Alla kommentarer avcleavage
Hairspray | 2008-04-06 |
Åhh så jävla underbar.Älskade Rent enormt mycket..men denna film finns där knappt några ord för. Det värmde iaf enormt i m itt hjärta att se den. o zac efron hur jäävla läcker e inte han? E så man blir knäsvag för fan. underbar underbar UNDERBAR!!! | |
Värsta familjen | 2007-11-24 |
Jeremy Piven e såååå gjuten.. han e ju exakt som i entourage vilket jag älskade...
| |
Så himla bra,finns inga ord asså.. | |
The Loretta Claiborne Story | 2007-07-31 |
Vacker.. | |
Sagan om konungens återkomst | 2007-07-31 |
Tycker verkligen inte om långa filmer.Men sagan om ringen e en helt underbar film.O jag måste ju bara få säga.. Kolla in Orlando Bloom kan man bli snyggare o sexigare o kolla in aragon.. jävligt läcker trots åldern:P | |
Sagan om ringen - härskarringen | 2007-07-31 |
Sagan om de två tornen | 2007-07-31 |
Pledge This | 2007-07-22 |
Fyfan vilken värdelös film.Varför ens slösa pengar på att göra en sådan film.Men rolig att se ändå.Att få se hur VÄRDELÖS Paris Hilton e som skådespelerska.. She sucks.. BIT TIME.. svarg etta:P | |
Transformers | 2007-07-21 |
Den bästa filmen genom tiderna..
Helt otroligt grymt gjort. Kan fortfarande inte fatta hur verkligt det såg ut när bilarna förvandlades.. galet asså.. Love it | |
Georgia Rule | 2007-07-14 |
Denna filmen går inte att beskriva med ord.Trodde typ att den skulle vara okej,en film att fördriva min tid med.
MEN...! Denna filmen va så underbar o skådespeleriet va grymt bra o även om jag grät som en liten bebis i slutet av filmen så va där stunder jag skrattade.. Älskar denna filmen,en av dom bästa jag sett.. Utan tvekan! | |
Spider-Man 3 | 2007-05-16 |
Denna filmen,åhh hur ska man beskriva den. Såg den på bio o den e underbar.. Riktigt grym,speceillt när Eric i från the 70th show förvandlas till venom.. så jävla grymt... Sandman.. går inte att förklara bara grymt bra film | |
Azumi | 2007-05-06 |
Inte min typ av film asså.. Hatar japanska filmer.. men denna va grym på något sätt.. | |
Säg att du älskar mig | 2007-04-24 |
hatar svenska filmer,se denna o ni förstår. historian bakom filmen helt okeej.. men skådespelarna värdelösa.. jävla B film | |
Wallander - Hemligheten | 2007-04-16 |
Jag hatar svenska filmer ,men denna e riktigt bra | |
Evil Aliens | 2007-04-16 |
så jävla kass.. Värsta B filmen | |
Firewall | 2007-02-05 |
Skitbra,riktigt bra.. Kan inte sluta älska den även om jag hatar såna här filmer igentligen.. | |
Scoop | 2007-02-05 |
Svag 3.. Tråkig som fan i i början,men sen börjar det hända lite saker o den blir bättre iaf lite.. | |
The Holiday | 2007-02-05 |
UNDERBAR!! | |
Dirty Sanchez: The Movie | 2007-01-28 |
ÄCKLIG..KRÄKINGAR:..... | |
TV: The Movie | 2007-01-15 |
USEL... | |
The Plague | 2007-01-15 |
ASså den va helt okeej faktiskt,men jag blev lite irriterad att man fick inte riktigt veta varför det hände alla dom barnen o varöfr alla osv.. menmen. stark 2 kan den iaf få ut av mig | |
Borat | 2007-01-05 |
Jag trodde den skulle vara helt otroligt rolig.Min pojkvän tyckte det o jag trodde det och han fick mig att tro det ännu mer.-Men när jag väl så den..Gud va tråkig..Skrattade inte en enda gång.. menmen... | |
Bring It On: All or Nothing | 2006-11-04 |
Så jävla grym den e,helt sjukt asså.Hyrde den i en vecka o har sett den varje dag,ska snart se den igen o sen ska jag köpa den med.. Så jävla underbart bra.. klar FEMMA! | |
The Chippendales Murder | 2006-11-04 |
EN svag 3a | |
Allt en tjej vill ha | 2006-10-22 |
Fyfan så underbar.. | |
Imse vimse spindel | 2006-10-22 |
Så jävla hemsk.. Såg den med min bror på en gigantisk bild skärm o det va hemskt.. Den jävla "generalen" blev fan en meter stor,hoppade till en miljon gånger.Hade redan spindelfobi men nu jävlar e den värre.. | |
Inte utan min dotter | 2006-10-15 |
Denna filmen e helt otroligt bra,inte en av mina favoriter.Men väldigt vacker o bra gjord.. EN klar fyra... | |
Ultraviolet | 2006-10-12 |
Så jävla dålig |