Alla kommentarer avca019

I god tro2010-02-27
Var verkligen en bra film som fick en att tänka till, ihop med en humoristisk vinkling. Tyckte dock att budskapet var mer agnostiskt än ateistiskt som nämns i recensionen av soderbaum.. Men oavsett en sevärd film :)

Baksmällan2009-08-14
Väl godkänd komedi, faller i min skam. En fyra.

Hancock2008-10-25
Har dragit mig länge för att se denna p.g.a. av aningar om att det var en skitfilm. Men jag hade fel. Kändes som en klar fyra. Blev inte sämre av att den alltid lika snygga Charlize Theron var med.

Haggard: The Movie2008-07-24
Är tvungen att säga att denna film är den sämsta jag sett!

3002008-07-22
Klarar betyget godkänt bra. Men ska inte ha högre.

Cubic2008-07-16
En film i min smak, hade allt jag förväntade mig av denna film :-)

Legenden om Zorro2008-07-15
En svag fyra. Kändes som det var för mycket som var moderniserat i filmen. Lite synd att den var 2h lång, jag tittade på klockan fler än en gång.

Zorro - Den maskerade hämnaren2008-07-15
En underbar film som innehåller lika mycket kärlek som action! Man kan också säga att Antonio Banderas har glimten i ögat igenom hela filmen :-). Personligen har jag tittat på Zorro när jag var barn då den gick som serie på TV. Då tror jag att jag charmades mest av HJÄLTEN "Zorro". Jag kom slutligen på mig själv med att småle varje gång Zorro gjorde sitt "Z" på sina konkurrenter :-D. Sammanfattningsvis är detta redan en klassiker! Bör ses av alla filmälskare där ute som kan köpa ett ganska förutsett slut på filmen... :-P. Men, det är Zorro vi snackar om! :-)

Mamma Mia!2008-07-13
Positiv film, med en härlig måbra-känsla jämnt igenom filmen. Pierce Brosnsn imponerarande sångframträdande(n) chockade en aning :-). Samt en smårolig film så att man skrattar till ibland... Det är också en härlig miljö filmen är inspelad i. Sammanfattningsvis en klart godkänd feelgood-film. Och såklart. Alla ABBA-låtarna blir inte sämre med en fyllig och välstämd kör... :-)

Gracie2008-07-13
Blev starkt berörd av Carly Schroeder's insatts i denna film som känns väldigt äkta och välgjord. Tror inte jag gett en femma innan. Men sedan är jag fotbollsspelare också sedan barnsben, påverkade säkert. Men en svag femma känns inte för mycket att ge "Gracie"! :-)

Råttatouille2008-06-28
En rolig och givande film.

Torkel i knipa2008-06-24
Den starkaste fyran jag antagligen någonsin kommer att ge. Det var dock något som saknades. Men mestadels så satt jag och gapflabbade :-) Måste ses!

Mupparna på Skattkammarön2008-06-24
Det är en bra film, men lite för mycket musikal för mig. Men en klart godkänd film :-)

Mupparna i rymden2008-06-23
Denna film blev min första kontakt med mupparna, men garanterat inte den sista. Det enda jag tycker är lite synd med mupparna i allmänhet är att man inte till 100% kan tyda deras ansiktsuttryck. Annars faller komiken i min smak. Favoritkaraktären måste bli Pepe the King Prawn :-)