Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avkrumelurdjur


De andras liv2018-06-24
En tjyvlyssnare i det forna Östentyskenlanden, sett ur ett 2000-talsperspektiv nu när vi har facit i hand. Han tjyvlyssnar på de andra människorna som bor i staden och han får höra en massa gott snaskigt skvaller tjihi! Spännande att få höra vad de pratar om. Tänk om de pratar om mig, åh! Helt klart en femma.
 
Call Me by Your Name2018-06-24
Gay Love – on Ice, som är filmens alternativa titel (regissören fick efter många påtryckningar från producenten ändra titeln till Call Me By Your Name) är en film om en semester där allt går bra och vi kan ta det lugnt och ha det trevligt för en gångs skull. En härlig frukost ute i solen och nu är kaffet serverat – varsågoda! Bara att ta för er. 26 grader i skuggan – inte illa! Kärlek, någon? Får jag lov? Helt klart en femma.
 
WALL-E2018-06-24
Se upp alla robotgalningar för här kommer Walleman – den galna roboten. Ett nytt spännande äventyr av skaparna till Töj Störy och Den feta lejonpungen – the movie och De 400 Slagen. Walle bor i ett hus byggt av sopor och han åker rymdeskepp och det går undan. Kan någon stoppa honom? Kul fakta: filmen är gjord i datan – den första i sitt slag. Helt klart en femma.
 
French Connection – Lagens våldsamma män2018-06-24
I den grisigaste delen av staden New York City – The City lurar the French Connection – mannen som inte skyr några medel för att få sin sjuka vilja igenom här i livets gilla gång. Han kör bil – snabbt. Han åker tåg – snabbt. Han springer till fots – snabbt. Håll i eder. Helt klart en femma.
 
Shutter Island2016-05-01
På en öde ö anländer Mr. Shutter, här spelad av Leonardo DaVinci, och skall lösa ett mysterie. Mysteriet med den borttappade kvinnan som är kokobäng. Alltså riktigt tokig i bollen är hon! Leonardo måste kämpa så att han inte också blir helt spritt språngande galen! Tokerier och sinnessjuk galenskap på Shutter Island (på svenska Fönsterluckaön) väntar på dig! Vad väntar du på? Helt klart en femma.
 
The Big Short2016-03-19
Välkommen till rikedomens förlovade land: WALL STREET. Big Short bor på Wall Street, men plötsligt fick han en idé: husmarknaden är lite shaky biz tydligen, det lär gå åt helfanders, så varför inte utnyttja det och tjäna massor av dollars genom kreditswappar? Här finns massor av pengar att hämta, bara å roffa åt sig, helt gratis. Klaaaaraaaa... fäääärdigaaaaa... GÅ OCH TJÄNA PENGAR NUUUUU! Helt klart en femma.
 
Sagolandet2016-02-22
Tag dig ett steg in till sagans gyllene land! Berätta för mig vad du ser, min vän. Här får vi träffa allehanda magiska figurer, t.ex. den mystiske trollerikarlen Rollo May, och hans vän, den underbara statsministern Ingvar Carlsson. Låt fantastin flöda och greppa tag i ditt sinne. Var inte rädd, min vän. Det är snart över. Helt klart en femma.
 
Monica Z2016-01-09
Nu har Monica Z gjort bort sig igen! Hon har satt sin fot mitt i frukten, på ren svenska. Hennes fader avsäger sig faderskapet och Monica Z måste kämpa - the hard way - för att återvinna sin faders förtroende igen. Det blir ett hiss-nande (inte för att det är nån hiss med i filmen men ändå hehe) äventyr där Monica Z träffar Buppo Wolgers och Sverrir Sturlason, som hon sedermera kärar ned sig i. Allehanda sång på det svenska språket framförs emellanåt. Sen köper Monika Z ett hus som hon har ett kalas i. Gott! Helt klart en femma.
 
Ormens väg på hälleberget2016-01-05
Ormens väg kantas av jämmer och elände uppå hälleflundraberget. Följ med Pernilla Wahlgren när hon lever sitt enkla liv och leverne i Skallen Starsgårds stenhårda järngrepp. Hjältemod, erotik, massor av snö för pengarna. Helt klart en femma.
 
Irrational Man2016-01-05
Se upp i backen för nu kommer Irrational Man till staden! Han irrar runt upp och ner och fram och bak och hit och dit på campus, hihi! Han lägrar en ung qvinna, må ni tro! Han har ett skarpt intellektual, och mer behöver man inte i dagens moderna sammanhälle! Han namedroppar Heidegger och Kierkegaard m.fl. vilket är mycket intressant! Det är bara ett problem: han vill döda en gubbe! Helt klart en femma.
 
Fimpen2016-01-05
Mäkta fimponerad är jag, må jag säga dig! Jovars! Filmen Fimpen - the movie, handlar om lill-Fimp som bestämmer sig för att ta sig till fotbollandets förlovade rike Sovjetunionen. The hard way. Han har inget emot att gå över lik för att ta sig fram, tvärtom! Trevligt med fotbollsspel och barn i en och samma kombi. Helt klart en femma.
 
Mannen på taket2015-12-20
Den handlar om mannen på taket som får i uppdrag att luska i ett mysko case om en dödare som har varit framme i farten och dödat. Dödaren dödade en polissnut. Mannen på taket har han hack i hälarna, och dessutom han åker till och med helikopter för att lösa mysteriet, och sedan skjuts det skarpt, vilket är en spännande ingrediens i en hårdkokt mysteriumsrulle. Helt klart en femma.
 
Ådalen 312015-12-20
Sommaren är äntligen här! 1931 var den det alltså. I ådalen, och där bor Kjell och hans vänner. De vill ha sommarlov och bestämmer sig för att strejka, och så blir det! Mycket lyckat. Sommar, sol, flickor, bad, äventyr. Nu kan inget gå fel. Helt klart en femma.
 
L.A. konfidentiellt2015-10-12
Konfidentiellt bra film om änglarnas stad - Los Angeles - The City of The Angels - Los Angeles City! Kan du lista ut vem dödsmördarn är så blir jag ypperligt impad. Alltså, inte ens efter att jag sett filmen har jag kunnat klura ut vem det va som gjordere. Så ska en riktigt välgjord hårdkokt rulle se ut i dagens samhälle! Helt klart en femma.
 
The Imposter2015-09-02
Nicholas är tillbaka - och det med besked. Ett kärt återseende för hans älskade familj, och alla andra vänner! Härliga minnen och så mycket att ta igen. Vad har du ägnat dig åt alla dessa dagar? Alla dessa minnen. Helt klart en femma.
 
Phoenix2015-09-02
Nelly är tillbaka - och det med besked. Ett kärt återseende för hennes make, och alla andra vänner! Härliga minnen och så mycket att ta igen. Vad har du ägnat dig åt alla dessa dagar? Alla dessa minnen. Helt klart en femma.
 
Leviatan2015-08-31
KOLJA måste minsann passa SEJ, annars kommer han få sina FISKAR varma. Man liksom HAJAR till över hur dåligt man kan ha det. Han har liksom inget VAL. The botten is nådd va. Fullfjällat och trivsamt. Den onde politikergubben har honom fast på sin krok forever and ever and ever. Eller? Sen var det nåt om nån advokat men det var inte så viktigt. Helt klart en femma.
 
Nattvardsgästerna2015-08-04
Prästen har gjort ett fruktansvärt misstag, han har ätit upp Jesus lekamen! En sån blunder. Nåväl, han är väluppfostrad, men villrådig! Har Gud svikit honom, IGEN? Hans predikan är en riktig rockshow, och det var väldigt kontroversiellt på den här tiden. Den här filmen delade minsann Sverige i två läger då den kom. Idag kan man skratta åt det, men så var det. Helt klart en femma.
 
Zabriskie Point2015-08-04
Den unge, hjältemodige Zabriskie är ute på upptåg med sitt trofasta flygningsplan ovanför den heta öknen. Han landar sitt flygelseplan och träffar på så sätt en qvinna. Ja, det stavades så på den tiden. Medan de förenar sig i älskog mitt på ljusa dagen letar snutpolisen efter honom för han dödade en polis men han är oskyldig till motsatsen är bevisad. Helt klart en femma.
 
The Imitation Game2015-07-19
Den handlar om Mr. Enigma som ska knäcka en gåta, nämligen Imitation - The Game, närmare bestämt. En gåta av tyskt skådat slag. Se där. Till sin hjälp har han många vänner. Han uppfinner datan också, det som sen ska bli Macbook Pro, men det får man inte se i filmen när man ser den. Nu på bio. Helt klart en femma.
 
Jungfrukällan2015-07-10
En jungfru på vift med Marialjusen. Oslagbar kombo. Mustig, och en varm byst att krypa ihop inunder, och du har en filmrullejulafton utan dess like. Inget för svagsinta småjungfrur som är rädda för skogen. Helt klart en femma.
 
Kurt Cobain: Montage of Heck2015-05-12
Håll i hatten för nu kommer sanningen om gitarrrockarnas dadrocks of rock - gitarrrockgubben tillika kulturmannen Kobane. Han skrev ner låtar såsom I Wanna Smell Like A Teen, och Come On (As U R), och blev jätterik på kuppen, så han kunde köpa sig en swimmingpöl. Äntligen får jag reda på sanningen om hans stilla leverne. Jag har letat så länge, över stock, såsom tillika över en sten. Helt klart en femma.
 
Mud2015-04-14
Ganska förutsägbar eftersom Mud baklänges blir Dum. Säger ju allt om karaktärens egentliga intentioner. Helt klart en femma.
 
Frost2015-02-27
Kom och släpp er loss med systrarna Kall-ur! Aa, det är jättekul! En sån här chans får man bara en gång i livet. Helt klart en femma.
 
The Theory of Everything2015-02-25
Rent teoretiskt har den här filmen allt! Den säger allt om lifvet, kärleken, gåtan om lifvets mening, svek och hunger. En glad och pigg historia om en liten herre i en liten, liten rullestol, och ett stort leende på läpparna. Smittar av sig! Tjihoooo. Helt klart en femma.
 
Whiplash2015-02-24
Neilman, min lilla trumslagarvän, så röd om kinden och kavat - ganska lik en tennsoldat! Se, där kommer han ju! Han tränar trumma var dag, och Fletcher är hans lärare så sträng - men rättvis! Hans karaktär lär oss att det är viktigt att skilja på aga och misshandel, och agnarna från vetet, med ett piskrapp i sänder. Helt klart en femma.
 
Birdman2015-02-22
The Birdman - fågelmannen, tillika en fåglarnas man, är tillbaka i stan - the movie! Den här gången intar han Broadway med nöd och näppe med näbbar och klor, för att återigen visa att rättvisa och trygghet - det är två ord - som är bra. Helt klart en femma.
 
All Is Lost2015-02-07
Den gamle och havet på en spännande världsomspännande seglats på världens sju alla världens hav, men sin trofasta seglingsbåt. En resa jorden runt, där Robbe Redförd är kung av havet! Vi får möte lite fisk också! Firre Fisk närmare bestämt. Helt klart en femma.
 
The Selfish Giant2015-01-27
Den stora hästtävlingen nalkas, och en stor prispott står på spel. Ska di små rackarungarna Fenton och Jonathan Swift komma etta med sin hingst Diesel 95? Eller ska de komma sist och bli sämst i stan? Nagelbitande spänning, hujedamej. Helt klart en femma.
 
Frank2015-01-23
Hoppa in i musikbilen, för nu åker vi och spelar! Bandet Frank är ute och på turné och rockar på med sin nyskapande musikrock! Det går undan och musiken rockar på. Frank har ett stort fantasihuvud, men låt inte det lura dig. Det är en specialeffekt special. Musik skall byggas utav glädje, så sant som det var sagt! Helt klart en femma.
 

Nästa sida »