Alla kommentarer avLarsman

Med Alice på halsen2013-03-03
Denna film fick mig att vilja nyttja lokaltrafiken i Wuppertal vilket får ses som en ganska imponerande bedrift.

Hämndens timme2012-11-29
I kombination med Dylanlåten Brownsville Girl blir det hela oerhört mäktigt

Sexual Predator2011-08-05
kass.. litet plus för det oväntade slutet.

Yagyu Conspiracy2010-11-24
Mycket bra nästan femma.... Sonny Chiba är som vanligt grym

Ebola Syndrome2009-12-18
Inte en film i min smak. Tyckte att den var äcklig.

Den siste actionhjälten2009-11-08
Väldigt härlig film. Underhållande så gott som hela tiden men som AdimOdin skriver blir den tyvärr lite utdragen på slutet.

Welcome to the Dollhouse2009-10-04
stark 2/svag trea

Welcome to the Dollhouse2009-10-04
förtjänar säkert högre, Men jag vet inte riktigt...... kanske bara såg den på fel dag

Januarimannen2009-09-24
Så här går det om de som gör filmen inte kan bestämma sig om de ska göra en allvarlig film eller en komisk film. Jag tycker att filmen var helt klart underhållande men de bör ha kunnat gjort den mkt bättre med tanke på alla bra skådisar som är med.

Inglorious Bastards2009-09-14
Ja den här(nej jag tar inte fel på film) var ju riktigt underhållande dock så var QT:s film med liknande namn(att kalla det nyinspelning när det är helt olika historier är lite dumt, hmmm dumt av mig att jämföra filmerna....) bättre.

The Happening2009-09-11
Lejonscenen var otroligt dålig annars tyckte jag faktiskt att det var en ganska bra film.

Berlin Alexanderplatz2009-08-22
Bra första del längtar redan till nästa

Surfer, Dude2009-08-21
kass men inte så förhatlig som en etta

Cobra2009-08-20
"Go ahead. I dont shop here" Jo fin action

The Horsemen2009-08-19
bra film men slutet var förutsägbart

Demolition Man2009-08-13
haha grym action! Extra roligt var det om Schwarzenegger som president i framtiden. Visst guvernör är ju inte president men att de tog just Schwarzenegger beror nog på att det vid den tiden tycktes otroligt att han någonsin skulle ge sig in i politiken.

Christmas in Connecticut2009-08-13
Ha denna film film man ju verkligen se.. Jag menar terminator och Shaft kan det bli bättre?

Astrée och Cèladons kärlek2009-08-13
Jag tyckte att den var rolig! Den bästa komedin på länge.

Never Back Down2009-08-02
nej ingenting kan rädda denna film

Never Back Down2009-08-02
Djimon Hounsou räddar filmen från en etta.

Pledge This2009-06-06
haha........... Det sämsta jag någonsin sett. Visste inte att det gick att göra något så ruttet. När jag började se filmen tänkte så fruktansvärt äckligt dålig kan den inte vara. Men jag hade fel, denna film är hälsovådlig. Se den inte för allt i världen. Den får Wayans, Friedberg och Seltzer att framstå som filmgenier.

Musa - The Warrior: Princess of the Desert2009-05-09
Bra film! men de sista scenerna måste varit något av det värsta någonsin. Koreansk pop passar inte i sådana här filmer

Hancock2009-04-03
bra början dåligt slut

De sju samurajerna2008-07-10
Ett mästerverk! Man märker inte ens att filmen är lång när man ser den.

Regnmakaren2008-07-10
Trevlig film. Lite lång kanske

Morden i Midsomer - Mord på Saint Malleys dag2008-07-10
En av de bättre i serien

The Enforcer - hårdingen2008-07-10
dödspelet-dead pool ursäkta mitt stavfel........ Oförlåterligt

The Enforcer - hårdingen2008-07-10
det är i den femte filmen death pool Guns N Roses är med i. Fast se denna film ändå för den har den rätta dirty harry stämningen

El Mariachi2008-07-04
haha suveränt