billiga elavtal

billiga elavtal

Alla kommentarer avjerker_dahlman

Laxfiske i Jemen2012-09-26
Ganska stark trea tycker jag. Mysig.

El Bulli: Cooking in Progress2012-06-01
Mycket sjuk mat, ge mig gärna lite svampvatten att skölja ner kaninhjärnan med

The Avengers2012-05-15
Det är en underhållande film på det sätt som man vill att det ska vara, Hulken är king, Robert Downey är skön som vanligt och Thor har långt hår.. Men vissa grejer går inte att komma ifrån: Varför har de (S.H.I.E.L.D) ett flygande osynligt hangarfartyg? VARFÖR är Robin från "How I met your mother" med och förpestar mitt liv? Och vad är grejen med Jeremy Renner och Scarlett Johansson, alltså om de kan skjuta ner den hemska armén med pilbåge och pistol borde inte vilken random snubbe som helst kunna lösa beefen?

Shanghai2012-05-03
John Cusack är sååå vansinnigt dålig => 2

Project X - Hemmafesten2012-04-23
Att se den här filmen och förvänta sig en "bra" film är ju lite som att äta skit i förväntan om en fantastisk smakupplevelse, riktat till Podpolkovnik. Är ju en härlig rulle där man givetvis vill befinna sig på den här svårt urballade festen.

Let Me In2012-04-10
bättre än den svenska faktiskt, känns som att den borde vara lite mer creepy dock.

American Yakuza2012-04-05
det är ju en ganska bra idé till handling, tyvärr alldeles för b-mässig i så gott som allt, skådespeleriet är sådär, actionscenerna är tyvärr skrattretande men man känner ändå att det är en ganska skön rulle på något sätt.

Our Idiot Brother2012-03-28
mysig får man ju säga, sköna karaktärer och en del roliga scener. Funkar bra när man är lite småsugen på en komedi

Sarah Palin: You Betcha!2012-03-28
Det är fascinerande att en 7 år gammal dam, som på många sätt verkar oerhört efterbliven, var "nära" att bli vice chief

30 Minutes or Less2012-03-26
en skön rulle, precis en sån film man ska se när man inte pallar att hänga med så noga. Se alltså inte den här filmen när du är laddad för en riktig pangrulle, se den när du är ganska lam och på sin höjd orkar att gå till köket och hämta lite mer is till vilken dryck du än föredrar (vatten, saft eller kanske läsk?)

Sanctum2012-03-19
Det här är en extremt dålig film, skådespeleriet får mig att vilja äta mitt egna huvud.

The Three Musketeers2012-02-26
Den här filmen är helt fruktansvärd, klichéer, värdelös handling och sjukt värdelösa "twistar" och musiken ska vi fan inte prata om. lanfljanflanlgnalgnalknglaknglkdn

J. Edgar2012-02-21
lite sjukt att en så pass "stor" film har så värdelöst smink, annars är det en helt ok rulle som tyvärr inte ger mig, som inte vet så mycket om Hoover, all den fakta jag vill ha om vad han egentligen gjorde, det är mer om hur han var som person känns det som.

Friends with Benefits2012-02-21
i början anstränger sig regissören för att få filmen att verka annorlunda från alla andra romcoms där ute, den misslyckas givetvis fatalt, filmen är lite halvt go ibland men klarar inte något bättre betyg än 2

Real Steel2012-01-30
varför måste de slänga in en anakin skywalker lookalike som är så vidrigt störande att man hela filmen önskar att en robot ska trampa ihjäl fanskapet?!

50/502012-01-24
En väldigt bra film, både lättsam och djup samtidigt på ett bra sätt. Dock tycker jag att Anna Kendricks karaktär är helt vedervärdig, hon spelar bra men karaktären i sig får mig att vilja svälja en klump bly för att bli av med eländet. Annars en riktigt bra film

Fair Game2012-01-18
Tycker att detta är en ganska bra film, naomi watts gör en av sina ytterst få bra prestationer och sean penn är en duktig herre. Lite kritik mot "Bush & hans vänner" är ju alltid trevligt, dock känns den på ett sätt lite menlös på något sätt, se den så förstår du förhoppningsvis vad jag menar (den är alltså sevärd trots sin menlöshet)

Old Dogs2012-01-15
Travolta har totalt tappat det, det känns som att han numera är värdelös i allt han gör, inklusive den här

Julie & Julia2012-01-15
Det är ingen överdrift att säga att Streep och Tucci gör det riktigt bra, och de gör en mycket härlig film måste jag säga.

Det stora tågrånet2012-01-13
skön rulle helt enkelt

Ung rebell2012-01-02
En liten fundering kring filmen: Är det meningen att James Deans karaktär ska vara mentalt handikappad? Om det är så får jag nog höja betyget ett snäpp.

Extraordinary Measures2011-12-23
hihi isecore "Keri Russells roll hade lika gärna kunnat spelas av ett glas vatten" It's funny cause it's true!

Unthinkable2011-12-21
För dåligt skådespeleri från de flesta för att få ett bättre betyg, man önskar nästan lite att Carrie-Anne Moss aldrig mer får ett jobb och diverse "chefer" i filmen är ju så fruktansvärt patetiska. Samuel L och Michael Sheen levererar dock helt ok insattser. Filmen i sig hade kunnat vara ok enligt mig bara man hade kunnat lösa bättre skådisar, är egentligen ingen dum idé att visa att även jänkare (de goda?) kan sträcka sig till lite go tortyr när det behövs.

Sammys äventyr - Den hemliga vägen2011-12-10
skitfilm

The Experiment2011-12-08
Förvånansvärt bra, Brody är bra och Forest är av rang, dock kanske den eskalerar en aningen kvickt till fullskalig fängelsefilm, en stark trea hur som helst

Serious Moonlight2011-12-02
va? va?! VA?!?!

The Marine 22011-11-16
var är nollan när man behöver den? den sämsta filmen jag har sett (punkt)

In Time2011-11-07
Amanda Seyfried är en expert på att springa i högklackat, idén är bra måste jag säga dock, men inte riktigt min kopp te

Motives 22011-11-07
VAAAA!!?!

Monsters2011-11-07
menlös rulle, kunde blivit bra efter en bra idé men... nää

Nästa sida »