Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avXJR


Tjejresan2020-02-02
Vet inte riktigt vad denna filmen vill vara. Drama, komedi, action... Början var seg, för mycket snack, men det tog fart i halva filmen. Finns några roliga scener.
 
Allied2020-01-13
Lite långsam i början men välgjord. Spännande intrig, vem kan man lita på, vem är spion, vem är vän? Är huvudkaraktären förlorad pga kärleken, har han tappat omdömet och skärpan? Cotillard levererar som vanligt. Det blir en 4.
 
Love Happens2020-01-13
Tämligen meningslös historia, som följer Hollywoodmallen till punkt och pricka. Inga överraskningar, man vet redan innan vad som kommer hända. Försöker hitta nåt bra med filmen, men... tyvärr. En svag 2:a.
 
Sisters2019-10-05
Jag försökte verkligen, men gav upp efter 15 minuter. De längsta 15 min på länge... Synd att man inte kan sätta betyg 0.
 
Kill the Irishman2019-06-09
Mycket bra film, som är verklighetsbaserad (inkl slutet...). Den följer irländarens liv ganska äkta, dock var han inte så stor och ståtlig i verkligheten. Ray Stevensson gör huvudrollen väldigt bra, och jag tycker filmen är mycket spännande och intressant. Castingen är helrätt, maffian porträtteras bra. Det som drar ner betyget är hur lite familjen blandas in, och inte körde han runt i en 8 år gammal Cadillac... Han dog bredvid sin Lincoln. (av en bomb i bilen bredvid). Men ändå: här pratar vi nära en 5:a!
 
Million Dollar Arm2019-06-09
Plus för att den är baserad på verkligheten. Tycker filmen är klart underhållande, och jag känner igen de roliga indierna efter ha varit där nere och jobbat. Självklart är filmen Hollywoodiserad, men ändå klart sevärd. Stabil 3:a.
 
Rocketman2019-06-09
Filmen kunde har gjort betydligt bättre om den inte fokuserat på hans drog- och relationsproblem. Elton John är ju en enorm begåvning, och har gjort massor av odödliga låtar. Varför lämna hans liv just när han blev nykter och fick stabilitet i livet? En svag 4 blir det.
 
This Is Where I Leave You2019-05-06
Fruktansvärt långtråkig film. Såhär efteråt slås jag av att jag knappt minns vad den handlade om, en massa tjafs utan poäng. 103 minuter bortslösade. Stabil etta.
 
The Equalizer 22019-03-27
Började bra, i samma anda som ettan, men sen spårade det ur och blev nån slags personlig vendetta mot en person. Blev många lösa trådar, t.ex. varför syntes aldrig gänget han piskade upp igen? De hade knappast nöjt sig med att få pisk, utan hade självklart slagit tillbaka. Mot honom eller hans "skyddsling".
 
Blade Runner2019-03-27
Otroligt långsam, hade fullt jobb att hålla mig vaken. Ettan undviks tack vare snygga miljöer, men för övrigt.... nej. tråkig.
 
Bohemian Rhapsody2018-11-04
Visst kunde man tänka sig att filmen skulle skildrat mer om Mercurys uppväxt, och de sista åren i hans liv. Men, filmen kanske blivit för lång då. Oavsett, så tycker jag filmen på ett väldigt bra sätt berättar om Queens start och utveckling, de oerhörda framgångarna, men också de mörkare sidorna. Och den fantastiska musiken, de enorma arenorna,glädjen på scen - de visas på en härligt sätt. Man dras med, gläds och sjunger med. Och som tidigare sagts: publiken rusade inte ut, utan satt kvar och njöt under eftertexterna och musiken. Hur ofta ser man det?
 
The Boy Downstairs2018-08-28
Det var bland det sämsta jag sett. Fullkomligt ointressant, ingen handling, ingen röd tråd, ingenting. Det är sällsynt att jag avbryter en film, man sitter och hoppas på ett lyft, men... här verkade det aldrig komma så.. jag stängde av.. Kan man sätta betyg 0? Eller minus?
 
A Lot Like Love2018-01-28
Totalt förutsägbar, inga överraskningar. Kutcher gör samma roll som alltid, peet gör sin roll utan att glänsa. Vet inte varför jag såg den till slutet, hoppades väl på att något skulle hända...
 
You Again2017-12-30
Hela filmen är en kvinnlig snoppmätning, och slutet så typiskt amerikanskt. Alla är glada och lyckliga. Självklart är den obligatoriska nerd-med-tandställning och glasögon med, och lika självklart förvandlas hon till en skönhet. Solklar etta, slöseri med tid att se den.
 
100 steg från Bombay till Paris2017-11-06
Filmen började bra, men sedan nån stans i mitten, drog Lasse iväg i egna äventyr, och lämnade (den lysande och fängslande) boken. Det lades till saker som inte förde historien framåt, och tappades bort intressanta karaktärer. Varför, Lasse? Det är mycket synd, för filmen hade varit så mycket bättre om han hållit sig till boken, nu missar man huvudkaraktärens kämpande för sin egen restaurang i Paris. Nu kom filmen mer att handla om den truliga och mysiga pappan, istället för huvudkaraktären. En 3:a kan jag dock ger filmen. En svag 3:a.
 
Operation Dunkirk2017-10-06
En tvättäkta kalkonrulle, full ologisk handling, dåliga animeringar och goofs. T. ex. hoppar väggklockan fram och tillbaka i tid, och riktigt kul är Cheva-pickupen i hangaren i slutet. Inte visste jag att den modellen fanns redan i WW2... Superklantigt av amatörerna som gjort filmen!
 
Focus2017-09-18
Jag gillar filmen, och hade slutet varit lika underhållande som början hade den fått högre betyg av mig. Det är lite luckor i handlingen, men samtidigt är det många oväntade vändningar, man vet aldrig riktigt vem som är den mesta boven.Skön musik, bra samspel mellan Smith och Robbie. Bra film för en skön kväll i soffan, stark trea!
 
The Boy Next Door2017-08-16
En helt OK rulle, förstås förutsägbar men ändå bra gjort. JLo övertygar som frun som slits mellan otillåten åtrå och falla i fällan. Faktiskt en av hennes bättre tolkningar. Granngrabben är duktig på att linda folk runt sitt finger, samtidigt som han kan var aväldigt sympatisk. Ja, det är inget nytt och unikt med denna film, men som sagt: helt OK för en kväll i soffan.
 
Bridget Jones's Baby2017-02-22
Usch. Fullkomligt förutsägbart, inga överraskningar alls. Dock blev det några skratt, det tillsammans med att man slapp Hugh Grants hundansikte räddar filmen från en etta. Så, svag tvåa blir mitt betyg.
 
Mr. Right2016-12-30
Totalt vrickad och sjuk. precis i min smak! Rockwell är skön som killer med principer, och Kendrick är först påfrestande jobbig, men rycker upp sig rejält på slutet. Så är det med hela filmen, början är trög men sen blir det åka av... Lite onödigt blodig bitvis, och skurkarna är tramsigt korkade. Det sänker totalintrycket, men det blir ändå en stark 3:a.
 
En underbar jävla jul2016-12-30
Jag skruvade obekvämt på mig medan jag tittade på denna sörja. Så krystat, så jobbigt, så pinsamt... De enda normala personerna i sällskapet tycks vara farmor och grek-pappan. Resten är ju enbart jobbiga. Vill helst sätta en etta, men kan sträcka mig till en svag två för några få skratt. Pinsamt USA-like slut förresten. Alla blir glada och friden sprids. BS.
 
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann2016-12-05
Tycker Robert Gustavsson gjorde en bra roll här, och hans backvoice var också mycket bra. Det som sänker betyget är att allt för mycket från boken missades, och att poliser och knuttar var onödigt korkade. Gav mig lite Kling och Klang-känsla. Kunde blivit en fyra, men på grund av ovanstående blir det bara en trea från mig..
 
The Five-Year Engagement2016-12-05
Blir så krystat som alltid i USA-komedier. De måste vara världsmästare på dålig timing och plumpa skämt. När han började med sina hjorthovar och Butterickskägg gick jag och läste istället. Solklar etta!
 
The Five-Year Engagement2016-12-05
Blir så krystat som alltid i USA-komedier. De måste vara världsmästare på dålig timing och plumpa skämt. När han började med sina hjorthovar och Butterickskägg gick jag och läste istället. Solklar etta!
 
Johan Falk - Lockdown2016-11-08
Betydligt över snittet, jag är positivt överraskad över kvaliteten på denna näst sista rulle om Johan Falk. Stabil fyra!
 
Johan Falk - Slutet2016-11-08
Ovanligt bra, till och med Jacob Ekkund verkat hittat den rätta attityden till slut. Men, min hjälte är Seth, Jens Hultén. Han är otäckt bra, kaxig, elak, rå men ändå med ett hjärta. Visst finns det vissa saker man kan hänga upp sig på, men ändå är detta den bäst asnutserien i svensk filmhistoria!
 
Guess Who2016-09-12
Det finns en del roliga scener men de är färre än de pinsamma och plumpa rasskämten. Jag skruvade på mig i soffan på grund av detta.Orkade inte kämpa mig genom filmen, visste ju ändå hur det skulle sluta, den arga fadern tog den vita svärsonen till sitt hjärta. Det är ju Hollywood.Är ändå generös och sätter en tvåa.
 
Skumtimmen2016-09-08
Tyvärr har man här totalt missat drivet som gör boken så bra. Första halvan av filmen handlar mest om hur bitter modern är på sin far. Andra halvan av filmen är bättre, men känns stolpig och hoppar i tempo. Hade nog förväntat mig bättre prestationer av Lena och Tord, de verkar som om de är bakbundna och inte trovärdiga på något sätt. Dock gestaltas Nils Kant bra. En femma till boken, men tyvärr bara en tvåa till filmen.
 
Crazy, Stupid, Love.2016-09-05
Oväntat bra, med många rappa repliker. Intressant att se Steve Carell i en mer allvarlig roll och Marisa Tomei som halvtokig... Det som drar ner betyget är de för Hollywood typiska flosklerna och ett sockersött slut som gullligullar till man nästan spyr.. Dock får det bli en 3:a.
 
Sharknado2016-08-13
Att göra en film som får Snakes on a plane att framstå som en Oscarsvinnare är minsann inte kattskit! Men, här har de lyckats! Man blir imponerad! På negativt sätt....
 

Nästa sida »