Alla kommentarer avJoneta

Mannen under trappan2010-11-22
Jonas Karlsson är riktigt bra i denna. Kom på rätt snabbt hur det skulle sluta, men annars riktigt bra mini-serie.

Dragon Hunter2010-11-22
Kunde inte se klart den, tråkig och rent av B-film.

Blödaren2010-10-20
Som skräckfilm får den en etta, men hade det varit tänkt som en komedi hade den fått högre...Störtskön om man gillar sämre än B-film.

Kim Cattrall: Sexual Intelligence2010-04-27
Blev besviken att Kim inte var med så mycket och mot slutet satt jag mest och kollade på hur lång tid det var kvar innan det var slut.

The Hottie & the Nottie2010-04-27
Det hade varit roligare om Paris spelat the Nottie, men tyckte filmen var rolig ändå och helt ok.

Rest Stop2010-04-20
Bra B-skräckis. Har det mesta en sån film bör ha. Glöm inte bort att se 2:an med som är typ fortsättning på denna och inte bara uppföljare.

Rest Stop: Don't Look Back2010-04-20
2:an var en bra fortsättning på 1:an så man bör se 1:an för att fatta denna. Riktigt bra B-skräckis!

Bedtime Stories2010-02-11
Hade förväntat mig mer då Adam Sandler är med, men tyckte ändå den var en bra barnfilm.

20122010-02-11
Gillade spänningen de skapade trots att det inte var den bästa katastrof-filmen. Men jag satt iaf och tänkte skynda skynda! genom hela filmen, lol. därav ett högre betyg än vad den är värd. =)

100 Million BC2010-02-11
Riktig B-film. Dåliga scenuppsättningar och animationer. Men riktigt underhållande om man gillar att garva åt sånt.

Jeepers Creepers2010-01-29
En annorlunda skräckfilm som jag verkligen blev skrämd när jag såg. Vissa förutseende sekvenser och vissa nya. Filmen fastnade på nåt sätt i huvet och jag hörde låten "Jeepers creeper" i flera dagar i huvet efter jag såg filmen.

Sommaren med Göran2010-01-29
Gillar egentligen inte Peter Magnusson men till denna film skrattade jag ganska ofta. Blev positivt överraskad. Såklart förutsägbar men tycker ändå den höll måttet med alla klockrena karaktärer.

Juryn – A Time to Kill2010-01-29
Älskar denna typ av drama. Mycket bra film som tar upp en verklig händelse. Flera bra skådisar höjer ju såklart filmen med.