Alla kommentarer avdebe
Far from the Madding Crowd | 2025-04-03 |
Fint foto men stora hopp i handlingen som ger en orealistisk känsla. Samt en huvudperson jag starkt tycker illa om. | |
The Northman | 2025-03-22 |
Så tramsigt. Vuxna män leker vargar. Rävarna gör gemensam sak med Skarsgård och anfaller fiender... Djungelboken. Flera scener var direkt pinsamma. | |
Passage | 2025-01-17 |
Jösses vilken seg film | |
The Black Phone | 2024-10-20 |
Mycket orealistisk. Efter halva filmen funderade jag på att stänga av. Synd att jag inte gjorde det. | |
Sorry We Missed You | 2024-09-29 |
Film om vardagsproblem. Första halvan okej, andra halvan allt segare och i slutet kan man hoppa framåt för att spara tid. | |
Luther: The Fallen Sun | 2024-07-13 |
Spännande, men de skulle inte gjort den så överdrivet orealistisk. | |
Där kräftorna sjunger | 2024-07-01 |
Fin film som är bra på många sätt och skulle kunna fått högt betyg. Men det känns som författaren vill berätta en romantisk saga med mörkt inslag men tagit alldeles för lätt på mordfallet. Flera saker är inte realistiska och förstör hela upplösningen. | |
Trigger Warning | 2024-06-25 |
Fullt med ologiska situationer och allmänt dålig film. | |
Redeeming Love | 2024-05-17 |
Vilket fantastiskt Schampo de hade på bordeller på 1800-talet! Nä, den här filmen är alltför romantiskt perfekt för att ge några känslor. Orkade bara hälften. | |
Joker | 2024-04-24 |
Intressant vinkling. Medryckande ibland men oftast väldigt seg. Sista scenen kändes bara "Men ta slut nån gång då!" | |
The Killer | 2024-01-13 |
Ovanlig. Oförutsägbar | |
Ett bra år | 2023-12-28 |
En film om att kvinnor attraheras av män som är skitstövlar. Utöver det är filmen ointressant och har flera ologiska detaljer som stör. | |
War Machine | 2023-09-21 |
Ajajaj, lurad av det kända skåderspelarnamnet. Jag väntade hela tiden nån vändning, men filmen hann ta slut innan | |
Shazam! | 2023-02-19 |
Seg slutstrid så där sjönk betyget ett snäpp. Annars kul. | |
The Captive | 2023-01-13 |
Intressant upplägg men dåligt och hastigt slut. | |
Never Look Away | 2023-01-12 |
Seg men ändå fängslande. Och sen tog den slut och jag undrar hur och varför jag kunde lägga tre timmar på detta. Underlig film. | |
Dröm vidare | 2021-10-10 |
Seg film där det egentligen inte händer nånting. | |
Nobody | 2021-07-04 |
Lättittad film trots konstant våld som i vanliga fall bara blir långtråkigt. Här har man dock lyckats göra det riktigt kul. | |
Breaking Surface | 2021-06-30 |
Definitivt över förväntan. Lätt att titta på, inga löjliga hjältedåd och spännande kamp mot klockan. Bra slut, möjligtvis lite väl abrupt. | |
Snälla kriminella | 2021-06-04 |
Visserligen skrattade jag ordentligt ibland, men den var riktigt dålig. | |
Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga | 2021-05-23 |
Rolig och mycket bättre musik än i riktiga Eurovision. | |
Greenland | 2021-03-26 |
Dess största fördel är att den inte är lika orealistisk som andra katastroffilmer. | |
Skyscraper | 2021-03-06 |
Lätt att titta på och på sätt och vis värd en trea, men det är så mycket som är överdrivet orealistiskt. | |
Papillon | 2021-02-18 |
Den börjar i makligt tempo och jag trodde den skulle vara okej. Men blir sedan allt mer långsam och seg. I slutet var den riktigt dålig. Ska du se den så förvissa dig om att du kan snabbspola eller hoppa framåt effektivt. | |
Guns Akimbo | 2021-02-09 |
Lätt att titta på. Småkul ocb bra idé. Men begränsas ändå till 2:a eftersom jag störde mig på karaktärernas ojämna nivå som ena stunden är supermänniska och sedan aningslös statist. | |
Hunter Killer | 2021-02-08 |
Bra tempo, men störigt orealistiskt. Så därför blev det aldrig spännande. Jag undrade mest om de t.o.m skulle ge sig på en handbromsvändning med ubåten. Men den idén gick aldrig regissören, annars skulle han garanterat tagit med det. | |
Patriots Day | 2021-02-08 |
Mycket fängslande och lite ovanlig och spännande action andra halvan. Skön känsla av kaos och frustration. | |
The Gentlemen | 2021-02-05 |
Å vad seg. Gav upp efter en halvtimme. | |
Brawl in Cell Block 99 | 2021-02-01 |
Jag trodde det skulle vara en klassiskt tråkig film med ursäkt för att visa våld. Men denna var rolig på sitt sätt. Inte trovärdig, men det är många sagor som inte är trovärdiga. | |
The Devil All the Time | 2021-01-28 |
Alldeles för seg |