Alla kommentarer avThePatient
Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter | 2023-11-26 |
Förvånande själlös. Saknar liksom dramatisk kick. Dessutom var det en handlingsdevis att saker skulle vara mystiska, det förstår jag, men mycket känns ÄNDÅ meningslöst! | |
Highlander | 2023-11-21 |
Förvånansvärt dålig faktiskt. Ful visuell stil, dum fajtkoreografi, regissören tappar ofta tråden, oövertygande romans, och Clancy Brown är riktigt läskig ibland men spelar ofta över fult också. Den har många bra sidor också, men man kan inte vara snäll med betyget varje gång. | |
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One | 2023-11-01 |
Det finns faktiskt flera saker jag inte tyckte var bra, men det är så mycket action och stunts som är skitbra att det blir en fyra ändå. | |
Indiana Jones and the Dial of Destiny | 2023-09-30 |
Lucas och Spielberg var inte inblandade i varken story eller regi. Jättesynd! Det känns som att det var där de "äkta" idéerna fanns. Bland annat skulle Marion fått en större roll, vilket känns rätt. Nu känns det som att det blev en ganska bra film som saknade en del integritet. Inte den där riktiga Indy-känslan. Waller-Bridge däremot var otroligt bra. Hon hade tonvis med karisma, passion och energi, och spelade en spännande karaktär. Filmens största behållning! | |
The Empty Man | 2023-07-09 |
Väldigt fin fingertoppskänsla från regissören. | |
Ad Astra | 2023-04-16 |
En del riktigt bra inslag, egentligen mest dynamiken mellan Brad Pitt och Tommy Lee Jones, som är helt enastående varje sekund han är på skärmen, måste infinna sig bland flera okänsliga inslag, som berättarrösten, en del dialog och ouppklarade trådar i berättelsen. De gjorde ett seriöst försök och det blev allt som allt en bra film. | |
The Man From Nowhere | 2023-04-08 |
En jävligt hård film. | |
Polisskolan 5 - Uppdrag Miami Beach | 2023-04-03 |
Gud, vad de höjde sig efter senaste helt plötsligt! Den komediska tajmingen sitter som den ska, den har bra tempo och de har kommit på kul situationer. Om du inte orkar med att se en töntig film så ska du låta bli att titta på den, för töntig är den, men annars bra. | |
Skeleton Key | 2023-02-12 |
Regissören har -ingen- fingertoppskänsla så scenerna är sämre än de borde, för det finns bra grejer att ta av i upplägget. | |
Mitt andra jag | 2022-10-29 |
Om bara Steve Martin inte skulle överspela så mycket skulle den vara riktigt bra. | |
Nattens bödel | 2022-10-27 |
En riktigt fin, gammaldags detektivhistoria. Komplett med superrationell brottlösningslogik, charmerande gubbe och läcker ung dam i huvudrollerna. Alla som läst boken vet att den behöver några specialeffekter, och där brister den lite, men det hör väl mest till i en gammal deckare som denna. Där satsade man på skådespelet och storyn, inget annat! | |
Next | 2022-10-25 |
Puckat och helt själlöst, men det flyter på... | |
Hidden | 2022-10-18 |
Här får man följa en familj som har extremt svårt för att hålla käften. Om det låter skoj kan ni titta, annars håll er borta. | |
Hobo with a Shotgun | 2022-07-16 |
Jag får känslan att några bland kommentarerna inte förstod vilken film de satte sig för att titta på. Det här är en skit-med-flit-film. Den är medvetet lökig, grotesk och på alla sätt och vis extrem. Om du vill se nåt du kan ta på allvar så finns det ingen mening med att ägna din tid åt den här filmen. | |
Natt på museet 2 | 2022-07-05 |
Den snuddar vid att vara rolig, men lyckas inte riktigt. Man hade kunnat göra en lekfull komedi av det här, men det är bara för töntigt för att lyckas i slutändan. | |
Rampage: Capital Punishment | 2022-07-02 |
Känns som att ett argt foruminlägg från nån mindre begåvad människa har gjorts till en tafflig film. | |
The Bay | 2022-06-19 |
Kan förstå dem som tycker det känns b och lökigt, men om man tycker det är OK så var det en rätt bra film! Av nån anledning tycker jag found footage-stilen inte passar berättelsen, så hade gärna sett en klassisk stil, kanske med found footage inflikat. Känns som nåt som skulle kunna hända (kanske lite överdrivet), vilket gör det obehagligare. | |
Dogma | 2022-06-18 |
Slutade titta när bajsmonstret dök upp. | |
Pulse | 2022-05-21 |
Varning för att den är depressiv och lätt illamåendeframkallande. Den känns faktiskt mest som ett sätt för Kiyoshi Kurosawa, manusförfattare och regissör, att ventilera sin dödsångest, och det gav mig inte direkt något i utbyte, så även fast jag trevar mot tvåan för bildbehandlingen och den stämning den skapar får det bli en etta. Edit 2022: Jaa, såg om den för att jag ville se om jag bedömde den rätt första gången. Jag kom sen hit för att säga att det mest känns som att manusförfattaren avlastar sin ångest på publiken, och ser nu min gamla kommentar här som jag inte mindes att jag lämnat. Hade visst rätt uppfattning första gången :) | |
Det femte elementet | 2022-05-20 |
Det här kan vara den renaste spektakelfilmen. Det är väl denna och Jumanji. Högre hjärnfunktion undanbedes ;) | |
Mimic | 2022-04-21 |
Insekter är så äckliga, fan vad jag hatar dom. | |
300: Rise of an Empire | 2022-01-22 |
Ja, den har ju inte mycket mer än stridsscenerna att komma med, men de är riktigt ambitiösa och bra, så en trea får det bli. Och Eva Green är ändå rätt bra som trasig, blodtörstig galning. | |
Narnia: Kung Caspian och skeppet Gryningen | 2022-01-21 |
En positiv överraskning! Hade verkligen inte så höga förväntningar, men det här var en charmig liten saga. Stridsscenerna är -riktigt- bra. | |
The Men Who Stare at Goats | 2022-01-14 |
Så otroligt bisarr att det också känns som att det inte finns ett sammanhängande narrativ. Men också för unik för att inte charma en på nåt vis. | |
The Discovery | 2021-09-15 |
Lågmäld, men alltid intressant. Diskret på ett sätt som ändå är tydligt nog för att man ska förstå vad som händer. Fängslande, riktigt bra! | |
The Triangle | 2021-08-29 |
Känns som en byggnadsarbetare som lovar fina saker, men under projektets gång märker man att det är en amatör som ger en ett riktigt fulbygge -- fullt av genvägar, allt sitter ihop lite skevt. I slutändan håller filmen samman i alla fall, och grundtanken gör det till en OK berättelse. | |
Black Widow | 2021-08-20 |
Lite fadd smak i munnen efter att ha sett denna, men här och var är den riktigt bra. Av någon anledning tyckte jag om inledningen där vi får se området där de växte upp. Det fick mig att tänka vad mycket andra filmer måste gå på slentrian när de avbildar idylliska familjemiljöer, för här kändes det verkligen LEVANDE. Sen är kemin mellan systrarna helt rätt, casting directorn hade fingertoppskänsla när de valde Florence Pugh. Utöver det lite grann löpande band-känsla, men ändå kompetent gjort. | |
The Fourth Kind | 2021-07-31 |
För det första är det inte baserat på en sann historia, bara ett PR-grepp. För det andra är de alldeles för ivriga att påpeka HELA TIDEN att det här är sant och här är en riktig intervju och så vidare. Det får filmen att kännas riktigt pretentiös och lökig, vilket är synd för atmosfären de skapar kring fenomenet det handlar om är faktiskt riktigt bra. Lite för snäll 3:a kanske, men här är den. | |
Nosferatu | 2021-07-21 |
Herregud, vad långt filmskapandet har kommit... | |
The Possession | 2021-07-20 |
Över lag standard, jämnt strösslad med vissa saker som är jättebra! Den yngsta dottern spelas av en ovanligt duktig barnskådis. |
Nästa sida »