Alla kommentarer avPhoenixRising

Avengers: Age of Ultron2017-07-14
Tål att ses en gång till vilket ger den ett högre betyg. Hade väntat mig mera med tanke på hur mycket jag gillade den första filmen i serien.

Thor: The Dark World2017-07-14
Tom Hiddleston är skön som Loke, men snygg och charmig som Hemsworth är, klarar han inte av att bära en hel film själv. Det blir bara töntigt och skämskuddevarning över det hela.

Doctor Strange2017-07-14
Swinton är som alltid sevärd, men som tidigare kommentarer redan nämnt har vi sett mycket av effekterna förut (Inception). Finns klart bättre Marvel-rullar att se om man är sugen på en sådan.

Independence Day: Återkomsten2017-07-14
Dummaste skit jag sett per år och dar, och det säger en hel del med tanke på sörjan som runnit ur Hollywood de senaste åren. Jag tyckte ettan var tråkig, men den hade sina stunder. Den här ofantligt dyra smörjan har stulit friskt från filmer som klassiska Aliens, Man of Steel, Terminator och Wall-E och ändå komplett misslyckats med att göra en sevärd film. När i-Alien från Apple dök upp stängde jag nära på av teven. Om någon vill köpa DVDn innan jag säljer den på Tradera är det bara att höra av sig.

Snow White and the Huntsman2012-09-01
Skulle Tjackslampan Stewart vara vackare än gudinnan Charlize? Sällan! Christ Hemsworth var sevärd, dvärgarna likaså. Kunde ha blivit riktigt bra som helhet om någon, vem som helst utöver Kristen Stewart fått huvudrollen.

The Bourne Legacy2012-09-01
Segare än de tidigare i serien och Jeremy Renner är inte Matt Damon. Mycket snack om beteendemodifiering och CIA konspirationer och långt mellan actionscenerna. Aaron Cross är helt enkelt inte lika intressant som Jason Bourne och jag ser helst att det inte blir några fler uppföljare.

Modig2012-09-01
Bakgrunden är på tok för mörk och det är svårt att se vadsom händer under nattscenerna. Bjuder på ett par skratt dock. Engelska versionen, naturligtvis.

The Dark Knight Rises2012-07-28
Michelle får kliva år sidan, det finns en ny kattkvinna i stan och Anne Hathaway är en mer än värdig tronföljare. Jag njuter av varje scen hon är med i. Christian Bale är dock en ovanligt blek Batman och gamle Alfred har blivit väldigt gråtmild på äldre dagar. Det finns gott om häftiga actionscener, men hålen i handligen är som tidigare påpekat ganska stora och filmen i sig är på tok för lång. Jag var inte ensam om att vrida mig i biofotöljen när ben och rygg protesterade. Nolan knyter dock ihop sin trilogi på ett bra sätt och filmen är helt klart värd att se åtminstone en gång.

Hachiko - En vän för livet2012-07-21
Söt men standard sentimentalitet typ A.

Tron Legacy2012-07-14
Michael Sheen rockar loss.

Mission: Impossible - Ghost Protocol2012-07-13
Hör inget, fattar inget, bryr mig inte.

The Amazing Spider-Man2012-07-08
Garfields Peter Parker är coolare, snyggare och fräckare än Tobey Maguires någonsin var. Tyvärr saknar både Garfield och filmen i sig hjärta och charm. Maguires Parker var en tönt med superkrafter och hjärtat var stort som Manhattan. Garfields Parker är en hämndlysten outsider som älskar att stila. Medkänslofaktorn är lika med noll. Man bryr sig inte ett dugg om att han får storstryk för han reser sig bara oberört igen. OCh "romansen" mellan honom och Gwen saknar gnista. Ärligt talat har Andrew mer kemi med killen som spelar Flash än med Emma Stone. Och vem fan castade Denis Leary som Gwens far? Oförlåtligt misstag.

Conan the Barbarian2012-06-23
Jason Momoas träningsvideo för steroidfreaks.

Captain America: The First Avenger2012-06-17
Bättre än väntat, men tråkig och alldeles för lång.

Sherlock Holmes: A Game of Shadows2012-06-10
Långtråkig. Ska nog se om BCCs Sherlock istället.

In Time2012-05-04
Stentrist.

The Three Musketeers2012-05-04
Det här är smärtsamt att se och det är inte en komplimang. Fullkomligt misslyckad på alla plan.

The Avengers2012-04-28
“Doth mother know you weareth her drapes?” Tony Stark till Thor.

The Avengers2012-04-28
Underhållning, mina damer och herrar. Skratten ekade i salongen. Ses med fördel på bioduk. Fick jag radera bruden från How I met your mother hade upplevelsen varit i det närmaste perfekt.

Tintins äventyr: Enhörningens hemlighet2012-04-28
Föredrar nog seriealbumen.

Thor2012-04-09
überfånigt!

I Am Number Four2012-04-01
Coola effekter. Fast ficklampor i handflatorna är en ganska mesig superkraft att ha.

Priest2012-03-23
Hade varit bättre som teveserie. Ovampigaste vampyrerna på länge.

Breaking Dawn - Part 12012-03-18
Benranglet Bella blir blodsugare.

Underworld: Awakening2012-03-17
Rörigt är bara förnamnet och inte blev det bättre av att SFs billiga 3D brillor sitter jäkligt illa om man råkar ha riktiga glasögon under.

Amelia2012-03-11
Handligen är full av hål och det enda som slog mig när filmen var slut är att navigatören aldrig nämns när man talar om Amelia Earharts spårlösa försvinnande. Den killen försvann spårlöst ur historieböckerna också, stackars fan.

Sherlock - The Hounds of Baskerville2012-02-12
Jag älskar Sherlock i modern tappning. Superb underhållning!

Transformers 32012-01-30
Har sett första halvan. Filmen tar ju aldrig slut. Vet inte om jag nånsin kommer se klart den.

Rango2012-01-30
Försökte titta men tröttnade efter en kvart. Lyckades inte alls hålla mitt intresse uppe tillräckligt länge för se hela filmen.

Apornas planet: (r)Evolution2012-01-30
Riktigt underhållande.