Alla kommentarer avrutinerad

The Blind Side2010-04-01
Lite mysig, men alldeles för förutsägbar för att vara något speciellt.

Old Dogs2009-12-13
Filmen som fick mig att lämna biografen efter halva under Lucia Movie Night, tur att det var film 3/3. Urusel.

Flickan som lekte med elden2009-09-20
Riktigt bra skådespeleri från Rapace och Nyqvist, helt okej från de flesta andra och otroligt pinsamt från Paolo Roberto. Filmen är mitt i raden, klyschig spänningsmusik gör inte scenerna mer spännande. Slutet är dessutom ett rejält antiklimax.

Gisslan2008-02-09
Början var intressant, men efter fem minuter spårade allt ur och blev bara skit.

Hard Corps2007-05-30
Den var så fruktansvärt dålig att man inte kunde hålla sig för skratt, och just därför strängde jag inte av efter tio minuter trots att hela min kropp stretade emot.

Ung kärlek i Florens 2007-04-01
Såg den här filmen sent på TMC häromkvällen och den är bättre än man först tror. Härligt skådespel, men man kan fundera över budskapet. Mimieux i huvudrollen är dessutom gudomligt vacker.

Beerfest2006-11-29
Konstig filminfo: "en kampsport i öldrickning". Jag har i och för sig aldrig tävlat i öldrickning, åtminstone inte professionellt, men jag tvivlar på att det är en kampsport.

Batman - återkomsten2006-11-01
I'm Batman!

Karate Kid III - Man mot man2006-05-13
Något som jag funderade över när jag såg filmen var hur snabbt en verklig tjej skulle försvinna om hon inom ett par dagar från att hon lärt känna mig blir sparkad i magen, nästan faller ner för ett berg och genomlider ständiga trakasserier.

Karate Kid - Sanningens ögonblick2006-05-13
Den var bättre än jag kom ihåg, och mycket bättre än liknande filmer.

Basic Instinct 22006-04-14
Söndagsfilm, kan inte påstå att jag fick ut alltför mycket av den. Men den fick tiden att gå under en sömnlös natt. redrum_237, det går hur bra som helst att säga "spendera tid". Det uttrycket går tillbaka flera sekler, även på svenska, och har ingenting med anglicism att göra.

Goal!2006-03-03
Enligt IMDb är även två uppföljare planerade: Goal! 3 (2007) (pre-production) Goal! 2 (2006) (post-production)

Goal!2006-03-03
Helt sevärd film. Tyvärr är den lite för mycket ibland (musiken och skådespeleriet), och det drar ner betyget.

Funny Valentine2006-02-21
Jag har delade känslor om den här filmen. Den är förutsägbar, men det går inte att undvika i den här genren. Å andra sidan är det en väldigt skön känsla i hur den är filmad och speciellt i huvudkaraktären Josh. Han känns verklig, speciellt i dialogerna.

Blade: Trinity2006-02-20
Hemskt. En parodi på de två tidigare filmerna som jag gillade, även fast tvåan var sämre än ettan. Jag accepterade att Jessica Biel var med, jag bet ihop när jag såg Ryan Reynolds och tvingades genomlida hans comic relief-roll, men när nymfomanen från American Pie visade sig stängde jag av. Det finns gränser för vad jag klarar av. Ettan och tvåan var actionfilmer, vad är det här?

Herbie: Fulltankad2005-10-21
Går helt bra att se, typisk söndagsfilm. Trots att jag såg den på en fredag..

Undergången – Hitler och Tredje rikets fall2005-10-04
"Ja Nej", hur menar du då? Hitler i den här filmen är en väldigt psykiskt sjuk människa som hellre offrar sitt folk än kapitulerar, trots att kriget är över. Alla är emot honom, utom Eva. Somnade du efter halva filmen?

Från himmel till helvete2005-09-24
Sevärd, men måste tyvärr sänka till en tvåa på grund av att det är svårt att se vart den vill och vad den vill säga.

Crouching Tiger, Hidden Dragon2005-09-23
"Crouching Woman, Hidden Boner" var bättre :).

Haggard: The Movie2005-08-14
Bra film, även om den är väldigt amatörmässigt regisserad ibland. Angående musiken så känns det som om han försöker pressa in så många HIM-låtar det går, och det fungerar inte. Musiken är bara så fel, och skatescenerna ska vi inte tala om.

The Aviator2005-08-14
Bra, men alltför lång.

Love Don't Cost a Thing2004-12-16
Går helt bra att se som avslappning mellan två eller fler seriösa filmer. Originalet är bättre, men Christina Milian är snyggare än tjejen i "Can't buy me love". Kläderna är också snyggare, även om de är några storlekar för stora.

Death Race 20002004-12-06
Känns som om den här var inspirationskälla till Carmageddon.

King Arthur2004-12-06
Hade fått en fyra om den inte hade varit så lång. Det fanns inte någon dötid, men det kändes lite utdraget.

Bad Santa2004-11-01
Bernie Mac är min favorit i filmen. Helt sevärd.

2 Fast 2 Furious2004-10-28
Skitdålig jämfört med ettan. Även, att den undersköna R34:an och RX-7:an fick så lite utrymme var idiotiskt. EVO:n och Spydern var inte ens snygga.

Breakfast Club2004-10-19
Helt okej film. Tyvärr så tycker jag att sättet de spillde ut sina åsikter var lite för lätt. Det fungerar inte så där i verkligheten, helt enkelt. Men karaktärsskildringarna var bra, om än lite stereotypa.

Mona Lisas leende2004-10-18
En nyare och sämre version av Döda Poeters Sällskap. Men ändå bra. Det romantiska sidospåret mellan Watson och hennes lärarkollega kunde de nog ha skippat, men det kanske behövdes som utfyllnad.

Mean Girls2004-10-12
Inte speciellt originell idé, men väldigt bra utfört. Lohan är bra i huvudrollen.

Livvakterna2004-10-02
Som svensk film är den här sevärd, inte om man ser den ur ett internationellt perspektiv.

Nästa sida »