Alla kommentarer avSandraSweden

Gangster High2010-02-25
Jag tycker jätte mycket om Gangster High. Den är väldigt egen och speciell, bitter och söt på samma gång. jag älskar att se vilken fin relation killarna i gänget har till varandra. Den va helt enkelt bra, med tuffa fighting scener som inte blev tråkiga tack var det intressant handling

Inglourious Basterds2010-02-25
En riktigt bra film!

Sherlock Holmes2010-02-25
Klockren, välgjord film med bra skådespelare och underbar stämning. Alla repliker var perfekta och lika så karaktärerna i filmen. <3 Tummen upp för denna

My Dream Girl2010-02-25
det är en riktigt söt film <3

Romance of Their Own2010-02-24
Jag älskar den här filmen! Är helt sold på Kang dong won!

Seducing Mr Perfect2010-02-24
Det var en bra film tycker jag ^^

Secret2010-02-24
Ett mästervärk! Älskar filmen, och Jay Chou för den delen. Handlingen var awesome, vändningen var helt otrolig och musiken var bäst!

L for Love, L for Lies2010-02-24
En riktigt bra film. Är helt galen i Alex Fong!

Sophie's Revenge2010-02-24
Det är en riktigt bra film som jag skulle kunna se om och om igen. Den är väldigt rolig med kemi mellan huvudkaraktärerna. Peter Ho spelar underbart i den, och är inte bara sjukt bra på det han gör, utan är även hetare än någonsin tidigare.

She's on Duty2010-02-24
Jag älskar den här filmen. Två av mina favvo skådisar och kul handling! Underbart!

Lost and Found2010-02-24
Jag tyckte den var väldigt underhållande och kul! Tyckte mycket om den!

Beautiful2010-02-24
Helt otroligt underbar! Den är bra gjord, hemsk och spännande. Den är liksom vacker och hemsk på samma gång. Väldigt bra film !

Järn 3:an2010-02-24
Den var väldigt speciell, det tyckte jag om, men den var inte så tilltalande för mig. Men helt klart sevärd. Den var vacker på många sätt

The Legend of 7 Cutter2010-02-24
Tycker väldigt mycket om den !

Beautiful Sunday2010-02-24
Grymt bra film. Älskade handlingen, den var intressant och hemsk. Filmen hade en bra vändning som man inte anade. Visserligen var handlingen lite väl överdriven till och från men det störde inte alls. Underbar film!

Arang2010-02-24
Jag tyckte den var riktigt bra :)

Diary of June2010-02-24
Underbar film <3

My Mighty Princess2010-02-24
Tyckte om den här filmen väldigt mycket! Sjukt söt!

Herb2010-02-24
Underbar film! Den var väldigt speciell och söt, tror det är därför jag föll för den.

Oh! Happy Day2010-02-24
helt okej film. Den var underhållande

Windstruck2010-02-24
Den är riktigt rolig och sorglig på samma gång. Den var så söt att se på, men spårade lite väl mycket lite för ofta. Men tyckte fortfarande om den sjukt mycket

Attack On The Pin-Up Boys2010-02-24
Riktigt söt och rolig film, fast är nog som mest underhållande för Super Junior fans som jag xD

Innocent Steps2010-02-24
Den var helt okej och mysig att se på.

My Little Bride2010-02-24
Den är riktigt rolig och söt med bra skådespelare som skapar en bra känsla i filmen. Tyckte väldigt mycket om den. :)

200 Pounds Beauty2010-02-24
Den är riktigt söt och rolig, men finns bättre. Den gav mig ingen överlycklig magkänsla

100 Days with Mr. Arrogant2010-02-24
Riktigt söt film, tyckte mycket om den, fast finns många som är mycket bättre. T.ex. He was cool

February 292010-02-24
ganska tråkig men bra underhållning när man har tråkigt

Phone2010-02-24
en riktigt bra asiatisk skräck

Too Beautiful to Lie2010-02-24
Underbar film och bara älskar Kang Dong Won så sjukt mycket. Filmen var rolig och romantisk.

My Sassy Girl2010-02-24
Den är helt okej och gullig.

Nästa sida »