Alla kommentarer avderolaf

Evigheten och en dag2008-07-28
Tyvärr... känns väldigt långsam och lägger an en ton av djup/finkulturell film, men det håller inte. Nej, kejsarens nya kläder.... jag måste resa mig och säga att denna film är trög och långsam. Ej att rekommendera.

A Red Bear2008-07-05
Lite av Argentinas svar på Bruce Willis, men gillar stämningen i filmen.

Whisky, Romeo, Zulu2008-07-02
Schysst att huvudrollen spelas av den riktige piloten. Han har dessutom skådespelartalang!

The Bourne Ultimatum2007-08-16
svag story, för intensiv, cia-chefen upprepar "we have a code bla bla bla" genom hela filmen.

Sneakers2007-06-24
Vilket jäkla skämt! Storyn håller ju inte ihop för fem öre

Tolken2007-06-24
Gud vad synd det är om Sean Penn.

Zodiac2007-05-27
En film full med våldspornografi men utan mening. Att det är baserat på en verklig händelse är väl det ända som motiverar en 2:a.

Marie Antoinette2006-12-25
tyvärr alldeles för seg, men Kirsten Dunst strålande person räddar upp en 2:a iaf

Blood Diamond2006-12-24
I början funderade jag på att stänga av, hjälten ett svin som framställs som motsatsen. Sedan tar sig filmen och blir mer av en "jakten på den försvunna stenen".

Alien2006-12-02
Som vanligt i B-skräck genren... mer äckligt än ruskigt

Tolken2006-11-21
Riktigt spännande, bra skådespleare, dock dålig utveckling i kärleksrelationen Kidman- Penn och segt slut....

Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö2006-11-11
Tror inte två pojkar pratade till varandra i sån där "50-tals ton" i verkligheten. Känns falskt och dåligt. Jonas Karlsson är det ända sevärda med denna film.

Fiendens fiende2006-10-26
haha,, skönt med "Sunes-pappa" som Hamilton. Bra realistisk action, underbar slutuppgörelse!

Tsotsi2006-04-02
Blir alldeles för sliskigt sentimental i slutet. Könns som man sätt historien om "gangstern som blir snäll" förut. I det här fallet är det inte trovärdigt. Snyggt filmat stundtals dock.

I Heart Huckabees2005-12-25
Stundtals riktigt rolig, men rätt stökig och lite väl flamsig.

Järn 3:an2005-12-23
För långsam och tystlåten i början, men andra halvan är ritigt bra

När lammen tystnar2005-12-14
jomenvisst den påminner rätt mycket om seven men den här är bättre

Lord of War2005-12-04
Först en riktig hjältestory om Nicolas Cage som vapenhandlare, tjänar storkovan är otrogen mm... Sista minuten kommer budskapet att USA ; KINA och andra stora länder är bovar och att det är fördjävligt med vapenhandel. Detta efter att genom hela filmen ha skildrat Cage som hjälte... PINSAMT!

Gå och se...2005-12-02
jorå, fast den försöker vara lite "överintellektuell" som t ex med den där storken som går omkring och ska symbolisera någonting

Comandante2005-11-07
Flashig film, Castro framstår som riktigt cool som person. Man blir dock en aning irriterad på att filmen är kraftigt provänster

My Sassy Girl2005-11-07
Smårolig och annorlunda tyckte jag i början... sen blir man rätt uttråkad mot slutet eftersom det är grymt utdraget