Alla kommentarer avNalleman

Nattmara2023-10-22
Jag gillar stämningen i filmen. Det finns hela tiden en underliggande ton som tilltalar mig trots det ganska sävliga tempot. Många duktiga skådespelare gör inte det hela sämre. En klar trea!

The Desperate Hour2023-09-20
Rörigt och förvirrande! Inte ett dugg spännande med allt tjatter i telefon vilket upptar merparten av filmen. Inget att se!

Maria Wern - Ett tidigare liv2023-09-09
Jag ger en svag tvåa TROTS Erik Johanssons som vanligt usla skådespel. Den som castat honom till rollen som polis har gjort ett allvarligt misstag. Vilket f.ö. även gäller Eva Röse. Det måste finnas personer som kan gestalta poliser bättre i den svenska skådespelarkåren. Handlingen är ändå hyfsad i dessa två avsnitt vilket räddar tvåan i betyg.

Maria Wern - Plats 892023-08-28
Är på mitt generösa humör och utdelar en svag 2:a trots att det går på tomgång en stor del av tiden. Erik Johansson är lika usel som alltid.

Maria Wern - Jacqueline2023-08-28
Måste ändå säga att denna är bättre än den förra i serien (och det är INTE tack vare Eva Röse och/eller Erik Johansson). En svag 2:a får det bli.

Maria Wern - Vinna eller försvinna2023-08-15
Mycket dåligt men det blir lätt så med skådespelare som Eva Röse och Erik Johansson i ledande roller. Fruktansvärt dåliga båda två! Passar inte alls att spela poliser. Sedan - Eva Röse 50 spelar gravid. Seriöst!

Där kräftorna sjunger2023-08-13
En mycket fin och stämningsfull film som berörde mig mycket. En klar fyra.

47 Meters Down: Uncaged2023-08-10
Herrejösses vilken smörja. Undervattenscenerna helt obegripligt röriga och svåra att begripa. Nej detta var verkligen inte bra!

Beck - Dödläge2023-07-23
Såg filmen på BBC Four via satellit. Tyvärr faller man med denna film tillbaka rejält från den föregående. Hade hoppats att det skulle ha skett ett trendbrott men så blev det tyvärr inte. Denna kändes bara trött och avslagen som så många andra filmer i serien. Lite ledsamt att detta är sista filmen Ingvar Hirdvall medverkar i som Grannen. Det blir en ordinär tvåa i betyg.

Beck - Inferno2023-07-23
Såg den på BBC Four via satellit och måste säga att detta var en riktigt bra film i serien. Önskar att de övriga hållit denna nivå. En fyra är den helt klart värd.

Alone2023-07-19
Bygger helt uppenbart på den svenska filmen "Försvunnen" med Sofia Ledarp och Kjell Bergqvist i huvudrollerna. Även denna är helt okej så det blir en trea i betyg.

Feed2023-05-09
Bra svenska skräckfilmer växer inte pä träd. Det är Feed ett bra exempel på. Svag tvåa!

Gräsänklingar2023-05-05
Det går mest på tomgång men många kända skådespelare lyfter det ändå till en tvåa. Loffe gör en roll som en typisk Loffe om ni förstår vad jag menar.

Morrhår och ärtor2023-05-05
Ett gäng duktiga skådespelare kan tyvärr inte rädda ett uselt manus till mer än en tvåa.

Beck - Quid Pro Quo2023-03-25
Även om det inte är bra är det ändå ett fall framåt. Lite mer spänning infinner sig och det gör att en stabil tvåa blir mitt betyg. Beck själv börjar kännas väldigt trött men det är kanske åldern som gör sig påmind?

Scream2023-03-17
Väl i nivå med sina föregångare. En trea får det bli.

Göta kanal - Vinna eller försvinna2023-01-29
Eva Röse och Per Andersson i samma film kan inte bli annat än katastrofalt dåligt. Se den inte!

Beck - Dödsfällan2023-01-01
Men vad är detta? Kan man finansiera vad som helst när det gäller film? Tydligen! Trött, trist och väldigt tråkigt! Dags att pensionera Beck nu! Tycker dock att Jennie Silfverhjelm bidrar positivt.

Ur spår2023-01-01
Många bra skådespelare räddar ett tunt manus. Räcker till en tvåa av det svagare slaget.

Länge Leve Bonusfamiljen2022-12-26
Kort sagt: Detta är verkligen inte bra. Varför gjordes ens denna film? Erik Johansson är om möjligt ännu sämre än vanligt. Troligen en av vår tids sämsta skådespelare (tillsammans med Eva Röse).

Flaskpost från P2022-10-08
Som så ofta när det gäller dansk film - utmärkt!

The Lodge2022-09-10
En ganska seg historia måste jag tyvärr säga men en svag tvåa blir det trots allt.

10 Cloverfield Lane2022-08-14
Lite i segaste laget men ändå godkänd. Efter omtitt stör jag mig på det larviga slutet. Blir sänkt betyg.

Shutter Island2022-07-10
Herrejösses vilken konstig, tråkig och gravt överskattad film. Helt enkelt fruktansvärt dålig.

The Postcard Killings2022-07-05
Relativt händelsefattig film med enstaka spänningspunkter. På det stora hela en besvikelse måste jag säga men en tvåa blir det ändå.

The Vanished2022-05-28
Ganska hyfsad ändå med lite Twister här och där som ändå motiverar en trea i betyg. Anne Heche är alltid trevlig att se.

Till Death2022-05-28
Jag tyckte det började bra men sedan tappade den det och det blev segt. Inget jag skulle rekommendera någon annan att se.

A Killer Next Door2022-04-03
Helt okej tycker jag. Vissa likheter med The Stepfather.

Beck - Den gråtande polisen2022-03-28
Jag är ledsen men hur mycket jag än anstränger mig kan jag inte tycka detta är särskilt bra. Är det inte dags att sätta punkt för Beck nu? Det går inte att mjölka ur mer ut konceptet nu.

Beck - 58 minuter2022-02-27
De tidigare filmerna i den här omgången tyckte jag var ett steg i rätt riktning. Med denna faller man tyvärr tillbaka i det gamla trötta spåret igen. Känns idéfattigt och trött.

Nästa sida »