Alla kommentarer avdispyten

Höjdhoppar'n2013-06-16
L6YtEXNXdyg (på youtube)

The Comedy2012-10-28
kanske den mest klaustrofobiska "komedin" man har sett. tänk lars von trier möter adam sandler

Moonrise Kingdom2012-10-05
meh

Teenage Mutant Ninja Turtles2011-08-18
Splinter är vår generations Yoda.

Bad Teacher2011-08-07
Lucy Punch är rolig!

Couch2011-07-16

Scenes from the Suburbs2011-06-27
Mycket... tonårsångest.

De ofrivilliga2011-06-11
#svennemagnolia

Cyrus2010-12-23
Enkel och bra komedi. De växer inte på träd.

Elf2010-12-07
Det är något med Will Farrell...som gör att hur fåniga filmer som helst blir "okej".

I'm Still Here2010-12-03
Bra, osmickrande, spel av Phoenix dock. Från att sniffa coke från en prostituerad kvinnas bröst till att boksatvligen bli skiten i fejan.

...och så kom Polly2010-11-21
Best man is in the house!!

You're Gonna Miss Me2010-11-21
Det känns tryggt att man faktiskt har sett Roky Erickson - up close - nyligen, så man vet att han trots allt ändå LEVER! Tung film.

The Social Network2010-11-12
Lite mycket "clubbin'" och "hot chicks" och "Justin Timberlake" för att vara en film om umgänge över internet. Plus: Att typ gothiska David Fincher gör en film om Facebook är som om Tim Burton skulle regissera Reine & Mimi i Fjällen. Komiskt.

Broder Daniel Forever2010-11-08
Epic scen när Broder Daniel har en kräftskiva på ett tak. Helt fantastisk dokumentär!

Inception2010-11-06
Problemet med när folk berättar sina drömmar är att de aldrig kan bli tillräckligt otroliga. Zzz, liksom. Men snygg och välspelad. Växer säkert vid en andra titt.

Scott Pilgrim vs. the World2010-11-04
Very Tarantino/Eternal Sunshine/Supernintendo! Gillar.

John Cazale - i skuggan av Gudfadern2010-10-25
Svår att betygsätta...men man måste ju älska "castingen"; Buscemi, Rockwell, Pacino, Seymoure Hoffman.

Flickan som lekte med elden2010-10-10
Om Män som hatar... var en svag fyra var detta en solid tvåa. Ren Beck. Synd.

Män som hatar kvinnor2010-10-06
Närmare en noir Änglagård kan man inte komma.

The Other Guys2010-10-03
Nja...vanligtvis älskar jag Will Ferrells överdrivet barnsliga humor, men här hade den gärna kunna ha varit ännu mer överdriven. Actionsekvenserna kändes bara långtråkiga. Absolut ingen ny Anchormen eller Talladega Nights.

Love Liza2010-10-03
Typ topp tre mest plågsamma filmupplevelsen. Älskar Jim (Sonic Youth) O'Rourkes musik och PSH:s SINNESSJUKA skådespeleri. En perfekt indiefilm.

Machete2010-09-18
"Machete don't text". Crazy shit. Men jämfört med andra Rodriguez-filmer - Sin City, Planet Terror, Dusk till Dawn - kändes den lite tunn.

Toy Story 32010-09-05
Helskön. Och, som vanligt nu för tiden, djup så det förslår. "Where's your kid now?!"

MacGruber2010-09-05
Egentligen ganska värdelös., fullständigt barnslig, ett slöseri med miljoner. Men ändå...hjärtat är på rätt ställe. Eller nåt.

Sebbe2010-07-31
Jag tror jag har förstått hemligheten med att göra BRA svensk film: skippa all dialog. Eller?

Kick-Ass2010-07-30
Videovåld! Kanske lite i överkant vissa gånger (sparka en 11-årig flicka i fejset?) men jag antar att kidsen äntligen fått sig en superhjältefilm med en anständig body-count nu. Trea för mig.

Capote2010-07-30
Svag fyra. Trodde nog lite mer av vår tids allra främste (PSH). Kanske är det just birollsförbannelsen? Hursomhelst, långt ifrån dålig.

Lumparkompisar2010-07-28
Bill Murray är så jävla bra. Alltid.

Avatar2010-07-28
Boring!