Alla kommentarer avRwesterin
The Irishman | 2019-11-28 |
Allt snack inför filmen och kritikernas fina hyllningar och såklart att det är en Scorsese rulle så var mina förväntningar skyhöga. Som vanligt när man har satt förväntningarna så högt så lämnas man ofta besviken. Vilket jag blev även denna gång. Lång och långsam och lite "gubbig" är väl slutsatsen av den här gangsterepoken. Finns mycket gott i filmen men även mycket mindre bra. Som nån nämner i tidigare kommentar här nere, så är blodeffekterna inte det bästa. Såg samma problem i "The Joker". Köper inte dem datagjorda effekterna helt enkelt. Skådespelarprestationera går ju inte att klaga på, detsamma gäller fotot och manus. Hade verkligen önskat mer ut av det här, känns som att det är något som saknas... känns inte riktigt autentiskt hela alltet. Som det gör med många andra maffiafilmer. En svag 4a trots min besvikelse så helt klart godkänt betyg, jag är och kommer alltid vara svag för maffiastorys. | |
The Hateful Eight | 2019-07-01 |
Så nääära en 5a man kan komma. Fantastisk! | |
Patrioten | 2010-09-17 |
I samma härliga anda som braveheart men ändå orginel. Stark 4a | |
Trångt i kistan | 2010-07-19 |
Originalet sååå mycket bättre.. | |
Green Zone | 2010-06-20 |
Jag ville så gärna ett den skulle vara riktigt bra, men den levde inte upp till mina förhoppningar. Den har faktiskt potential till en 4a men en stabil 3a får det bli. | |
Trångt i kistan | 2010-05-29 |
Ingen brist på humor här inte :) Stark 3a | |
Kiss Kiss Bang Bang | 2010-05-25 |
Helknäpp och förvirrande film men ändå riktigt bra. Jag bara älskar Downey Jr och Kilmers dialoger, så jävla roliga! :) | |
Shutter Island | 2010-05-25 |
Yes, då var första femman satt på en film från år 2010. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga förutom att den var helt genialisk och hjärnan gick på högvarv hela tiden. Jag tycker att Scorsese lyckades riktigt bra, han tvingade verkligen in åskådaren i filmen och man fick verkligen tänka efter ordentligt ett par gånger. DiCaprio briljerar verkligen och är väldigt trovärdig. Än så länge är det den bästa filmen jag har sett under 2010! | |
Rumble in the Bronx | 2010-05-18 |
Jackie Chan är fan bäst!! | |
En fiende ibland oss | 2010-05-09 |
Helt okej, lite tamt manus. Både Pitt och Ford presterar bra :) | |
Disturbia | 2010-04-24 |
såg den för typ femte gången igår och den är fortfarande lika grym! | |
New Police Story | 2010-04-24 |
Helt okej action rulle. Coola stunts. | |
Next Door | 2010-04-21 |
I särklass en av de knäppaste filmar jag sett. Med det menar jag nödvändigtvis inte på ett negativt sätt. | |
The Benchwarmers | 2010-04-21 |
Kind of boring. | |
För barnen | 2010-04-21 |
Mer fånig än rolig. | |
Vad tyst det blev... | 2010-04-21 |
Haha så jävla kul, " Visa att du är en man som vet vad han vill. Dra fram kuken och daska till henne i pannan då jävlar går hon nog igång. " Klockrent!!
| |
Fucking Åmål | 2010-04-21 |
Den var riktigt bra, men inte så märkvärdigt bra som jag trodde att den skulle vara.
| |
The Final | 2010-04-20 |
Jaha okej... det här va väl bra, eller? Det är så otroligt mycket missar i den här filmen. I nästan varje scen hittar man ett misstag. Men helt åt helvete var det inte, grundstoryn är egentligen ganska bra ide. Hade man gjort det något annorlunda så hade det nog kunnat varit en riktigt bra rulle. | |
It's Complicated | 2010-04-19 |
Rolig och mysig film :) | |
Twilight | 2010-04-18 |
Jag förstår inte varför den här filmen har fått så mycket uppmärksamhet, man hör och läser näst intill överallt att den ska vara superbra. Jag tycker den sög. Det är det enda sätt jag kan beskriva vad jag tycker om filmen. Den bara helt enkelt sög. | |
Mystic River | 2010-04-18 |
Lite överskattad tycker jag. Visst var den bra men inte så bra som jag har hört att den ska vara. En klar 3a iaf. | |
Paranormal Activity | 2010-04-18 |
Jag hade gärna velat haft en förklaring varför hon var utsatt för allt som hände henne. Riktigt bra skräckis, nånting utöver det vanliga trams man brukar se. Svag 4a. | |
The King of Kong | 2010-04-18 |
Om det nu är så att allt som händer i filmen är sant, så är det ju en helt otrolig berättelse! Billy Mitchell verkar ju vara en riktig idiot.. | |
Sopåkarna | 2010-04-17 |
Ett par skratt kom ju fram, men specielt bra kan jag inte direkt påstå att den var. | |
Extreme Movie | 2010-04-17 |
Alltså jag skrattade riktigt hårt vissa stunder, men det är ju bara för det var så pinsamt dåligt. Men den är inte det sämsta jag har sett så en 2a blir de. | |
Pojken i randig pyjamas | 2010-04-14 |
Jag blev inte alls lika berörd som jag trodde och hoppades på, men det var ändå en tragisk historia. Det tar ett bra tag innan filmen kommer igång och när den väl har kommit igång så är den nästan slut. Vilket jag inte tyckte var så bra, slutet är jag inte specielt förtjust i.
En svag 3a |
Nästa sida »