Alla kommentarer avnestle
Meru | 2016-02-22 |
kanske inte blir super kul om man inte har så mycket insikt i klättring. Som klättrare tycker jag det här är bland det bästa jag sett! Bra foto, bra klättrare och grym story. | |
Southpaw | 2016-02-22 |
Så sjukt bra på alla sätt. Bästa i genren. | |
The Challenger | 2016-02-15 |
gripande, enkel och spännande fel. känns lite tunn ibland men lyckas ändå förmedla. | |
Entourage | 2016-01-04 |
Gillar man serien är den här filmen ett klockrent slut på den! | |
Beck - Sjukhusmorden | 2015-11-30 |
Tycker den håller okej Becknivå. Svag 3a. | |
En iskall jävel | 2015-10-12 |
Riktigt skön norsk film som för mig är fulländad i sin genre. Svag 5a. | |
Home Sweet Hell | 2015-04-30 |
Är bitvis lite skön men finns inte riktigt något djup. Jag tycker Heigl gör ett hyfsat jobb som psykopat men filmen som helhet känns ganska platt. | |
The Maze Runner | 2015-03-15 |
Cool film som med en djupare story och engangemang hade nått upp till en 5a. Ser fram emot uppföljarna! | |
Tusk | 2015-03-01 |
Börjar ganska bra men blir fullständigt värdelös på slutet. | |
The Grand Budapest Hotel | 2015-02-23 |
Speciell film som har ett rappt, genomtänkt manus. Grymma rolltolkningar och en skön stämning filmen igenom. | |
John Wick | 2015-02-04 |
Rå, skön och spännande. | |
Into the Storm | 2015-01-15 |
Riktigt spännande och välgjord med trovärdiga effekter. En del roliga inslag och många gripande. Överraskande bra då jag hade sett en del dålig kritik innan! En av de bättre katastroffilmerna jag har sett. | |
The Longest Week | 2015-01-02 |
Väldigt dryg och långsam trots filmens i övrigt korta speltid. Filmen pendlar mycket och har en del kvalitéer. Dock alldeles för ambitiös i förhållande till dess prestation. | |
What We Do in the Shadows | 2014-12-31 |
Så jävla bra! | |
Mysteriet i Mouthe | 2014-12-21 |
Bra film med bra sammanflätning och en härligt mystisk känsla genom hela filmen. Påminner lite om den svenska filmen "Smala Sussie". Stark 3a. | |
The Green Hornet | 2014-12-15 |
Skön film som börjar rätt lågt. Slutet höjer den dock till en svag 4a! | |
Let's Be Cops | 2014-12-10 |
Haha riktigt rolig film med en story som funkar. Stark 4a. | |
21 Jump Street | 2014-11-27 |
Riktigt rolig komedi med hyfsad story. | |
Blended | 2014-11-26 |
Börjar väldigt löjligt men tar sig och blir ganska bra! Det är ganska smörigt emellanåt men känns även väldigt äkta på många ställen. Stark 3a. | |
En galen natt | 2014-11-21 |
James Franco, Mark Wahlburg och Ray Liotta höjer den här filmen men det blir inte tillräckligt för en 4a. Riktigt skön och roliga på sina ställen. | |
Casting Couch | 2014-11-20 |
Väääääldigt svag 2a. Jag gillade "producenten" och "manusförfattarna" vilka höjde filmen något. Annars var det här fullständigt värdelöst! | |
Bad Words | 2014-11-09 |
Bad Words når inte hela vägen fram och slutar på en stabil 2a tack vare Rohan Chand. Filmen spelar på samma tema som "Bad Santa" men gör det inte alls lika bra. | |
Mörkt vatten | 2014-10-25 |
Hela filmen känns ganska tafatt och manuset är inte tillräckligt trovärdigt. Andrzej Chyra spelar dock ganska bra och räddar filmen från 1an. | |
Killing Season | 2014-10-24 |
Underskattade rulle. Tycker Travolta gör ett okej jobb, inte för att jag är någon expert på serbisk-engelsk dialekt men känns i alla fall som att han har en trovärdig brytning. De Niro höjer filmen och gör den väldigt trovärdig. Den blir dock aldrig riktigt intressant och slutar på en svag 3a för mig. | |
Fat Kid Rules the World | 2014-10-20 |
Skön film med trovärdiga karaktärer och ett genuint manus. Snudd på 4an men når inte riktigt hela vägen. Stark 3a! | |
Walk of Shame | 2014-10-19 |
Väldigt otippad. Mycket bättre än väntat. Svag 4a. | |
Out of the Furnace | 2014-10-18 |
En bra film med starka karaktär och skickliga tolkningar. Otippat med Dicaprio som producent. | |
Very Bad Things | 2014-10-06 |
Småskön, galen film som pendlar mellan 2an och 3an. Tyvärr blir det inte tillräckligt roligt eller spännande för att nå upp till 3an. Stabil 2a och en sevärd film. | |
Goodbye World | 2014-10-02 |
Riktigt bra film som lägger fokus på människors agerande i en apokalyps mer än på själva apokalypsen. Rekommenderas starkt! | |
Flood | 2014-09-30 |
Inte så dålig som jag hade väntat mig. Rätt hyfsat skådespeleri för det mesta. Det är ju en B-film på många sett men den har vissa stunder som ändå gör den helt okej. Svag 3a. |
Nästa sida »