2010-01-13
herregud asså, att denna film är omtyckt i sig är ett obegripligt mysterium för mig, men att uppföljarna också är någorlunda omtyckta är bortom min fattning.... Att behöva sitta och stirra på Keanu Reeves i lite mer än 2 timmar är som att titta på målarfärg som torkar. Att filmen i sig är kass och seg gör inte saken bättre... 2:an är enbart p.g.a att fighterna är lite småhäftiga, men annars tittar jag hellre på streckgubbar än det här. USCH! vilken sörja.......
 
Bert - den siste oskulden2009-11-26
tv-serien är så FRUKTANSVÄRT mcyket bättre än filmen!
 
Slumdog Millionaire2009-10-24
har inte sett filmen och känns som jag är en av de få människor som inte är så sugen på att se den.... Jag vill veta om den är så överreklamerad som jag tror att den är? Är det så att de flesta tittar på hur många Oscar den har fått, och sen bestämmer sig för att den kommer vara/är bra?
 
Rise of the Footsoldier2009-10-21
herregud, ge mig 2 timmar av mitt liv tillbaka!
 
Transformers2009-10-12
har samma effekt som en porrfilm när man ser den på bluray!!!!! satan vad snygg den är!
 
The Rock2009-07-27
Connery och musiken gör i stort sett hela filmen, utan dessa två skulle det nog knappt nå upp till en tvåa
 
Morgan Pålsson - världsreporter2009-06-25
"Kriget har drabbat alla.... Gamla, unga, snygga, fula - och jättefula, som han där" hahahahaha
 
Baksmällan2009-06-23
förbannat bra film! bästa komedin på enormt länge, tycker jag! SE DEN!
 
Commando2009-02-23
Jag undrar om man ska sätta betyger utifrån underhållningsvärdet eller om det var en bra film... Underhållningsvärdet når nästan upp till en femma, för fasen vad man skrattade asså! Vi satt och räknade hur många han döda och kom upp i cirka 85 stycken, varav de 75 sista var under de avslutande 15 minutrarna...
 
Spider-Man 32008-10-10
fyfaaaaan..... när han blir ond och går runt på stan höll jag på att kräkas..... aldrig varit så nära att stänga av en film asså
 
The Dark Knight2008-10-07
När filmen var slut satt jag helt förstenad i biosalongen. Jag kunde knappt andas. Det här är nog den absolut coolaste, bästa, häftigaste, ja allt vad det går att säga, film jag någonsin sett. Jag såg "1:an" för några veckor sedan och blev glatt överraskad eftersom jag inte varit så taggad på att se den innan, så jag var väldigt nyfiken på att se hur bra den här skulle vara. Jag blev helt tagen, en bättre film har nog aldrig gjorts. Jag har t.ex. aldrig varit något fan av Heath Ledger, men efter den här filmen kommer jag nog aldrig mer säga ett ont ord om honom! Han spelar Jokern så otroligt bra! Om han inte får en Oscar för denna film, så undrar jag vad det är för fel på dem som delar ut priset. Det som dock oroar mig är att nu när Ledger nu tyvärr har gått bort, vem ska då spela Jokern (om han nu dyker upp igen) i en eventuell tredje film? Den som får en sådan eventuell film kommer att ha en otrolig press på sig och måste leva upp till det här MÄSTERVERKET av Ledger. Detta är det enda som skulle kunna förstöra en eventuell tredje film, annars ser jag fram emot den väldigt mycket! Men för att sammanfatta den film finns det bara en mening: I EN KLASS FÖR SIG!
 
Saw 32008-01-13
den e ju för fan bara äcklig asså!!
 
Lake Placid 22008-01-13
Det här är nog den enda uppföljaren som har varit bättre än den första. Storyn är alldeles fantastisk. Personligen trodde jag att den skulle vara dålig, men jag blev grymt överraskad! Den är mycket bra gjord. Det är roligt att det är 4 krokodiler och inte bara en som de jagar, som i ettan. Den blir aldrig seg och storyn håller rakt igenom. Den är rolig, läskig, spännande och lite romantisk. Och i jämförelse med ettan måste jag faktiskt ge de som har gjort filmen en applåd, special effekterna var grymt mkt bättre i den här än 1:an. Jag ser att många har gett den dålig kritik, men jag förstår inte varför. Den här filmen skulle jag kunna se om och om och om igen!!
 
(Sökarna)2007-01-26
likadan som stockholmsnatt.... otroligt dålig så att den blir bra:P
 
Stockholmsnatt2007-01-26
jag förstår egentligen inte de personer som hackar på den här filmen... det är bland det roligaste jag sett. alla skådisar är så otroligt dåliga och kommentarerna är ju för fan klassiska asså... jag grät av skratt för att den var så dålig. det här är verkligen en sådan film som har lyckats bli så otroligt dålig att den faktiskt blir bra... "ett stycke värsting".....
 

Nästa sida »