Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka

Alla kommentarer avMetheuz


Vox Lux2019-06-19
Svajig film. Första delen är snudd på en fyra, delen med Natalie Portman en tvåa. Fick tvinga mig igenom den enormt utdragna sista scenen.
 
Creep 22019-02-04
Gillade den mer än första filmen.
 
Mandy2018-12-20
Visst gillar man lite gammal hederlig Crazy Cage men i övrigt är allt bara en röd/orange-tintad knarkdimma så intrycket överlag blir lite klent.
 
Meet the Blacks2018-09-14
Jag tyckte den första The Purge inte var nått vidare (uppföljarna var bättre) men den är ändå ett mästerverk jämfört med den här skamfläcken till film. Nytt rekord i användande av ordet ”bitch” kanske?
 
Candy Jar2018-09-07
En film om tävlingsdebatterande, den kanske kan vara lite intressant. Nehe, det gick visst enbart ut på att turboprata samma intränade manus om och om igen så att ingen hör vad man säger. Kul...
 
2 Fast 2 Furious2018-08-17
På något vis så blev det här den film jag såg sist i serien (just nu 8 filmer). Den befinner sig någonstans mellan den hyffsat seriösa ettan och de crazy ass senare filmerna men inte på ett bra sätt. Paul Walker säger "How dou you like them apples?" TVÅ gånger och Tyrese Gibson beskriver en nattklubb som en "ho-asis" och avslutar alla sina meningar med "brööh". Ett manus av högsta kvalitet med andra ord...
 
I, Tonya2018-07-22
Gillade berättarstilen och soundtracket skarpt. Margot Robbie var bra också och Allison Janney strålande. Bättre än genomsnitts-biopicen, en genre som lätt kan bli lite mellanmjölkig.
 
Call Me by Your Name2018-06-28
Bra skådespelare helt klart men en hel del dötid som hade kunnat kortas ned och inte mycket till handling egentligen.
 
Downsizing2018-06-21
Fram till "Thinking about yourself? I’m five inches tall!" så var filmen en fyra men efter det slarvas det rätt intressanta konceptet bort mer och mer tills att det inte spelar någon roll längre. Svengelskan är stark i den här filmen också hos norrmannen Rolf Lassgård och Margareta Pettersson. Skulle ha gjort sig bättre som ett Black mirror-avsnitt.
 
Ted - För kärlekens skull2018-06-07
Ted Gärdestad har en massiv låtskatt så där har filmen mycket gratis. Men jag tycker inte Adam Pålsson sjunger varken bra eller likt vilket sänker filmen från toppen. I övrigt en rätt standard biopic.
 
Beyond Skyline2018-05-31
Bra mycket bättre än första filmen iaf som jag i princip inte minns någonting från. Det trodde jag inte om den här sortens uppföljare. Plus i kanten till Beyond också för Raid-gänget (Iko och Yayan), dom gillar alltid även fast filmen i sig är kass.
 
Jailbreak2018-05-04
Innehåller nån halvduglig fight men skådespelarna är verkligen bedrövliga (särskilt han som spelar Playboy). Ingen ny The Raid direkt.
 
Ingen plockar Howard2018-04-30
Inte Marvels stoltaste ögonblick direkt om man säger så. Eller Tim Robbins. Förskräckligt överspel på många håll.
 
Silvana - väck mig när ni vaknat2018-04-24
Förstår inte riktigt var alla toppbetyg kommer ifrån (många fyror och femmor). Var inte insatt i Silvanas karriär innan och blev väl inte så mycket klokare efter den här filmen heller. Fult filmad också med blandningar av shaky cam när någon målar naglarna eller tittar ut genom ett fönster och gamla hemmavideoklipp. Det enda positiva inslaget i filmen var några minuter från en spelning på Liseberg där det såg ut att vara go stämning.
 
Loving Vincent2018-04-14
Fin historia framförd på ett alldeles fantastiskt sätt. Den handmålade animationen är riktigt vacker.
 
Only the Brave2018-03-30
Filmen som Peter Berg och Mark Wahlberg önskar att dom gjorde. Är egentligen inte så kul att se brandmännen hugga träd och gräva diken men filmen höjs lite av det starka slutet och bra rollista. Är inte heller så testo-macho som jag trodde på förhand.
 
Storslam i Las Vegas2018-03-27
Känns som en oändligt lång och ointressant uppbyggnad till det uddlösa rånet som sker mot slutet. Okarismatiska/dåliga skådespelare också. Jag är inget jättefan av remaken men den är avsevärt mycket bättre i mina ögon iaf.
 
Transformers: The Last Knight2018-03-01
Michael Bay tvångsmatar oss med så mycket action och explosioner under 2½ timme att man storknar. Jag kommer bara vilja se djupa draman i en vecka. Optimus Prime är knappt med i filmen och nu har dessutom Merlin och riddarna kring det runda bordet blandats in i soppan... Snyggt på sina håll men helt utan engagemang eller finess.
 
Forgotten2018-02-24
Bäst under första halvan när det är lite skräck/mysterium över det hela. Sen efter ca halva filmen när ”the reveal” kommer så ändras upplägget och det blir lite otrovärdigt på sina håll. Men fortfarande en stabil filmupplevelse.
 
Kingsglaive: Final Fantasy XV2018-02-19
Den tekniska biten av denna film är enormt imponerande. Fantastiskt snygga animationer och modeller, ser nästan fotorealistiskt ut ibland. Jag har inte spelar Final Fantasy 15 så jag vet inte hur bra komplement denna film är men i sig känns den lite lösryckt. Kul att Ultros från Final Fantasy fick göra ett litet gästspel också.
 
Resident Evil: The Final Chapter2018-01-23
Hade kanske kunnat nå upp till en tvåa om det inte var för klippningen från helvetet. I actionscenerna är det ungefär tre klipp i sekunden känns det som vilket blir väldigt irriterande. För lite zombies/monster också och för mycket intriger med människor samt gång i tomma korridorer. Det är inte därför jag började se på den här filmserien.
 
Dunkirk2018-01-08
Såg om filmen och fick lov att sänka betyget. Det blir inte lika bombastiskt som på biografen och den konstanta nervositeten som hängde med över filmen försvinner när man vet vad som kommer hända. Lite platta karaktärer också.
 
The Guardians2017-12-20
Inte fullt så illa som jag trodde på förhand, det är helt klart rysslands bästa superhjältefilm! Lite halvdana specialeffekter och intetsägande story men jag gillade gänget, särskilt varbjörnen och den snabba svärdsmannen. Konstigt beslut dock att omvandla stenmannen till Whiplash från Iron Man 2 efter ca halva filmen. Skurken hade ett anlete bara en mor kan älska också, undrar om skådisen faktiskt ser ut så eller om dom piffade till honom lite. Jag såg en engelskdubbad version som tillförde viss lökighet. Blir nog bättre med ryskt tal.
 
Shot Caller2017-12-06
Den nästa bästa fängelsefilmen jag har sett i år (efter Brawl in Cell Block 99).
 
Lilla kycklingen2017-12-04
Fult animerad med tråkig handling och ännu tråkigare karaktärer. Disneys sämsta film tillsammans med Kogänget.
 
Brawl in Cell Block 992017-11-21
Bone Tomahawk var en lysande debutfilm av S Craig Zahler. Oerhört köttig i vissa partier så man visste lite vad man hade att vänta sig i den här filmen. Och visst var är Brawl in Cell Block 99 brutal också även om den inte riktigt når upp till samma gorenivå som en viss scen i Bone Tomahawk. Vince Vaughn gör sitt livs prestation i denna film också, han är en riktig urkraft. Det kommer bli spännande att se vilket projekt Zahler tar sig an nästa gång.
 
Power Rangers2017-11-06
Lite för mycket uppbyggnad. Det gick nästan 80% av filmen innan dräkterna dök upp och striderna efter det var ganska bleka också.
 
Underworld: Blood Wars2017-10-31
Den sämsta filmen i serien, även fast jag inte minns så mycket av filmerna efter ettan. Som flera har påpekat innan så är klippningen ett haveri. Flyger fram mellan olika scener ibland helt random. Värsta exemplet är när två personer ska åka till ett slott ute i den karga vildmarken. Dom åker tåg och konstaterar att tåget närmar sig deras mål. *Klipp till nästa scen*. Då rider dessa två personer sista biten. Hade dom hästarna på hatthyllan i kupén eller?
 
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge2017-10-20
Redan första scenen som Jack Sparrow är med i känner man sig leds på honom. Salazar var en ganska kul skurk iaf.
 
A Ghost Story2017-10-03
Kan förstå att detta inte är en film för alla, och den började lite väl långsamt för min del också. Rooney Mara som äter en paj i fem minuter t.ex. Utan att säga för mycket men när det händer en sak med Maras karaktär så tar filmen fart och det hela knyts ihop bra i slutet också. Jag tyckte också det var härligt att dom körde 100% seriöst på temat spöke i lakan.
 

Nästa sida »