Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avVincentsVidar


The Messenger2010-09-07
Bra historia! Välspelad men en liten dipp i mitten. Film som denna borde vara varje amerikansk politiker eller militär standard ett A, ses innan aktiv tjänst. Då skulle vi få se färre krig skapade av "världs-polisen"!
 
Sex and the City 22010-08-01
Sällsynt dålig! Jag är en stor fan av teveserien men detta är så dåligt att man inte fattar att de kan ställa upp. Detta trots pengar...
 
Brothers2010-06-17
En mycket bra film! Skildrar vilket fruktansvärt elände att USA skickar sunda familjefäder till krig om ingetting och får hem galningar som inte kan anpassa sig! Berättar en bra historia, det gillar alltid jag!
 
The Human Centipede2010-05-22
Egentligen tveksam 3 men man kan ju inte annat än att beundra människor som är så sjuka att man kan få ur sig manus och filma en sådan id'e. Det måste alttid uppmuntras!
 
Precious2010-05-06
Sällsynt starkt berörande film. Jag tycker den var mycjet bra under parollen bra film berör och berättar en historia...
 
The Devil's Rejects2005-12-31
En riktigt skön sjuk film. Länge sedan man fick sådan upplevelse med äkta USA white trash. Plus för drog och sex närvaron...
 
Ken Park2004-05-01
Kul film! Härligt skruvad. Synd att filmen inte var lite längre så alla trådar kunde blivit klara. Plus för att slicka sin flickväns läckra mamma...
 
Rädda menige Ryan2004-02-27
Såg den med Manzon. Man är helt spak och matt efteråt. Med en realism som är grymt trovärdig. Tyvärr har den en fånig grundhandling med amerikanskt hellylle slut, det enda som hindrar från en stabil 5á.
 
The Acid House2004-02-20
En film för oss som har smak för det osmakliga. Absurda händelser i en stämning som känns overkligt verkligt när allt snurrar runt... Kan verkligen rekommenderas.