Alla kommentarer avderss

Häxorna i Eastwick2008-07-01
nä de känns som filmen hoppar lite långt ibland, som allt e normalt, o sen är den väll inte så rolig?

In Bruges2008-07-01
bästa jag sett på länge. seg början, men älskar resten av filmen. visst den är långsam på sina ställen men det gör inget för min smak. gillar speciellt den brittiska svarta humorn!

Garden State2008-06-16
lite konstig men jag gillar skådisarna o dom får den att bli bra:)

The Bourne Ultimatum2008-06-16
kul o se en action film som inte är en b-action.

Myrmobbaren2008-06-16
ibland rolig, men för sällan. har alltid vare íntresserad av myror, börja typ grina när mina kompisar slog sönder stacker när vi var små :P

Run Fatboy Run2008-05-20
hände egentligen inte så mycket i filmen, vilket kan få mig att bli utråkad ibland. men det var en skön film att se med polarna.

Indiana Jones och det sista korståget2008-05-20
vet inte varför, men hatade filmen. är kanske lite hård i betyget men när ja såg filmen ville jag egentligen slå av men hade inget annat att göra så såg klart. en egentligen underhållande film med mycket action, men nu kändes det som dom bara sa vilka konstiga actionscener dom ville ha med och gjorde ett manus utifrån detta. kanske höjer betyget sen men just nu ligger de på en etta.

Boyz n the Hood2008-05-16
hm. trode ja skulle gilla filmen eftersom ja har en liten förkärlek till sånna här filmer. men dåligt skådespeleri, att det kändes som det var filmmusik i varje scen och att den var otroligt förutsägbar gjorde att ja bara satt o vänta på slutet. icecube var skön iallafall.

The King of Kong2008-05-15
jag har själv spelat donkey kong. jag fattar inte att nån vill bli bra på det, för det är det mest frustrerande spel jag spelat. allt går så långsamt och det är oerhört svårt. verkligen unika personer i filmen. tror nästan det är en spelfilm där man hittat på olika karaktärer.

Förtrollad2008-05-13
nä trodde den skulle vara bättre.

Hitta Nemo2008-04-28
dröjt ett tag för mig att se den men det var värt väntan för den var minst lika bra som jag hört att den skulle vara.

Shoot 'Em Up2008-04-28
visste den bara var fylld med action (vilket jag ville ha en söndagsmorgon efter en hård lördag) när ja slog på filmen. men så mycket bra action tycker ja inte de var. till slut tyckte man det bara var korkat och det kändes som filmen gjorde narr av b action filmer (vilket kanske den gjorde, men det blev mer att den kändes som en b action i sig). nån punsh-line som funka men sen vara det massa dåliga.

Into the Wild2008-04-28
fattar inte riktigt, känns som vissa filmer får bra betyg bara för dom e "fina" nu för tiden. bästa var de personer han träffade under vägen. men filmen är för dyster för min smak. ganska lätt att lista ut vad som händer vilket gör filmen till en ända lång resa mot slutet och när det kommer känner "hopp, nu har man sett den oxå". ger den en 3a bara för den e så "fin" :P

Horton2008-04-28
skrattade gott flera gånger.

Beer League2008-04-14
några skratt räddar filmen.

I Am Legend2008-04-14
tycker det är lite ologiskt ibland men en rätt ok film.

Not Another Teen Movie2008-04-14
som sagt en ganska dålig film egentligen men man skrattar ändå rätt mycket om man ser den med flera.

Walk the Line2008-03-30
Grymt spelat av många skådespelare. Filmen har fått mig att uppskatta Johnny Cash.

Adaptation2008-03-30
finns några riktigt fina scener i filmen och den får mig att verkligen känna med vissa karaktärer. log, var ledsen och skämdes med charlie.

Det femte elementet2008-03-29
höjjer den till en 4a. det är en annorlunda film där det är en skön blandning i musiken och det är roliga karaktärer.

Scary Movie 42008-03-29
the fuzz, se dom inte då? bara för dom kommer på film betyder det inte att du måste se dom :P tycker sj den inte är en så bra film, men man fick sig ett par skratt och det var en bra stämmning i tvsoffan me polarna så ja e ganska nöjd.

Djävulen bär Prada2008-03-25
fast det inte hände så mycket i filmen fanns det ett underhållande värde i den som jag uppskattade.

Star Wars: Episod III - Mörkrets hämnd2008-03-25
var ju ett tag sen ja såg den nu, men den gjorde inget större intryck på mig är väll det ända som ja kommer ihåg.

Star Wars: Episod II - Klonerna anfaller2008-03-25
kanske lite bättre än 1an men inte mycket. nån som vill förklara anakin och padmés kärlekhistoria för mig? han var 8 (?) när dom träffades först sen 20 (?). dom måste ha träffats där emellan för annars känns de lite sjukt . ganska säkert ja missa nått för slötitta mest.

Star Wars: Episod I - Det mörka hotet2008-03-25
ja den är inte så bra, men tycker ungen som spelar anakin i den här e bättre än "tonårs anakin" iallfall.

Remember the Titans2008-03-25
hmm. först var de en 4a, blev en 3a men är tillbaka på en 4a igen :) älskade filmen första gången ja såg den men andra gången så såg ja så många töntiga inslag dom kunde skippat. såg den nu igen under påsk med familjen och fick samma känsla som första gången ja såg den, och de töntiga inslagen kunde man skratta bort ;)

Runaway Train2008-03-24
håller också med monty. stör mig på karaktärerna (men en av dom skulle ju vara irriternade så han spelar väll bra då?), och så spännande blir det väll aldrig?! kanske är lite hård o ger den en 1a men blev bara trött på filmen för så många saker. *SPOILER* som att tjejen helt plötsligt får sympati för dom av ingen anledning och att buck helt plötsligt och försvarar tjejen fast han 10 min tidigare var skit kaxig o spydig mot henne. sen fattar ja inte alls varför ranken skulle ner på tåget på slutet.

Mitt Super Ex2008-03-24
tror filmen gjordes bara för att få ha me lite superhjälteffekter. gillar Rain Wilson och Eddie Izzard allfall.

Lars and the Real Girl2008-03-18
speciell film, viste inte om dock-delen i filmen så blev ganska överaskad över det. gillade början och ryans skådespel. tror nästan filmen skulle blive bättre med en annan handling utan dockan. kompisarna jag såg filmen med hatade den, och kan förstå varför.

Serenity2008-03-18
helt ok film att slötitta på. tyckte de första minuterna var överaskande och kul men sen gick de nerför.

Nästa sida »