Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avfajjRi


Tjuvheder2016-09-04
Ett guldkorn. Väldigt realistisk, trovärdiga miljöer samt toppklass bland skådespelarna. Något saknades för 5an, även om den var nära!
 
The Martian2015-11-14
Svag 3a. En besvikelse, mycket sämre än boken. Konspirationsteorier jag hört att det skulle vara en reklamfilm för NASA späddes på ytterligare. Den blir alldeles för pampig o barnslig för min smak. Kändes ibland mer som en komedi än en fight för överlevnad på en öde planet. Fanns stor potential, så synd att de fick ut så lite av den.
 
Amour2013-03-31
En historia som påverkar. En känsla av hopplöshet genom hela filmen. Skådespelarna är helt fantastiska men något saknas. Kunde påverkat mer än vad den gjorde, även om den var stark. Aningen långsam, med saknad av den så viktiga musiken. Även om det var ett medvetet val.
 
Hamilton - I nationens intresse2012-08-01
Känns oerhört påkostad och är riktigt snyggt visuellt. Persbrandt gör överlag en rätt bra insats som Hamilton MEN.. och nu blev jag besviken.. vad gör resten av rolllistan? Det är stelt. Tråkiga och ointressanta dialoger. Ett manus fullt med logiska brister. Några scener kändes meningslösa. Nja..
 
The Tree of Life2011-10-03
Grymt svårbedömd film. Stundtals väldigt seg och metaforisk, ja alldeles för metaforisk. Men den hade stunder då skådespelet och berättandet var på topp och var intressant o följa! Efter filmen satt jag o velade mellan en 5:a eller 1:a. Blev en kompromiss - 3:a
 
Mr. Nobody2011-06-17
En härlig film med intressanta tidshopp! Kan mycket väl bli en 5:a efter omtitt.
 
Transformers: De besegrades hämnd2011-06-11
Någon annan som lyckades somna under en actionscen?! Och då tyckte jag ändå att det visuella var fantastiskt, men de klippte ju för snabbt..
 
Män som hatar kvinnor2010-11-17
Tycker boken är många gånger bättre än filmen trots att boken var ordentligt seg inledningsvis. Men Oplev har trots allt gjort ett bra försök av o göra film på boken, allt blir inte rätt men det funkar. Bland annat har de fått till det väldigt snyggt vid den andra vändpunkten (upplösningen).
 
Ponyo på klippan vid havet2010-10-28
Väldigt fin o trevlig. Gillar Miyazakis filmer starkt! Hans filmer tilltalar lika mycket barn som vuxna. Tycker däremot Ponyo var lite för mycket av en barnfilm.
 
Flickan2010-10-25
En stark 3:a. Väldigt fint foto och ljuvlig musik. Själva klippningen och bildkomposionen är helt underbar att skåda. Man blir riktigt stolt när man vet att filmen faktiskt kommer från Sverige. Finns situationer man känner igen sig och berörs av. Men överlag så är det för lite. Storyn är för tunn. Men oj vilken potential den hade!
 
Prince of Persia2010-09-19
Härligt soundtrack, snyggt foto (speciellt i ökenscenerna) och en hyggligt (?!) påkostad film med snygga specialeffekter. Hur detta "bara" kan leda till en 2:a säger nog en del om den dåliga handlingen o dialogen som på sina ställen är rent idiotiska.. Väldigt amerikansk film.
 
Flickan från ovan2010-08-11
Började så bra..men vad hände? Blev så fruktansvärt amerikansk o klyschigt. Så synd..
 
A Perfect Getaway2010-07-20
En härlig fartfylld film med fantastiska miljöer och bra skådisar. En film som aldrig slutar överaska! Bra nytänk!
 
A Walk to Remember2010-02-01
otroligt bra film med en mycket härlig känsla. Den är lite lik "Dagboken" på vissa ställen men jag måste säga att den här är minst lika bra, om inte bättre! Nära 5:an
 
Inglourious Basterds2009-11-25
otroligt rolig och underhållande, en stark 4:a av mig. Möjligt att det blir en 5:a efter en andra titt..Härligt o se den i HD också:) Gör det!
 
Training Day2009-10-31
Grymt bra film - mycket mycket nära en 5:a. Det blir otroligt intressant att följa personutvecklingen på Denzel. Intressant ämne också i korrumperade poliser och en hel del Maffia-takter. Mycket bra skådisar, härlig filmning och en trovärdig story. Känns möjligen lite tunn i storyn, annars inte mycket att klaga på.
 
Transformers2009-06-04
haha, såg den mer som en komedi än en häftig S-F-actionfilm. Tycker ändå att specialeffekterna och filmningen är så pass bra så den får klart godkänt - trots snudd på en bedrövlig handling..
 
Du levande2009-04-19
Väldigt udda film. Grymt rolig i 15-20min. Sen blev det en upprepning på allting, och i längden tråkigt eftersom han aldrig har kameran i rörelse och använder sig utav extremt långa tagningar.
 
Fiendeland2009-04-05
helt udda film, omvandlar helt rollerna bland ond och god, och låter soldaterna från båda dom länderna bli dom goda. En aning överdrivet blir det, men tanken är bra och filmen mycket välgjord - det blir som en förståelse för publiken att soldaterna inte längre vill ha krig.
 
Fast & Furious2009-04-05
Med mer krut på handlingen, mer känslor inblandat och bättre bilaction blir denna film betydligt bättre än föregångarna, trots att jag fortfarande gillar den sköna stil ettan hade.
 
Radio2009-03-17
Måste säga att filmen var mycket bra. Men det var vissa saker som jag inte gillade. Hela filmen blev för mycket bunden vid "Radio", det kändes som om ingen kunde leva sitt liv utan honom tillslut..Sen stör jag mig på hur många gånger de säger "Radio" i filmen, kan det vara uppemot en 400 gånger..?!?
 
Die Welle2009-03-17
En mycket häftig film då man ska känna med Läraren och dom ödestiga beslut han tar. Också mycket skrämmande då denna film visar att det skulle kunna hända igen. Även fast metoderna känns lite veka och att tiden går lite för snabbt..
 
Tail Sting2008-08-02
detta är den i särklass sämsta film jag någonsin sett. Det är så mycket fel o tabbar i filmen så när denna gick på TV så satt jag mest o skrattade för detta otroligt usla manus och amatörmessiga skådisar. Pinsamt räcker inte till...