Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avSoddy


The Texas Chainsaw Massacre - Motorsågsmassakern2011-06-29
Usch den här var så störig, korkade personer, kliché, inte direkt läskig. Man blir mest bara irriterad hur dum hela filmen är. Knappast en bra skräckfilm. Och nej det kretsar inte alls runt en sann berättelse som Hulk Hogan påstår, några få detaljer är inspirerade av riktiga händelser.
 
Besökarna2011-06-24
Förvånansvärt rolig fortfarande och faktiskt lite läskig, mer läskig än någon annan svensk skräckfilm jag sett
 
Förnuft och känsla2010-08-16
En väldigt väl utförd filmatisering, den känns äkta filmen igenom och den har inte samma problem(för mig åtminstone) att man känner igen alla skådespelare direkt, vilket också hjälper till att göra filmen mer äkta. Är man trött på Hugh Grants typiska skådespeleri som många säkert tröttnat av endast efter "fyra bröllop och en begravning" så är det ännu en anledning att se denna version istället för den från '95.
 
Hide and Seek2008-07-31
Tycker inte det är så mycket skräck alls i den. Lite spänd är man väl då och då men inte mer. Jag blir mest irriterad under större delen av filmen pga. ologiska handlingar från karaktärerna, hur urbota korkade dom verkar många gånger. Slöseri på talang av skådespelare! USCH!
 
Love Actually2008-07-25
En film som går att se så många gånger utan att man tröttnar. Perfekt film att se med den personen du tycker om. Mycket känslor i den här filmen
 
The Incredible Hulk2008-06-21
Jag vill ha mer än bara action nu för tiden, långa snygga slagsmålsscener tröttar ut mig i längden nu och den här filmen hade inte mycket alls förutom dom återkommande slagsmålsscenerna med soldater. Tycker Ang Lees version gav mycket mer utöver alla slagsmål, den här var mycker mer tunn på story.
 
Bob's Weekend2008-06-14
Den var lite speciellt på något vis. Annorlunda. :)
 
America's Sweethearts2008-06-14
Jag tyckte den var rolig. Man lär ta den lättsamt för den är väldigt oseriös, men allt utförs väldigt bra.
 
Iron Man2008-05-03
Filmen hade passande humor och jag satt och småfnissade lite hela tiden. Sen var huvudpersonen riktigt cool och det var rätt fräckt hur flott han hade det. Det var skönt att det inte var så överdrivet jävla mycket action, det blir alltid bara segt och tråkigt. Det var just bra som det var!
 
A History of Violence2008-05-02
Förstår inte.. slutet av filmen var skönt och inte så typiskt, kändes som dom inte hade mer att säga. Sexscenen var bra och inte alls onödig. Namnet "A history of violence" är väl klockrent? Det namnet passar ju hur bra som helst till handlingen.
 
No Country for Old Men2008-01-19
jättedålig film, helt utan handling eller känsla
 
Erik Viking2008-01-12
filmen är jättebra om man är på dåligt humör. den känns positiv och lätt, så jag gillade den. :)
 
Cutthroat Island2007-11-25
Jätteskönt matineäventyr med en nästan perfekt piratkänsla! Definitivt bättre än Pirates på att få med den rätta stämningen. Skön att se när man är sjuk.
 
Hip Hip Hora!2007-10-07
Jag är förvånad att sånna här ungdomsfilmer fortfarande skulle tilltala mig, men jag gillade den skarpt. Den kändes så rätt på i hur det verkligen är när man är i hennes ålder många scener. Kände igen om i många småsaker, och Kjellman gjorde en bra prestation
 
Bordello of Blood2007-08-03
Skithärlig film som ni borde se! Den är väldigt speciell i sitt sätt tycker jag.
 
Brorsan Såsett - En kärlekshistoria2007-08-01
Jätteskojigt att se en svensk film som äntligen är inriktad på underhållning och inte budskap eller något annat pretentiöst. Jag blev verkligen förvånad att se att denna budgetfilm var så välgjord som den ändå var.
 
Day of the Dead2007-07-23
Riktigt bra film, är man fan av zombiefilmer lär man gilla den här också. Om man inte är så jävla gnällig bara. Helt okej, inte precis som dom andra, lagomt grotesk. :)
 
Vid din sida2007-07-18
Jättefin film, en bra snyftare. Susan Sarandon är ju alltid otrolig, men Julia Robers är nog inte alla så förtjusta i alltid, men hon gör en bra roll i denna film
 
Thinner - Förbannelse2007-07-06
Jag var underhållen för stunden och skulle säga till en kompis att se den om han inte hade något bättre för sig, men det är ingen film som jag skulle se mer än en gång.
 
Idiotrepubliken2007-02-11
Luke Wilson gör världens roll här tycker jag. Brukar normalt störa mig på honom men han passar perfekt. Filmen var smårolig och annorlunda, en film man kan se flera gånger men får bara en trea
 
Laputa - Slottet i himlen2006-11-30
Jag gillade den, men jag kan absolut hålla med i mycket av Paranoid_santa:s kritik. Upplevde lite irritationsmoment.
 
Du var där med din polare Frank2006-07-14
Haha, nänä, inte alls sur! Bara förvånad att FT tror jag sätter en femma.
 
Serenity2006-06-19
Verkligen härlig Sci-fi, utan massa överdrivet piow piow och mer inriktning på intresssanta karaktärer. Det är nog helt klart ett plus om man sett serien Firefly först.
 
19842006-05-26
Riktigt bra filmatisering av boken tycker jag!
 
Legally Blonde2006-03-25
Varje gång jag börjar se den kommer jag ihåg den som en b:ig rulle med lite roliga inslag. Varje gång jag sett klart den, kommer jag också ihåg hur mycket jag gillar den.
 
The Weather Man2006-03-11
Jag började kolla på filmen, inställd att det skulle vara en komedi som Imdb påstod. Dom kunde inte ha mer fel. Även om det finns några få komiska, men minnesvärda inslag, är filmen deprimerande nästan helt igenom. Den känns dock ganska udda, och det måste väl räknas för något.
 
Världarnas krig2006-01-11
En av de mest usla filmer jag sett på väldigt länge. Karaktärerna har inget djup överhuvudtaget och man irriterar sig lätt på allt och alla. Plus att en stor del av alla händelser i filmen är bara rent idiotiska.
 
The Scorpion King2005-12-27
Grymt bra! Det här är något för Conan fantaster. Den är så enkel, men den försöker inte heller vara något mer.
 
Mat, dryck, man, kvinna2005-12-11
Så otroligt vacker film. Blandade känslor efter att ha sett den. Man vet inte om man ska skratta eller gråta.
 
Con Air2005-09-28
Håller med holmur. Väldigt cliché, väldigt tråkig, väldigt förutsägbar. Men det är alltid kul att se bl.a. Malkovich spela.
 

Nästa sida »