Alla kommentarer avfidelle
Sex and the City 2 | 2012-01-25 |
fånig och irriterande.
Bring It On: In It to Win It | 2010-06-13 |
hur kan man ens få göra en så här dålig film? den är kass på alla plan | |
Drag Me to Hell | 2009-10-03 |
Är vanligtvis lättskrämd, men det här var mer skrattretande. | |
Carolina | 2009-09-19 |
Väldigt förutsägbar | |
Miss Pettigrew Lives for a Day | 2009-07-18 |
fin scenografi
August Rush | 2009-03-06 |
hur liknar the shooter och den här varandra? | |
Yes Man | 2009-03-04 |
norman var bäst, fast rollen påminner en hel del om hans roll i flight of the conchords | |
Kicking & Screaming | 2008-01-06 |
har sina roliga stunder, men det är ingen film man kommer ihåg | |
Red Eye | 2008-01-06 |
de två mcadams och murphy håller upp filmen, som annars skulle falla ganska platt | |
10 Items or Less | 2007-12-07 |
har några scener som är lite småroliga men för det mesta känns den ganska seg. den är väl hyfsad men detgår liksom för sakta | |
Supersugen | 2007-11-21 |
håller med mUTTA, poliserna höjde filmen. duger bra som underhållning en tråkig dag | |
Vänner för livet | 2007-11-21 |
den går ganska sakta fram men den blir inte tråkig. den var kanske inte så bra som jag trodde att den skulle vara men den är helt klart sevärd. stark 3a | |
High School Musical 2 | 2007-11-21 |
smörigt | |
Alla hans ex | 2007-11-21 |
lite smårolig på sina ställen, men inte så mycket och det känns som det spårar ur lite | |
Den tredje makten | 2007-11-21 |
intressant handling. lite seg i början men blir bättre framemot slutet. svag 3a | |
Miss Potter | 2007-11-17 |
jag inte några av hennes sagor när jag var liten men får nästan lust att göra det nu. mysig och otroligt söt film | |
Transformers | 2007-11-16 |
lite smårolig på sina ställen. men det ser mest fjantigt att se bilrobbotarna, eller vad man nu ska säga, prata. speciellt om viktiga grejer. annars en helt ok film, en svag 3 | |
Drowning Mona | 2007-11-16 |
skulle egentligen inte tittat på den här filmen men kunde liksom tem inte sluta titta. hyfsad underhållning i brist på annat | |
Silent Scream | 2007-11-16 |
kunde inte se slutet, men ville inte heller göra det. extremt kass | |
Cable Guy | 2007-11-16 |
smått skrämmande, mörkare än jag trodde | |
Evan den allsmäktige | 2007-11-16 |
håller inte med jobjörn, denna är inte riktigt lika bra som bruce den allsmäktige. den är helt ok men jag kommer nog snart ha glömt den. | |
Hairspray | 2007-11-16 |
må vara smått fjantig och väldigt förutsägbar. men jag kan inte låta bli att tycka om den. väldigt mysig | |
Nick Fury | 2007-11-10 |
måste vara den sämsta filmen jag någonsin sätt. skrattretande | |
Stolthet och fördom | 2007-10-31 |
det som stör mig med den är att hon känns lite för gammal för att spela 20 år som elizabeth ska vara. annars är den väldigt bra men jag tycker nog att filmen är bättre | |
Dogma | 2007-10-31 |
inte alls som jag hade tänkt mig men en helt ok film
Save the Last Dance | 2007-09-16 |
stiles imponerade med tanke på att hon enligt extra materialet inte hade dansat förut. | |
The Machinist | 2007-09-16 |
det är läskigt att bara se bales utmärglade kropp. bale gör för övrigt ett mkt bra jobb. filmen har som sagt en läskig stämning som håller i sig | |
Tsotsi | 2007-09-16 |
mkt bättre än jag trodde, hade inte förväntat mig så mkt. glad överaskning
Daltry Calhoun | 2007-09-16 |
inte alls vad jag hade förväntat mig, men ändå helt ok
Allrakäraste syster | 2007-09-09 |
en av astrids sämsta saga, både i bokform och på film. tyckte inte om den alls när jag var mindre heller |
Nästa sida »