Alla kommentarer avmadeleine_g
Exorcisten | 2007-08-08 |
Den här filmen skrämmer verkligen skiten ur mig. Men trots detta så är den en av mina favorit filmer. | |
Superman Returns | 2007-08-07 |
Jag har många favoritfilmer och denna är absolut en av dem. Den är väldigt mysig och speglar lite mer känsla än vad dem andra superman filmerna gör. | |
Fjorton suger | 2007-08-07 |
Ush ush ush | |
Lilja 4-ever | 2007-08-07 |
Det är en film som tål att diskuteras. Visst manuset och storyn är väl utarbetad och bra men om jag ska vara ärligt så tycker jag att den har en tendens att vara lite väl mycket ibland.
En hel del av scenerna i den här filmen är väldigt magstarka och fick mig att börja gråta (o tro mig jag gråter aldrig när jag ser film, förutom när jag såg passion of the christ).
Så om du är känslig för vad du ser, så ska du absolut inte se den här filmen. | |
Spökhuset | 2007-08-07 |
Ja tycker den är så lite lagom små häftig. Se den om du tycker om filmer om spöken och besatta hus. Dock inte eddies bästa film om man säger så. | |
Den oändliga historien | 2007-08-07 |
Kan man inte annat än tycka om den här filmen, väldigt mycket? nej det kan man inte. | |
Bridget Jones dagbok | 2007-08-07 |
Den här filmen är totalt underbar men boken är 10 gånger bättre. Läs o skratta | |
Jurassic Park 3 | 2007-08-07 |
Den här tycker ja e bara snäppet under ettan men ack så mycket bättre än tvåan. Här syns det att dem har försökt att lägga lite krut på bakgrundsstoryn och inte försökt att göra det till en ren äventyrs film á la 50-tal. | |
The Lost World: Jurassic Park | 2007-08-07 |
Den är absolut inte lika bra som ettan. Men den funkar fortfarande om man bortse från att en tyrannosaurie inte skulle klara sig så värst länge i en av världens största städer.. | |
Jurassic Park | 2007-08-07 |
Den absolut sämsta i serien. Ush | |
Scary Movie | 2007-08-06 |
Man blir lätt trött på den. | |
The Ring Two | 2007-08-06 |
Nja inte riktigt i topp som den första filmen. I den här filmen så fanns det bara en scen som riktigt skrämde mig, i den första så finns det ett flertal | |
The Ring | 2007-08-06 |
En av de mest skrämmande filmerna som jag har sett. Dock inte på det blodiga hållet utan åt det, enligt mig, mycket bättre psykologiska hållet. Slutet är någonting i hästväg och skrämmer mig fortfarande oerhört mycket. *Ryser* | |
Saw 3 | 2007-08-06 |
Inte så läskig men ÄCKLIG, men den höll ändå måttet som en av de bästa i serien. Mycket på grund av de riktigt bra skådespeleriet och de riktigt finurligt byggda fällorna. | |
Saw 2 | 2007-08-06 |
Eftersom ja hade hack i skivan så kunde ja inte riktigt se färdigt den här filmen, missade en hel del i mitten av filmen. Men det jag såg tyckte jag om. Dessvärre så är jag den enda i min kompiskrets och familj som tycker om den här typen av filmer | |
Saw | 2007-08-06 |
Enligt mig ett riktigt mästerverk. Ryssligt skrämmande men ändå inte så mycket så att man inte vågar titta på den. Den står helt klart ut ifrån mängden. | |
Saw IV | 2007-08-06 |
Ja tro på den här filmen, absolut. De första filmerna, inklusive 3:an är riktigt bra. Nog de bästa skräckisarna som jag någonsin har sett. | |
30 Days of Night | 2007-08-06 |
Låter riktigt intressant.. | |
Halloween | 2007-08-06 |
Vet att jag inte tyckte om orginalet eftersom ja tyckte det var alldeles för mesigt för min del, men den här gången kan nog Rob lyckas riktigt bra. | |
Djungel George | 2007-08-06 |
Jag älskar dem här filmerna. | |
Babe - Den modiga lilla grisen | 2007-08-06 |
Den är ju bara såååå söt..:) | |
Skruva den som Beckham | 2007-08-06 |
Detta är en film som man ser en gång inge mer. | |
King Arthur | 2007-08-06 |
Tyckte inte riktigt om den om ja ska vara ärlig. | |
Grinchen - Julen är stulen | 2007-08-06 |
Ja tro den här är lite för speciell för oss svenskar att förstå. Åtminstone har jag fått för mig det. Men personligen så tycker jag att den är helt okej dock inte en av hans bästa filmer. | |
Truman Show | 2007-08-05 |
Lite för seriös för min del men ändå riktigt bra. |
Nästa sida »