Alla kommentarer avRudbeckia
Alla älskar Alice | 2008-01-30 |
Ger benämningen "katastrof-film" en helt ny innebörd. | |
American History X | 2008-01-02 |
Pendlar mellan en stark 3:a och en 4:a. Bra och i stort trovärdigt spelad, lite övertydligt upplägg. Hade vunnit på fler nyanser. Men sevärd. | |
Match Point | 2007-12-21 |
trist och ointressant. skildringen stereotyp, känns som en amerikansk blick på det engelska. skådespeleriet ok men inte anmärkningsvärt. Johansson och Rhys Meyers känns överskattade. | |
Crash | 2007-12-21 |
skräp. | |
50 First Dates | 2007-09-24 |
waste of time | |
Vampyr | 2007-06-07 |
fina bilder med tjusiga skuggor. gick lite i stå ibland. dvd-utgåvan med (sporadisk) textning i gotisk stil som ibland tog upp halva bilden drog ner (eller kanske snarare skymde) intrycket. | |
Un chant d'amour | 2007-06-07 |
såg en version med nutida musik. funkade bra till, bortsett från lite mycket saxofon. | |
The Last King of Scotland | 2007-02-19 |
riktigt bra film! som en berg- och dalbana moraliskt, politiskt känslomässigt ... om två stora osympatiska barn. skönt att huvudpersonen inte blev "hjälte" med stort H, gjorde att inte heller slutet blev onyanserat. man undrar onekligen vad som rörde sig i Amins huvud tiden innan hans död... Dessutom riktigt bra musik och verkligt fin arkitektur! | |
Lucky Blue | 2007-02-07 |
söt och sympatisk räcker inte långt | |
We Were Soldiers | 2007-02-06 |
mer nyanserad än väntat, även om det kanhända inte säger så mycket i sammanhanget. blev kanske lite bländad av att de lagt sig vinn om att visa att "vi förstår faktiskt att fienden också är människor". Patriotiskt, katastrofalt, sentimentalt, brutalt och lite inkännande om vartannat. Men att någon skulle utbrista "jag är glad att jag får dö för mitt land (eller var det flagga?)" sekunden innan de dör i fält" köper jag inte. | |
De andras liv | 2007-02-02 |
fingerspitzengefühl. | |
Analysera mera | 2007-01-26 |
Orkade inte se klart... | |
Dr. Strangelove eller: Hur jag slutade ängslas och lärde mig älska bomben | 2007-01-10 |
förtexterna! | |
Vänner och krokodiler | 2007-01-10 |
på vilket sätt är det här bra på något plan över huvud taget? | |
Hur man gör ett amerikanskt lapptäcke | 2006-12-20 |
feel good! | |
Barnen som inte fanns | 2006-10-06 |
man blir så arg så man gråter... | |
A Bittersweet Life | 2006-09-29 |
Är lite förvirrad, men underhållen. Den flirtar vilt och öppet med alla genrer och föregångare, är ömsom ironisk och känslosam och har en minst sagt roande musikläggning. Men det funkar för mig. | |
Dödsängeln Maria | 2006-09-14 |
kan bara instämma. formen stod ivägen för innehållet. blev mer intresserad av bildernas delar än innehållet. och efter ett tag falnade även det intresset. | |
På jakt efter Debra Winger | 2006-09-12 |
snacka om att motarbeta sitt eget syfte. | |
G.I. Jane | 2006-09-10 |
waste of time. | |
Forklift Driver Klaus | 2006-09-09 |
ser fram emot att ikväll äntligen få se vad klaus kan göra med en gaffeltruck! | |
Mannen som sålde sitt liv | 2006-09-06 |
älskade den på väg in i tonåren när livet gick ut på att läsa djupa böcker, förkasta nuet och drömma om framtiden. gillar den fortfarande till min stora lycka. och howard är lika stilig som förr! | |
Syriana | 2006-09-05 |
gillar det fragmentariska och avsaknaden av huvudroller, alla är bara brickor i ett spel. | |
Midnight Cowboy | 2006-08-02 |
ensam vill va' tvåsam | |
Punch-Drunk Love | 2006-07-31 |
kärleken är död! länge leve kärleken! |
Nästa sida »