Alla kommentarer avami86
Det Kapitel 2 | 2019-09-24 |
Hade inget emot humorinslagen. Tyckte att filmen var underhållande och välgjord, men den når inte riktigt upp till samma nivå som Kapitel 1. | |
Desperation | 2019-09-24 |
Har precis läst boken igen och blev sugen på att se filmen. Big mistake. Så bottenlöst dålig film. B-filmernas B-film, underhållningsvärdet är så lågt och skådespelet är riktigt kasst. | |
Desperation | 2019-09-24 |
Cocktail | 2016-02-15 |
Sjukt tråkig film. Tom Cruise häller upp lite drinkar, super till en hel del själv, dansar runt och hånglar sedan i evigheter. Hångel, hångel, hångel, med olika kvinnor. Skräp. | |
The Betrayed | 2015-10-11 |
Vilket sömnpiller. Kändes som filmen aldrig ville ta slut. | |
The Babysitters | 2015-09-27 |
Avskyvärd, osannolik bullshit. Känns som en film gjord av hebefilee för hebefiler. Ren och skär smörja. | |
Honeymoon | 2015-09-27 |
Lite för långsökt, men faktiskt rätt creepy och spännande. | |
The Kings of Summer | 2015-09-26 |
Det finns något Napoleon Dynamiten-aktivt över detta,fast mer subtilt och mindre skruvat. Men det finns där, i skådespeleriet, dialogerna såväl som soundtracket. Filmen som sådan är småseg och lyfter aldrig som jag hoppats, men den duger som underhållning. Tycker mig skönja ett budskap och en hel del metaforer kring maskulinitet. | |
Take Shelter | 2015-09-23 |
Lite småtråkigt. Lyfter tyvärr inte riktigt för mig. | |
Trespass | 2015-09-23 |
Väldigt osannolik handling och känns väldigt oorginell. Finns långt bättre home invasion-rullar därute. | |
The Room | 2015-09-21 |
Jag tror ärligt talat att jag aldrig skrattat så mycket under en film, och sannerligen inte under en film som faktiskt inte är menad att vara rolig. Tommy Wiseau är så bisarr. Jag tror inte på aliens, men trodde jag att de vandrade bland oss skulle Tommy Wiseau vara den första jag misstänkte. Hans porträtt av "människobeteende" känns som något en utomjording som försöker förstå sig på människor skulle kunna skapa. Det finns ingen som helst rim och reson i denna film. Allt från handling till dialog och skådespeleri är katastrofalt och det är så uppenbart att denna film handlar om Wiseaus vilja att demonisera kvinnor, kanske till följd av att ha blivit dumpad av någon tjej som var otrogen mot honom? Ja, vem vet. Otroligt roligt är det iaf. Klarar man att ta sig igenom de otroligt smärtsamt långa och märkliga sexscenerna så är den här filmen väldigt underhållande, men av helt fel anledningar! | |
Derailed | 2015-09-21 |
Såg twisten komma en mil bort. Riktigt förutsägbar. Väldigt osannolik nästan absurd story. | |
All Good Things | 2015-09-21 |
Tyckte den kunde varit lite vassare, den hade ändå en väldigt intressant story att jobba med. Initialt lite seg, men den blev snart intressant. Lyckas vara lite lagom obehaglig också, vilket är ett stort plus. Upplevde dock att den var lite för vag (fick kolla upp vissa saker jag inte fattade på imdb:s forum) och slutet var rätt otillfredsställande. | |
The Judge | 2015-09-21 |
Denna dök upp bland "Populärt På Netflix" och hade väldigt högt betyg så jag beslöt mig för att kolla. I efterhand måste jag säga att betyget inte alls var förtjänat. Denna film är, som någon tidigare skrivit här, långt ifrån unik. Känns som en dussin-advokatfilm som man snabbt kommer att glömma. Skådespelarinsatserna var det inget fel på o det fanns en del starka scener, men annars var detta inget speciellt. | |
Sleeping Beauty | 2015-09-13 |
Omåttligt seg och långsam film. Långa scener med tystnad. Missförstå mig rätt, jag kan tycka bra om såna här långsamma dramor om det åtminstone bygger upp till något intressant. Det gör inte den här. Jag var nära att stänga av flera gånger men kollade vidare mest pga jag ville veta hur den skulle sluta, men då inte pga jag tyckte filmen var intressant utan mer av ren nyfikenhet.
Filmen är i sig väldigt jobbig psykologisk också pga handlingen. Var rätt utmattad efter att jag sett klart den. | |
Sinister | 2015-09-13 |
En skräckfilm som håller hög klass och gör sitt jobb. | |
Creep | 2015-09-13 |
Det enda som hindrar mig från att sätta en etta är att filmen ändå är rätt intressant och lyckas skapa obehag hos mig som tittare, men samtidigt är det så oerhört frustrerande att se huvudkaraktären bete sig så korkat om och om igen. | |
Coherence | 2015-09-13 |
Rörig film, men med en lite ovanlig ide som ändå gör den intressant. Stort plus för den ytterst obehagliga stämningen den lyckas bygga upp och bibehålla filmen igenom. | |
Half of a Yellow Sun | 2015-09-13 |
Jättetråkigt att sätta dåligt betyg på denna, men den håller tyvärr inte måttet. Läste boken först och tyckte mycket om den, hade höga förhoppningar på filmen, men de infriades inte alls. Filmen känns så komprimerad, så många viktiga pusselbitar saknas och en av bokens mest intressanta karaktärer är här totalt färglös och intetsägande. Naturligtvis kan man inte rymma hela bokens story i en enda spelfilm, men de hade gott kunnat göra filmen lite längre så att de hade kunnat få med mer viktiga saker från boken. Denna film är bara en timme och tjugo minuter lång, de hade lätt kunnat göra den en timme längre. Tror ärligt talat att den hade blivit bättre och lite mer logisk då. | |
En lärare | 2015-09-13 |
Nja, jag tyckte inte denna var dålig. Det är ingen action eller thriller, utan ett lågmält drama som handlar om hur åtrå sakta övergår i besatthet. Tyckte om filmen även om den var seg till en början. Skådespelarinsatserna var lysande, tyckte jag. | |
Chloe | 2015-09-13 |
Påminner litegrann i upplägget om Irresistible med Susan Sarandon men är inte riktigt lika bra. Dock intressant om än osannolik handling. | |
Irresistible | 2015-09-13 |
Lågmäld och i början lite seg, men den blir snabbt psykologisk och spännande. Slutet fick mig att tappa hakan, haha! | |
Red State | 2015-09-13 |
Ovanlig och intressant ide, men inte så mycket mer. Kände inget speciellt inför någon av karaktärerna och storyn kändes överdriven och orealistisk. | |
You're Next | 2015-09-13 |
Varken dålig eller bra. Lite uppfriskande med en huvudperson i den här typen av film som inte fattar dåliga/korkade beslut precis hela tiden. Dock grovt orealistisk handling. | |
Missing | 2014-10-19 |
Fantastisk välgjord och övertygande film. Vissa av skådespelarna var urusla, men den fullkomligt fantastiska prestationen av skådespelerskan som porträtterar Caroline Reed Robertson uppväger för alla mindre imponerande insatser.
Inte nog att filmen är trovärdig, det finns något otroligt otäckt med hela stämningen filmen, något som fick nackhåren att resa sig på mig flera gånger om. Se den! | |
Dallas Buyers Club | 2014-08-17 |
Utomordentliga skådespelarinsatser och intressant story, men lite småseg ibland. Hade faktiskt lite högre förväntningar. | |
Contracted | 2014-05-29 |
I grunden en intressant story, men karaktärerna beter sig helt irrationellt, i synnerhet huvudpersonen. Dåligt skådespel ger filmen en kraftig B-filmskänsla vilket ytterligare drar ner betyget. | |
Why Did I Get Married Too? | 2014-01-05 |
Fler borde verkligen ge denna en chans. Det är en överraskande känslosam och speciell film, så mycket mer djup än vad jag faktiskt hade väntat mig. Riktigt, riktigt bra, faktiskt. Med riktigt bra skådespel också. | |
The Wolverine | 2013-08-08 |
Himmel vilket sövande skräp. Genomled den här filmen på bio ikväll. Ville egentligen inte gå, men gick för en kompis skull. Skönt att jag åtminstone slapp betala själv för biobiljetten. | |
Dead Man Down | 2013-06-29 |
Urfånig. |