Alla kommentarer avVe72

Once Upon a Time in Hollywood2019-11-02
Usch vilken besvikelse! Synd att slösa med så bra skådespelare på ett sådant torftigt manus. Jag som gillar Tarantino filmer har blivit så besviken på de två senaste så han har enligt mig sjunkit rejält.

Magic Mike2019-04-07
En riktigt bra och annorlunda film. Underhållande såväl så seriös. En svag 4 från mig.

En sång från hjärtat2019-02-09
Lite bättre skådespel så hade denna kunnat vara helt ok. Dock gör Persbrandt filmen riktigt dålig. Han agerar utan någon som helst känsla, han serverar sina repliker. Ändå borde ju detta manus ligga honom väldigt nära och inte ha svårt att relatera till men återigen saknas det hjärta från hans agerande. Jag förstår verkligen inte att han är så hyllad....

En andra chans2019-01-14
En helt fantastiskt bra film! Nikolaj Lie Kass briljerar även här i sin roll, han är en otroligt bra skådespelare som alltid prickar rätt. Även Nikolaj Voster-Waldau känns så otroligt äkta och gör filmen väldigt gripande. Maria Bonnevie däremot kunde agerat bättre i sin roll då den känns opersonlig. Men tycker ändå att filmen får en fyra, då den berörde mig väldigt mycket.

Älskar dig för evigt2019-01-14
En helt fantastiskt bra film! Nikolaj Lie Kass briljerar i sin roll. Känns så äkta och absolut sevärd.

Thanks for Sharing2018-10-26
Gillade kemin mellan skådisarna och tyckte därför att filmen fick en autentisk känsla. En varm och bra film som absolut är sevärd!

Cold in July2018-10-26
En riktigt bra film! Spännande och oväntad handling gör den superspännande!

En underbar jävla jul2016-12-25
Ok film men med alltför mycket amerikanska influenser tyvärr. Det finns några roliga situationer och jag skrattade faktiskt en del men jag har så svårt för musik och foto som ska visa hur jag ska känna. Gillar inte filmer som blandar in politik och allt ska vara så korrekt.

Mr. Hoppys hemlighet2016-11-27
Dustin Hoffman kan jag inte riktigt med... Man känner verkligen att han spelar sin karaktär stället för att bara vara den. Sorgligt och det kan fördärva en hur bra film som helst. Men Judi Dench uppväger med sitt förtjusande skådespel så jag ger filmen ändå en 3:a.

Philomena2016-11-26
Att den är verklighetsbaserad höjer ju den absolut ett snäpp. Att man kan göra en lite rolig film om något som egentligen är så allvarligt är ju ändå rätt skönt ibland. Sen är ju Judi Dench helt förtjusande i sin skådespel - utan tvekan en på miljonen! ;)

Pride2016-11-26
Att den är verklighetsbaserad höjer den absolut ett snäpp. Att man kan göra en sådan underhållande och lättsam film om något som egentligen är så allvarligt är ju ändå rätt skönt ibland.

Once Upon a Time in the Midlands2016-11-26
Njae, inget vidare faktiskt..

The Drop2016-09-19
Gillar tempot i filmen. Hardy och Gandolfini är riktigt bra men Noomi spelar återigen dåligt.

Dead Man Down2016-09-19
Usch vad dålig... Jag som tycker att Colin Farrell alltid väljer bra filmer har här gick det helt fel. Noomi presterar ännu en gång dåligt tycker jag, förstår faktiskt inte hur hon lyckas få så mycket roller.

The Gunman2016-04-08
Usch så dålig! Känns som hela filmen är upplagd för att hela tiden visa upp Sean Penns uppumpade fysik. Tycker i stort sett att alla spelar dålig i denna film vilket ju i och för sig är en prestation med så bra skådisar. Hela filmen känns som ett hafsverk och ångrar verkligen att jag såg den!

Naken bland vargar2016-01-24
Otroligt gripande och stark film och bra skildrat i scenografin. Önskvärt hade ju dock varit att skådespelarprestationerna varit bättre för då hade det varit lättare att sätta sig in i situationen. Men när den lille pojken kom så smälte jag direkt och glömde bort allt annat. Så en 4:a blir den ändå pga ett fantastiskt bra manus.

A Royal Affair2015-12-16
Bra skådespelare och välgjord

Inside Llewyn Davis2015-03-28
Usch vad dryg film...Ångrar så att jag gav den hela 1 tim och 29 min innan jag stängde av... Otroligt att Coen som kan göra så bra filmer ändå envisas med att även göra så här mörka och dryga filmer...

The Judge2015-03-23
En sevärd film med bra skådisar. Jag som vanligtvis undviker filmer med RDJ (och därmed inte har sett Iron Man) tycker att han spelar väldigt bra och likadå gör Vincent D'onofrio. Vera Farmiga och Billy Bob däremot tycker jag inte alls spelar trovärdigt och jag är ändå ett Billy Bob-fan. Robert Duvall däremot briljerar verkligen i denna roll. Där är flera scener där han agerar helt suveränt! Däremot hade filmen kunnat vara så mycket bättre om romansen från tonåren och den övertydliga och dåliga musiken hade uteblivit. Detta och några superamerikanska scener drar ner betyget en del tyvärr, för annars är filmen en självklar 4+. Nu får den en 4- istället och det är utan tvekans Duvalls förtjänst att den får så högt.

London Boulevard2015-01-26
Som vanligt gör ju Colin Farell en utmärkt rollprestation men detta dras tyvärr lite av Knightley som jag har otroligt svårt för. Finns så mycket jag gillar med filmen; härligt brittisk, skön musik och den svarta humorn som bla Thewlis utstrålar. När jag såg filmen insåg jag efter en stund att jag redan hade sett den för inte så värst länge sedan, utan att komma ihåg den. Detta gör ju att jag tyvärr inte kan ge den mer än en 3:a.

Limitless2015-01-26
Ojojoj vad bra denna filmen hade kunnat vara med ett annat berättarsätt. Grundidén är ju verkligen intressant men tyvärr faller den pladask. Gillar det fiktiva i filmen men budskapet blir ju tyvärr helt fel i slutändan ändå. Står mellan en 2+ el 3- för min del.

The Prestige2015-01-08
Jag ångrar så att vi inte stängde av filmen men trodde verkligen att den skulle vara bra med dessa skådisarna. Den började bra men usch så dålig, faktisk... Trist!! :(

Dallas Buyers Club2015-01-05
En riktig bra film som känns autentisk vilket jag verkligen uppskattar när den är verklighetsbaserad. Är så glatt överraskad över hur bra McConaughey helt plötsligt agerar efter att varit så kass i så många år. Både i denna film men även True Detective-serier briljerar han verkligen, härligt att se! En välförtjänt Oscar till McConaughey men även till Leto som gör en helt fantastisk rollprestation!

Max Manus2014-12-13
Kunde varit så bra men tyvärr fängslar den mig inte alls. En sådan här typ av historia kan ju göras så intressant men jag tycker tyvärr att den misslyckas och bara blir dryg. Trist!

Detachment2014-11-15
Fantastisk rakt igenom. Tyvärr är det otroligt realistisk film som stundtals känns tom autentisk. Adrien Brody är återigen så bra och Sami Gayle & Betty Kaye är helt fantastiska! Det här en film som alla borde se! Om man inte tycker om filmen, tror jag att det är för att man inte riktigt förstår budskapet.

Wanderlust2014-11-13
Riktigt underhållande film med bra skådisar! Gillar ju både Aniston o Rudd och de brukar vara med i hyfsat bra filmer. Gillar kemin mellan dem båda.

Förälskad i Rom2014-11-11
Ojojoj så dåligt!! Otroligt dåligt manus och likaså rollprestationerna, framför allt Ellen Page. Redan från början vet man vart handlingen lutar - och jodå, ett otrohetsdrama! Filmen är så löjligt uppbyggd i all handling likaså repliker. Om man inte kan prestatera ett bättre manus borde det aldrig göras någon film på det! Allen själv borde endast stå bakom kameran då han är en grymt dålig och framför allt dryg skådis. Gav filmen 1 timme sen orkade jag inte mer, för fyyyy så dålig!

Hallå Dakar!2014-11-09
Bra dokumentär blir ju dock väldigt irriterad på att våra skattepengar används på ett företag i ett annat land. Kan verkligen inte förstå att regeringen godkänner detta!

Point Blank2014-10-28
Så här ska en actionfilm göras! Full fart, spännande, riktigt bra skådespelare och naturligtvis ett bra manus - Voilà!

Jakten2014-10-24
Mycket bra film som tyvärr känns otroligt trovärdig. Skådespelarna är riktigt bra och inte minst Klara, som fullkomligt briljerar i sin roll! En film som alla borde se för att inte vara så fördomsfulla utan istället kanske ifrågasätta mer.

Nästa sida »