Alla kommentarer avJohan685

Terminator: Dark Fate2019-10-29
Vilken besvikelse. Skådespelet är skämskudde och manuset borde aldrig godkänts. Hade räknat med något helt annat med James Cameron tillbaka. Likaså Linda Hamilton och Arnold förstås. Men det här var direkt svagt.

How It Ends2019-02-19
Att man inte vet vad som egentligen händer brukar sällan vara bra i filmer. Här var det snarare en bra sak. Det höll uppe intresset och spänningen på nåt sätt. Åsikterna verkar gå isär, men hos mig gick den hem i alla fall.

Happy Death Day 2U2019-02-19
Inte ofta man tycker en uppföljare är bättre, men så var fallet här. Man skruvade till det ytterligare ett snäpp så att det inte bara blir för mycket av samma som det brukar bli med uppföljare. Positivt överraskad.

Operation Ragnarök2018-12-09
Saknar ord för vilket skräp detta var. Manuset var kasst, skådespelet var en parodi. Andra kanske förutsåg det för det är inte ofta det bara sitter fyra pers på en premiärvisning. Hur som helst, ord saknas för att kunna förklara vad jag precis sett.

Red Dog: True Blue2018-11-30
Hela charmen från första filmen är som bortblåst. Där var det svårt att inte fälla någon tår. Inte alls samma här. Borde blivit bättre när det trots allt är samma regissör och manusförfattare till den här filmen. Besvikelse.

Ocean's Eight2018-06-28
Man hade önskat sig något nytt och fräscht, men blev istället mer av detsamma, och dessutom sämre utfört, vilket gjorde att man tröttnade fort. Ganska meningslös film på så vis.

The Void2018-02-25
Börjar faktiskt rätt så lovande. Sen gick det bara utför och blev bara konstigt och förvirrande. Synd.

Beta Test2018-01-27
En idé som på något sätt hade kunnat göras något bra av. Det här gjorde man dock helt värdelöst.

Precious Cargo2017-09-03
Ytterligare en menlös biroll från Bruce Willis. Verkar mer eller mindre inte bry sig särskilt vad han gör med sin karriär längre. Endast tjäna några extra kronor. Synd. Filmen då? Hyfsat med pang-pang, men inte så mycket mer.

Atomic Blonde2017-07-29
Helt obegriplig egentligen. Mycket våld och slagsmål men det tog ett bra tag innan man förstod ens lite om vad saker och ting handlade om. Och då hade man tröttnat för längesen.

Alien: Covenant2017-05-17
Så många störningsmoment att man blev förbannad. Vad ville man med den här filmen? Helt meningslös. Ett hån mot filmserien.

Blair Witch2016-10-11
Känns som något slags skolprojekt. Springande och skrikande som man sett i några filmer förut. Man tröttnade ett bra tag innan slutet. Om filmen från 1999 var något av banbrytande, så undrar man ju om man inte hade kunnat göra en bättre film om Blair Witch 2016.

Independence Day: Återkomsten2016-07-01
En stor besvikelse. Ett b-filmmanus. Bra effekter, men effekter gör ingen film. Måste finnas ett bra manus. Här var det verkligen dåligt med idéer. Ett havsverk.

Cold in July2016-05-14
Bra film. Det var lite luckor i manuset för att få högre betyg, men i sin helhet spännande och bra.

These Final Hours2015-12-29
Man satt på helspänn hela filmen. Spännande och känslosam.

The Martian2015-10-02
Bättre än Gravity, men att slå Interstellars filmupplevelse är den inte i närheten av. Men den var ändå bra och spännande, även om det känns som att något fattas för att fånga mig ordentligt.

Ted 22015-07-15
Den första var riktigt rolig. Den här levde inte i närheten upp till förväntningarna. Visst blev det några skratt, men inte så mycket mer. Den försökte vara hysterisk, men det blev lite av ett antiklimax. Tyvärr.

Paddington2015-06-29
Småmysig. Inget snack om den saken. Men storyn kunde gjorts betydligt bättre.

Dom Hemingway2015-06-29
En 2:a tack vare Jude Law som lyfte upp filmen.

Entourage2015-06-25
Jag har inte sett serien (!), men valde märkligt nog att se den här ändå. Jag skulle låtit bli.

Jurassic World2015-06-11
Effekterna kan man inte klaga på men samanfattningsvis kändes den platt. Det var en del som saknades för att man skulle känna sig tillfredställd. Spontant känns det som att man kunde gjort något mycket bättre. Absolut inte uselt men förväntningarna var skyhöga och filmen levde inte upp till dem.

Insidious: Chapter 32015-06-10
Jag älskade de två första filmerna. Effekterna i 1:an och 2:an må vara billiga men grymt effektiva, vilket James Wan gjorde riktigt bra. Här funkade det inte alls. Kanske Wan skulle regisserat igen, jag vet inte. Men det var för väntade scare-moments. Blev lite uttråkad. Kan inte sätta finget på det, kanske blev lite för bortskämd med de tidigare filmerna.

Spy2015-06-08
Riktigt rolig. Efter att ha sett Wild Card med Statham där jag blev riktigt besviken var det uppfriskande att se honom i den här rollen. Inte riktigt vad man är van vid, men jag gillade det. Melissa McCarthy gjorde huvudrollen med bravur. Hon är riktigt underhållande.

Wild Card2015-06-04
Jag gillar verkligen Jason Statham, men det här funkar inte alls. Måste vara den sämsta film jag sett med honom. Besviken.

The Captive2015-06-03
Bättre filmer har man ju sett på samma tema. När eftertexterna började rulla kändes det som att väldigt mycket fattades. Och frågor förblev obesvarade. Och när tiden gick utan att det hände särskilt mycket så... Nej, det blev lite av en röra av alltihop.

The Interview2015-05-12
Den hade sina roliga stunder, men faller rätt platt i slutändan.

Dark Touch2015-05-11
Bra atmosfär och rätt obehaglig, men lite för många lösa trådar. För många frågetecken och få svar.

The Suspect2015-05-04
Klart över förväntan. Bra manus.

Chariot2015-02-12
Jag tyckte den var rätt spännande. Lite över förväntan faktiskt. Och stämmer det att filmens budget var 42 000 dollar så är det verkligen en bedrift.

Jupiter Ascending2015-02-09
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det jag precis har sett. Riktigt uselt, fjantigt och korkat. Gillar Tatum, Kunis och Bean och har svårt att förstå hur de hamnat i den här smörjan. Jag hade väl inga jätteförväntningar. Men det här? Snälla nån.

Nästa sida »