billiga elavtal

billiga elavtal

Alla kommentarer avoprofesionell

The Frighteners2006-06-08
ser fram emot den här, är ett fan av peter jackson.

Fantomen på Operan2006-05-29
fantomen är hetast. med mask alltså.

Braveheart2006-05-06
nästan en femma.

Tid för hämnd2006-04-15
timothy dalton är underskattad, han äger ju!

Gods and Monsters2006-03-30
Ian McKellen äger.

Stolthet och fördom2006-03-30
det går inte, det går bara inte. det går inte att klämma in bbc:s fem timmar långa version på 127 minuter, det går bara inte. och colin forth är mr darcy, ingen kan vara darcy så bra som han.

Mannen med järnmasken2006-01-28
såg den första gången när den kom. det är nästan en femma, men njae.. det blir en stark fyra. älskar alexandre dumas böcker, och alla historier om de tre musketörerna.

Rötmånad2006-01-09
så skum.

Fyra bröllop och en begravning2006-01-03
en fyra är det, mest bara för att jag är svag för såna här engelska mys-romantiska-komedier-filmer. tycker dock att andie macdowell är världens mest irreterande person och hugh grant är inte den bästa i filmen utan det är birollerna tycker jag. den skotska bögen (han som inte dör) har typ finaste skotskan i världshistorien.

Berättelsen om Narnia - Häxan och lejonet2005-12-23
underbar filmatisering av boken! hade jättehöga krav på den (eftersom jag är ett stort fan av böckerna) och efter alla halvdana recensioner så var jag lite orolig innan filmen började. men den är stark och hur bra som helst redan från början. den är väldigt välgjord, man kommer verkligen till narnia. tycker även att skådespelarna är bra! höll andan flera flera gånger.. en klar femma!

Harry Potter och den flammande bägaren2005-12-21
rättning: avslöjandet av hagrids mor, inte harrys. HAHA

Harry Potter och den flammande bägaren2005-12-21
jag tycker att den här filmen är en av de bästa, men de har ju tagit bort nästan halva boken. var är ludo bagman? mr crouchs vansinne? och det var väl inte bara jag som ville se sprängstjärtsskrabborna och höra tjatet om husalfernas befrielsefront? dobby som ger harry gälgräset? avslöjandet av harrys mor (att hon var en jätte)? trollstavskontrollen? trots de många glömda och viktiga sakerna så tycker jag att mike newell ändå har lyckats att göra filmen väldigt bra. voldemorts återkomst, drakarna och julbalen var allting mycket bra gjort. den största förändringen i filmen är de unga skådespelarna. de har utvecklats enormt och är mycket mycket bra, daniel radcliffe gjorde en ännu bättre harry den här gången, speciellt då cedric blir mördad. ser fram emot "order of the phoenix", är dock mycket rädd att man även där (om inte mer) får ta bort mycket av det som är bäst i boken.

Swept Away2005-11-21
det sämsta jag sett.

Amadeus2005-11-19
älskar den här filmen.

Harry Potter och den flammande bägaren2005-11-07
har köpt biljetter :)

Salsa2005-10-26
Hallå, ni kan inte ge den en etta. Vi såg den ju på första filmkvällen. Det här ju Ebbas afavorit, haha.

Det våras för rymden2005-10-26
"Thers only one man who would dare to give me the raspberry.. LONE STAR!"

Attila - Krigarfolkets härskare2005-10-17
okej, inte så het.. skojade bara. han ser mkt bättre ut i sina andra filmer.

Sagan om konungens återkomst2005-10-04
"a red sun rising, blood has been spilled" är fakriskt i två tornen :)

Rymdimperiet slår tillbaka2005-10-04
Bästa av alla Star Wars. Älskar den här filmen. Och Han Solo är ju så skön. Haha

Dear Frankie2005-10-04
Snälla, kan någon svara, är den här ute på dvd?

Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta2005-10-04
Slutet var så jäkla dåligt. men Ryan Grosling är het i skägg.

Fantomen på Operan2005-09-29
jag säger bara en sak: gerard butler. han är fantomen!!!! så jävla bra. sen så är musiken underbar, fotot vackert och secnografin gudomlig. men emmy rossum, nä, har svårt för henne.

Sanning eller konsekvens2005-09-22
nästan en etta.

Ryttare på taket2005-09-19
Alltså, är det en femma eller en fyra?

Sagan om de två tornen2005-09-19
De två andra är femmor, men den här är är inte alls lika bra.. Det sämsta med den här filmen är Treebeard. han är ju jätteliten, mindre än alla andra träden..

Sagan om konungens återkomst2005-09-19
Den här och Sagan om Ringen är de bästa i trilogin. Jag älskar den här filmen. Dock är det lite för segt i slutet men det spelar ingen roll. Och krigsscenerna är väldigt väldigt bra gjorda.

Kalle och chokladfabriken2005-09-19
Vill jättegärna se den här filmen..

Wallander - Bröderna2005-09-19
Seg.. och slutet var dåligt..

Mannen som kunde tala med hästar2005-09-08
Har aldirg gillat hästfilmer.

Nästa sida »